Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Rutele_S @ 2013 04 29, 20:25)
tu rudeniniu matavau 2 dydi per mazas, tai vistik imsiu, bet spalvu tai rinktis  noreciau daugiau nei is triju. Idomu kodel vienom raso vienas spalvas kitom kitas? Cia kazkas rase tai nemazai tu spalvyciu bigsmile.gif

Ne visas dar gavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 29, 22:14)
taip taip kniedes tu svarkiuku sunkiai segiojasi..bet maziui as rengiu,tai viskas liuks wub.gif nerealus svarkiukai man wub.gif

Aha, kai kuriu sunkiai kai kuriu tik su peiliu lotuliukas.gif man nepriimtinas toks variantas.
Tiesa, mazesni dydi ju matavomes, segiojosi sunkiai, kaip jums matyt, bet tikrai viskas ok, o vat kai i didesni pamainem, neimanoma buvo.
Atsakyti
Erikiuxx , o tos mummymmon melynos linines kelnytes labai glamzosi?
Atsakyti
Šia savaites , bus visureigiai vaikams Happeake bigsmile.gif laukiu labai , mums kaip i bigsmile.gif reikėtų , nes seną jau nudėvėjom gerokai . Jei kam reikės, tai penktadienį lyg ir turi atsirasti mirksiukas.gif įdomu koks modelis, spalvos ir t.t. dar mamos dienai marškinėliai bus kažkokie 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Berry22: 01 gegužės 2013 - 20:53
QUOTE(Berry22 @ 2013 05 01, 21:53)
Šia savaites , bus visureigiai vaikams Happeake  bigsmile.gif  laukiu labai , mums kaip i bigsmile.gif  reikėtų , nes seną jau nudėvėjom gerokai . Jei kam reikės, tai penktadienį lyg ir turi atsirasti  mirksiukas.gif  įdomu koks modelis, spalvos ir t.t. dar mamos dienai marškinėliai bus kažkokie  4u.gif

Mum tai kelniu reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 05 01, 20:53)
Šia savaites , bus visureigiai vaikams Happeake  bigsmile.gif  laukiu labai , mums kaip i bigsmile.gif  reikėtų , nes seną jau nudėvėjom gerokai . Jei kam reikės, tai penktadienį lyg ir turi atsirasti  mirksiukas.gif  įdomu koks modelis, spalvos ir t.t. dar mamos dienai marškinėliai bus kažkokie  4u.gif

mes dar savojo visurgio nespejome priaugti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 30, 10:59)
Erikiuxx , o tos mummymmon melynos linines kelnytes labai glamzosi?

na jo siaip glamzosi kazkiek . linas gi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 05 01, 20:53)

Kakavinių kepuryčių šiandien gavo, ir trumpom "aš myliu mamą" geltonų ir žydrų yra thumbup.gif ir dar pora dėžių atnešė, bet nieko nerodė biggrin.gif .
Atsakyti
paemem melynas as myliu mama,noriu ir geltonu unsure.gif bet jau pati nezinau,ta uzrasa Hapeako myliu mama jau beveik trecius metus nesiojam doh.gif kaip ir pabodo,bet vistiek norisi doh.gif
Atsakyti
Man irgi labai grazus tie marskineliai "Myliu Mama" wub.gif Bet noretusi jau kitokios spalvos.. nes ir zydrus ir geltonus jau turime.. Nors gal ir imsiu zydrus doh.gif

Atkeliavo vakar siuntinukas su kepuryte, kaklaskare, kapareliu ir svarkeliu smile.gif viskas labai grazu smile.gif ir dar HP nustebino-pamalonino dovanele thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Hap.,2013 05 03, 21:41]
Man irgi labai grazus tie marskineliai "Myliu Mama" wub.gif Bet noretusi jau kitokios spalvos.. nes ir zydrus ir geltonus jau turime.. Nors gal ir imsiu zydrus doh.gif

Tai va spalvu kazkaip nesinori vel tu paciu g.gif manir norisi tik nezinau kurios spalvos nes zydra ir geltona jau turim unsure.gif
Atsakyti
Aš jau rimtai nervintis prededu lotuliukas.gif nu kiek galima kas savaitę rodyt po naujieną doh.gif aš dar su nosim neparsisiunčiau doh.gif tongue.gif , o čia vėl va-prašom biggrin.gif , bet nepirksiu Myliu mamą schmoll.gif
Beje, Hap. kurį dydį kepuriuko ėmei? Gal pasirodysit ax.gif
Atsakyti