Laaabas

na kaip liksiu nepasisakius...
Mano diena (kai visi sveiki): dažnai jau prieš MB skambant žadintuvui - Džiugas būna atkeliavęs į mūsų lovą, bet jis snausti netrugdo

Prabundu matau - visi mano vyrai prie stalo "pusryčiauja" - čia apie 6 val ryto būna, vėliausiai jau 6,30
Džiugas pas tetį ant rankų, kiti du renkasi kokį sumuštinį tetis suteps

(vyresni jau apsirengę ir pasiruošę į daržiuką)
tada MB eina vesti šuns, o jie lieka kramsnot ar ką šiaip paveikt. (pvz. Gustas mėgsta per ta laiką eiti "sklabti" - jo hobis šiam etape

prideda rūbų į skalbiankę ir suka rankom būgną)
grįžta MB visi šoka į batus, striukes, eina duoda bučkį man ir jau atia

tada jau lipu lauk iš lovos, jungiu "Laba rytą", darau arbatos Džiugui ir "kuičiamės"

klojam lovas, renkam kas nevietoj, rengiamės ir pan. 9 val jau einu pusryčių ruošt ir pusryčiaut. Pusryčiai iki 10 val. Ramiai niekur neskubam, pasimėgaujam

tada jau Džiugas miegot

o aš su kava prie PC... ir jau einu skalbt, džiovint ir pan.
Pietaujam, susitvarkom ir einam į lauką. Daba jau lauke sulaukiam brolių ir dar kol jie neišsidūksta iki valiai - tenka prabūt. Arba kai grįžta, jei nelauke, tai sėdam vakarienaut, vakarienė trumpiau nei valanda nesigauna

tai maždaug 18-19 val. Po to kas ką... dažniausia kartu visi. Ir jau 20,30 praustis, dantų valytis ir miegot.
Žinoma maisto ruošimas daug laiko atima. bet jis kaip kada - kada prieš pat sėdant, kai kada anksčiau. Kaip papuola.
Kol pasaką skaitau MB prie PC. Tada suruošiu rūbus rytdienai dviems ir viskas. Veikiam ką norim
pvz geriam vyną

arba vienas prie PC, kitas prie TV

arba atvirkščiai, arba knygą kas skaito. arba krentam miegot, aš dažniausia. Arba pabaiginėjam dieną nebaigtus darbus.
Vėjuota diena ir pas mus, bet lėkėm į Santaką - na grožių grožis kai pakilęs vanduo. Prisivaikščiojom, prisižiūrėjom, žmonių daug. Kur užuovėja (senamiestyje visur beveik), tai šilta. Prie upės radom taip pat užuovėją - prie amfitiatro. Tai nemažai laiko ten praleidom. Po to į ūkininkų turgelį - dešrikių nusipirkom ir namo

pietaut ir miegot.