Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Berry22 @ 2013 04 28, 17:39)
Yra ? geras ... Turiu žiemine, velta , visai norėčiau vasarines kokios ryškesnės ,bet galvoju ar verta tiek apsikrauti , jau liga su tuo HP  lotuliukas.gif
Kepurių spalvos tai elektrine ir geltona nieko, dar kakavine , bet tik ne ta žydra  doh.gif kažkokios dryžuotos dar turėjo būti , ne ??? gal vėliau bus .

Dėl ELFŲ truputį parašysiu . Yra ten fainų rūbiukų , ale neįmanoma priprašyti kad pasiūtų , neva siūna tik mažais kiekiais, ištisai dydžių tinkamų nebėra ir užsakyti negalima . Labai tas nepatinka , nes mums jau reikia 122cm , o like tik iki 110cm praktiškai viskas . Bandžiau pora kart rašyti ,tartis bet neina į kalbas, dabar įtemptas metas, siūva proginius rūbelius , tai be šansų ... Bandykit gal jums pavys, man nesiseka su jais, o tikrai pirkčiau nemažai rūbelių jei tik pasiūtų .

Nesusitariau su elfais ir as biggrin.gif bet flaxkids sutiko pasiuti 145 ugiui thumbup.gif

Dabar jieskausi švarko maziui, gal matėte kur gražu? g.gif

i 
Nenukrypkite nuo temos. Moderatorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gris: 28 balandžio 2013 - 20:28
Tai va , pats ELFAI sako kad yra paklausa ypač džinsų , ir neva nori dar jų pasiūti bet neranda laiko , tikėkimės kada nors daugiau parodys gaminių , dydžių tiksliau turės biggrin.gif

i 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gris: 28 balandžio 2013 - 20:29
Elfai tai super, bet gaila kad dydeliu dydziu nera, is vis tiem dydeliem jau sunku pirkti doh.gif arba nesiuna arba visos apsiktaklynes biggrin.gif

bandysiu elfuku kaulinti bent jau svarku vyresneliui,eis i pirma klase,tai sakau grazu labai butu,nes maziui turiu tai atsidziaugti negaliu wub.gif

i 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gris: 28 balandžio 2013 - 20:29
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 28, 19:36)
lotuliukas.gif maciau berodz pilkos

as kai turiu tase,tai labai neziurinejau smile.gif bet kaina man atrodo 145lt doh.gif
Elfai tai super, bet gaila kad dydeliu dydziu nera, is vis tiem dydeliem jau sunku pirkti doh.gif arba nesiuna arba visos apsiktaklynes biggrin.gif

bandysiu elfuku kaulinti bent jau svarku vyresneliui,eis i pirma klase,tai sakau grazu labai butu,nes maziui turiu tai atsidziaugti negaliu wub.gif

I
Mažyliui is elfu pirkai svarka?
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 28, 19:40)
I
Mažyliui is elfu pirkai svarka?

maniskis beveik viska is elfu turi lotuliukas.gif biggrin.gif
man kokybe patinka,o ypac pasiuvimas,nes elfai ne siaip namudinem siuvejom duoda siuti,o siuna siuvykla,tad rubai tikrai patogus kokie ir turi buti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kas tie elfai, galima kokia nuorodele blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 04 28, 19:50)
Kas tie elfai, galima kokia nuorodele  blush2.gif

labuka,kokie zmones wub.gif
https://www.facebook...9079461?fref=ts
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 28, 19:42)
maniskis beveik viska is elfu turi lotuliukas.gif  biggrin.gif
man kokybe patinka,o ypac pasiuvimas,nes elfai ne siaip namudinem siuvejom duoda siuti,o siuna siuvykla,tad rubai tikrai patogus kokie ir turi buti drinks_cheers.gif

Apziurejau ju svarkeliu, visai faini thumbup.gif tik mums reiketu vienspalvio, bet ne trikotazinio g.gif
Atsakyti

! 
Primenu, kad netoleruosiu pokalbių apie rūbus/daiktus suaugusiems ir šiaip plepalus ne į temą. Moderatorė
Atsakyti
Moderatore Gris man atrodo mes ir kalbame apie rūbelius vaikams, ne ? Ar aš kažko nesuprantu , apie ką galima ir apie ką negalima čia kalbėti ? g.gif
Atsakyti
Gal kas turite Mummymmon svarkeli ruda, idomu kaip jis ant vaikucio atrodo, ar nebutu labai platus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 28, 20:42)
maniskis beveik viska is elfu turi lotuliukas.gif  biggrin.gif

Tai jums gerai, o man gaila nepasiseke su ju svarkeliu - teko grazinti, nors ir labai gaila buvo unsure.gif
Atsakyti