Parduotuvėje šiaip yra dar ir rudos spalvos draugystės kelnių
, bet tokios keistos spalvos, kaip kavos su pienu, bet kai to pieno dar trūksta
. O ir tos plonos nėra jos visai plonos, toks kilpinis viduje audinukas. Visumoj labai gražiai tie antspaudai ant visų rūbelių
.
Nu grožių vėl HP įmetė
Man labai fainas tas džempas-golfukas pasirodė, tik kad internetiniam tinklalapį, tai jų dar nerodo
Nu ir labai norėčiau, kad vietoj šviesiai pilkos, tamsiai pilka spalva futbolisto kelnyčių būtų, arba juoda
Nu ir labai norėčiau, kad vietoj šviesiai pilkos, tamsiai pilka spalva futbolisto kelnyčių būtų, arba juoda
kelniu ir as noreciau tamsesniu spalvu
Gavau šiandieną kelnytes , tai galiu pasakyti, kad jei kuri ruošiatės pirkti nematydamos-galit nebijot, ta šviesiai pilka futbolisto kelnyčių spalva visai nėra tokia jau šviesi, ji beveik tokia pat kaip ir draugystės asfalto spalva. Palyginimui galiu pasakyti, kad pernykštės kolekcijos futbolisto kelnės tai tikrai buvo šviesios, o šių spalva man labai patiko
...o jau tas braškinis vidus
Dabar labai lauksiu tų paslaptingų golfiukų
QUOTE(cole1 @ 2013 10 09, 12:53)
Gavau šiandieną kelnytes , tai galiu pasakyti, kad jei kuri ruošiatės pirkti nematydamos-galit nebijot, ta šviesiai pilka futbolisto kelnyčių spalva visai nėra tokia jau šviesi, ji beveik tokia pat kaip ir draugystės asfalto spalva. Palyginimui galiu pasakyti, kad pernykštės kolekcijos futbolisto kelnės tai tikrai buvo šviesios, o šių spalva man labai patiko
aaaa
Dabar irgi labai lauksiu golfuku, sake bus keliu spalvu, bet teks dar palaukti
QUOTE(cole1 @ 2013 10 09, 14:53)
Gal pasirodysit su naujom kelnytem
QUOTE(JelenaF @ 2013 10 09, 15:26)
O nesake kada bus golfukai.kokia kaina ju mazdaug bus 
as klausiau del golfuku, tai sake dar negreitai. bus keliu spalvu, bet nezino tiksliai kokios. negavo patvirtinimo dar.
Papildyta:
Tikrai, Cole1 , pasirodykit
o man rudenii vistiek norisi tamsesniu spalvu
ypac kai darzelyje visur vaikas kociojasi.
Teks kazka siutis
Teks kazka siutis
QUOTE(JelenaF @ 2013 10 09, 15:26)
O nesake kada bus golfukai.kokia kaina ju mazdaug bus 
Niu jei mano pilietis labai nepyks, tai bandysiu ryt pamatuot, nes šiandien tai " nepasirašė"
Dėl golfiukų tai aš taip įtariu, kad bus tie patys 95 Lt, jei nedaugiau
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 10 09, 15:31)
Teks kazka siutis
Teks kazka siutis
Tai gal dar pasirodys vėliau kas nors ir tamsesnio...aš jau bent tikiuosi, bet dabar pirkau pilkas, nes jau reikėjo labai ( nors gal ne taip jau labai, nes turim to Happeak
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 10 09, 15:31)
Teks kazka siutis
Teks kazka siutis
Bus ir tamsesnio kazkas veliau
Bandom rodytis
Čia su futbolisto

Iš veido matosi, kaip norėjo fotkintis

Nugara

O čia Draugystės ir zebro marškinėliai

Nugara

Visi rūbai 1-2 m. Vaikinas 90 cm

Iš veido matosi, kaip norėjo fotkintis

Nugara

O čia Draugystės ir zebro marškinėliai

Nugara

Visi rūbai 1-2 m. Vaikinas 90 cm
Tikrai puikios kelnytes, puikiai atrodo
laukiu nesulaukiu ir as siuntinuko irgi futbolisto su braskiniu vidum, zebro marskinelius ir zebro pure