Pas mus iltys............... oj jau net vaiko gaila...... labai jau jam skauda, kartais iki giliu asaru verkia, jei ka burnon susikisa ir prisispaudzia...... trecia naktis be miego, tik pas mane ant ranku, sekmadieni nuo kaku tik pampi spejau keist..... kai tik dantys suaktyveja tai pilvukas plius skauda.... jau dvi iltis turim

dar dvi iltys ir keturi antrieji kruminiai ir bus viskas su dantimis
beje sveiki
mes pas mociute atsikabarojom, visa laika lauke sedim, J tik namo inesiau pamiegoti
vaziuosim veliau tetes is darbo pasiimti ir namuciuos, mama verda mums berzu sultis, ot mazas geria tik duok

mama is kaimo 100 l parsiveze

tai su apelsinais stato
uzsirasiau pirmadieni klecka pas gydytoja eisim jau skiepytis 1 m ir 3 men skiepas laukia
veliau kraujo tyrimai, slapimo paselis, geguzes 13 i Santariskes gulames, oj kaip nelaukiu.... silrdis plysta kai pagalvoju, kaip reikes ji ten klykianti laikyti ant tu aparatu rentgeno
Papildyta:
QUOTE(Pumasha @ 2013 04 23, 12:29)
Aš irgi šviežinsiuos - ryt pas dantistą
Mano vaikas pasidaręs mamyčiukas

nedaro absoliučiai nieko savarankiškai. Būtinai mama turi žiūrėti ar padėti. Be to net kitame kambario kampe be mamos būti negali. Bet dantys dar lyg nedygsta

Lauke lyg dar pats savarankiškai palaksto (nors vis taikosi kokio smėlio prisiragauti)...
maniskis nei sekundes vienas nepabuna, nepazaidzia, nei namie nei lauke, jam reikalinga kompanija, bet nebutinai mano, sian su mama kapus tvarkem, tai buvo likes su sese, tai puikiai sutaria jie, jam nesvarbu ar tetis ar mociute, svarbu manes nematytu, nes kai mato, tai jau tragedija, ateina koja apkabina ir kaip mano mama juokiasi sovietmeciu lele buvo kur mama sakydavo, tai ir jis be perstojo.....