O gal jau ir kelnių naujų yra Happeak'e
Ačiu. Nemoku aš tame FB žiūrėti
Kad butu juoda - imciau negalvodama
ir kitu man nereiketu
na dabar kur isigijom dryzuota pernai kolekcijos, tai man irgi super
labai dziaugiuosi
QUOTE(Hap. @ 2013 04 27, 17:27)
Kad butu juoda - imciau negalvodama
ir kitu man nereiketu
na dabar kur isigijom dryzuota pernai kolekcijos, tai man irgi super
labai dziaugiuosi 
Jo, raudonai juodai dryzuota irgi faina, mielai ir as prigriebciau i kolekcija
taip ta geltona kaip rubu 
na vienu zodziu vel apsipirkau
baigiu visus pinigus HP palikti
medziagyte tikrai labai labai faina
mes tokia pilka turime ir zydra is senu 
raudona dryzuota irgi turime, tik prisidereina arba prie rudo arba prie raudono
ji ten ne su juodu o su ruda dryzuota 
pekiau as tas kelnes zydras treningines
bet dyckiui pasiemiau, sakau Turkijoi vakarais visai ziuresis gal
nu blin pilkas turime ir dar vienu reikia, ir nera ka pirkti, kelniu pas juos nera ir kada bus dar neaisku 
Papildyta:
o cia naujoji kaina kepures
na vienu zodziu vel apsipirkau
medziagyte tikrai labai labai faina
raudona dryzuota irgi turime, tik prisidereina arba prie rudo arba prie raudono
pekiau as tas kelnes zydras treningines
Papildyta:
o cia naujoji kaina kepures
Niu o aš niekaip nerandu dičkiui kelnių krikstynoms 
O kepuriuka ciupsiu geltona, prie kelnių deres ir svarkeli dar pasiemiau geltona - prie dzinsiuku tiks
Papildyta:
Gera kaina
O kepuriuka ciupsiu geltona, prie kelnių deres ir svarkeli dar pasiemiau geltona - prie dzinsiuku tiks
Papildyta:
Gera kaina
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 27, 18:33)
Papildyta:
QUOTE(Hap. @ 2013 04 27, 18:36)
Niu o aš niekaip nerandu dičkiui kelnių krikstynoms 
Papildyta:
Gera kaina
Papildyta:
Gera kaina
Tai elfuose paziurek, jei flaxkids ir akuku netinka. Gi gali akuku tamsiai melynas imt, kaip erikiuxxx dickiui turejo. Ju ir klynas tvarkoj, jei jau nebemegsta nutysusiu.
Sake siuna iki 122cm., o mums reikia 145cm. dar sake, kad butu imanoma 145cm., bet kainuotu brangiai, nes reiketu naujus brezinius daryti, butu daug medziagos + reiketu atvykti pas juos. Viskas kaip ir tenkintu, bet atvykti niekaip negaleciau. Cia Akuku taip atsake.
Papildyta:
Bandysiu dar i Elfus kreiptis
Papildyta:
Bandysiu dar i Elfus kreiptis
QUOTE(Hap. @ 2013 04 27, 20:08)
Sake siuna iki 122cm., o mums reikia 145cm. dar sake, kad butu imanoma 145cm., bet kainuotu brangiai, nes reiketu naujus brezinius daryti, butu daug medziagos + reiketu atvykti pas juos. Viskas kaip ir tenkintu, bet atvykti niekaip negaleciau. Cia Akuku taip atsake.
Nu tada nekazka. Didelis bernas jau. As jauciu tada grazius sviesius dzinsus rengciau(kokius skyniukus pvz) ir baltus marskinelius pvz flaxkido ar kokius zarinius. Nepatinka man tokio amziaus vaikams kokios kostiuminio tipo kelnes ar pan.
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 27, 17:04)

Nu, jei dar viena imciau, tai nebent dar ta sviesiai zydra. Bet labai jau tepli butu.
Ta geltona ir ruda labai jau idomiai atrodo. geltona, bent jau is foto, kaip murzina. O ruda, kaip kazkokia kita spalva isblukinta.
Nu įdomiai čia jie su ta kremine ( kakavine ar ruda
bet man ji visai nieko
Tiesą pasakius, tai jau net nežinau ar čia verta pirkti
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 27, 20:10)
Nu tada nekazka. Didelis bernas jau. As jauciu tada grazius sviesius dzinsus rengciau(kokius skyniukus pvz) ir baltus marskinelius pvz flaxkido ar kokius zarinius. Nepatinka man tokio amziaus vaikams kokios kostiuminio tipo kelnes ar pan. 
As norejau jam Akuku kelnytes, kaip tos raudonos, tik svieiai ruda/balta
Zaros pas mus nera, nebent Nexte pajieskosiu konors.
Papildyta:
HP kepurytes dar turejo buti alyvines ir drizuotos lyg
Kepurių spalvos tai elektrine ir geltona nieko, dar kakavine , bet tik ne ta žydra
kažkokios dryžuotos dar turėjo būti , ne ??? gal vėliau bus .
Dėl ELFŲ truputį parašysiu . Yra ten fainų rūbiukų , ale neįmanoma priprašyti kad pasiūtų , neva siūna tik mažais kiekiais, ištisai dydžių tinkamų nebėra ir užsakyti negalima . Labai tas nepatinka , nes mums jau reikia 122cm , o like tik iki 110cm praktiškai viskas . Bandžiau pora kart rašyti ,tartis bet neina į kalbas, dabar įtemptas metas, siūva proginius rūbelius , tai be šansų ... Bandykit gal jums pavys, man nesiseka su jais, o tikrai pirkčiau nemažai rūbelių jei tik pasiūtų .
Dėl ELFŲ truputį parašysiu . Yra ten fainų rūbiukų , ale neįmanoma priprašyti kad pasiūtų , neva siūna tik mažais kiekiais, ištisai dydžių tinkamų nebėra ir užsakyti negalima . Labai tas nepatinka , nes mums jau reikia 122cm , o like tik iki 110cm praktiškai viskas . Bandžiau pora kart rašyti ,tartis bet neina į kalbas, dabar įtemptas metas, siūva proginius rūbelius , tai be šansų ... Bandykit gal jums pavys, man nesiseka su jais, o tikrai pirkčiau nemažai rūbelių jei tik pasiūtų .
| i | Nenukrypkite nuo temos. Moderatorė |
QUOTE(cole1 @ 2013 04 27, 20:20)
Nu įdomiai čia jie su ta kremine ( kakavine ar ruda
) spalva...vaikams taigi tokios spalvos rūbų nieko nėra, tik suaugusiems
bet man ji visai nieko
-turim mes nuo pernai šviesiai šviesiai melsvą ir juodą...niu gal dar elektrinę...pasirodykit kas jau turit 
bet man ji visai nieko
bet vaikams tos kreminės spalvos ir kepurių nėra, aš būčiau ją pirkus, prasideda nuo 6 dydžio
Bet tai kaip ten su tais dydžiais pas juos - nieko neradau pirkti 3-4 dydžio bernui