Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimoje tarp vyrų. 3 tema

QUOTE(benux @ 2013 04 27, 15:21)
ačiū  4u.gif
bet dieta ne svorio metimui skirta. Hipoalerginė vadinasi.

dėl maitinimo?
Atsakyti

Sveikutes , neplepejau ax.gif , nes buvau uzsibrezus nykstuka pabaigti . Rodau rezultata ax.gif

user posted image
Atsakyti
Tensei- geras 4u.gif simpatulis. Cia kokia nors proga ar siaip ? Kokios gudrios akys, cia piesiai ?
Va isdurenjau ir uzsisakiau meskina ... dar nesu tiek babkiu paklojus uz meskina kuris sedes tik spintoj rolleyes.gif bet aj viena karta gyvenu ... gal kada uzdirbsiu is savo issvajotos nuosavos butiku biggrin.gif
As mezgu batukus bigsmile.gif lauke lyja , guliu sian visa diena lovoj .. man iseigine,net vaikai nebuvo uzeje rolleyes.gif geras g.gif
Uzsisvaigau, galvoju gali i Lt vienai ispust, i kaima i uogas i vaikyste ax.gif man neskamba aisku, bet jausmas tooks lengvas.. kaip studentei po egzaminu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 27 balandžio 2013 - 17:08
QUOTE(OJE @ 2013 04 27, 19:04)
Va isdurenjau ir uzsisakiau meskina ... dar nesu tiek babkiu paklojus uz meskina kuris  sedes tik spintoj  :

man iseigine,net vaikai nebuvo uzeje  rolleyes.gif geras  g.gif

Uzsisvaigau, galvoju gali  i Lt  vienai ispust, i kaima i uogas i vaikyste  ax.gif man neskamba aisku, bet jausmas tooks lengvas.. kaip studentei po egzaminu  biggrin.gif

galvojau,kad gyva lotuliukas.gif

a kaip cia taip vaikai nosikes neikisa? biggrin.gif

svajotoja wub.gif

benux su grazia sukaktimi ir tave ir sunely 4u.gif o tu dar maitini del to tokios dietos laikaisi?

pas mus siandien ir lyja,sudins oras visai,nepatinka man tokie schmoll.gif vyresnely isleidau i boulingo kluba pirma karta,sakiau nepasivesk,nes bus ir paskutinis kartas tada.o pati vaziuosiu i parduotuve,uzsimaniau vyno taures,o namie neturiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 04 27, 18:24)

kaip miela matyti bent jau nuotraukose 4u.gif mirksiukas.gif
Tai sampano nemegsti ?
Sakai, gyva ... aj ... uz tiek galejau visa nauja drabuzeliu linija atidaryti rolleyes.gif bet ne uzsiimineju kazkuom,kad tik rimtai dirbti nereiktu biggrin.gif
Aha, kaip cia ... pamirso mama ax.gif mama mintyse isskrido i vaikyste ... vaikai nujauciantys , kad ner reikalo trukdyti biggrin.gif
O ka sunus gali prsidaryti ?
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 27, 19:44)
kaip miela matyti bent jau nuotraukose  4u.gif  mirksiukas.gif 

Tai sampano nemegsti ?

Sakai, gyva ... aj ... uz tiek galejau visa nauja drabuzeliu linija atidaryti 

O ka sunus gali prsidaryti ?

man taip pat drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

sauso ne,o pusiau saldus yr tik vienoj parduotuvej,o iki ten tingiu vaziuoti rolleyes.gif

o kodel jie tokie brangus? ax.gif

na,as turejau omeny zalingus dalykus,nors sunumi pasitinkiu ir jo draugus zinau,bet bus dar ir man nezinomu vaiku,nes ten bendro draugo gimtadienis smile.gif

P.S.beje,tave isivaizdavau visai kitokia,net nezinau kodel biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odeta15: 27 balandžio 2013 - 17:52
QUOTE(muminukas @ 2013 04 27, 16:25)
dėl maitinimo?

QUOTE(odeta15 @ 2013 04 27, 18:24)
benux su grazia sukaktimi ir tave ir sunely  4u.gif o tu dar maitini del to tokios dietos laikaisi?

taip dėl to pačio, tiesiog bijojau ką nors net į burną imt, nes bėrimas buvo žiaurus verysad.gif

Tensei, šaunuolė auksarankė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 04 27, 18:51)
man taip pat drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

sauso ne,o pusiau saldus yr tik vienoj parduotuvej,o iki ten tingiu vaziuoti  rolleyes.gif

o kodel jie tokie brangus? ax.gif

na,as turejau omeny zalingus dalykus,nors sunumi pasitinkiu ir jo draugus zinau,bet bus dar ir man nezinomu vaiku,nes ten bendro draugo gimtadienis  smile.gif

P.S.beje,tave isivaizdavau visai kitokia,net nezinau kodel  biggrin.gif

bet tokia proga mirksiukas.gif ko cia tingi ...
Man tai buvo viena karta, nu taip nesveikai uzsimaniau vynco, balto ir saldaus .. nusipirkau labai mazuti buteliuka, kaliau viena taure ir kita diena isvariau pas daktara ... konkretus gastritas doh.gif tai va baiges mano panorejimai ... nors siaip jauciu esu jau atsigerus .. seniau megau dzina...o va dabar isvis nieko .. gal biskeli alaus su spritu ax.gif
Nzn - grazus ir pukuoti ir ranku darbo , bei turi sanariukus, lankstosi ax.gif Kai uzaugsiu ir ismoksiu visa tai , suprasiu uz ka mokama bigsmile.gif
Jetus, mano ateityje bus visko dar ,del mano bernu ...
lotuliukas.gif kokia ? ne coli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2013 04 27, 20:03)
taip dėl to pačio, tiesiog bijojau ką nors net į burną imt, nes bėrimas buvo žiaurus 

aisku 4u.gif

QUOTE(OJE @ 2013 04 27, 20:05)
bet tokia proga  mirksiukas.gif  ko cia tingi ...

... nors siaip jauciu esu jau atsigerus .. seniau megau dzina...o va dabar isvis nieko .. gal biskeli alaus su spritu 

Jetus, mano ateityje  bus visko dar ,del mano bernu ...

lotuliukas.gif  kokia  ? ne coli  bigsmile.gif

ai,kad vyras sampes negeria,tai geriau viena vyno butely biggrin.gif

as irgi negerove,man net alaus gali nebuti,ale siandien leisiu sau atsipalaiduot taip blush2.gif

na,as kol kas labai dziaugiuosi,kad mano vyresnelis nei rukyt bando,nei isgerinet,kai cia jau nuo 12-kos metu pradedama viska bandyt...ir dragai kol kas tik is tokiu kaip jis tarpo..o visu tu blogybiu labai bijau unsure.gif

nu,sakyciau, tokia labiau selmiska isivaizdavau tongue.gif biggrin.gif

vaziuoju maziu is draugo pasiimti ir tuo paciu apsipirksiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 04 27, 19:17)
aisku  4u.gif
ai,kad vyras sampes negeria,tai geriau viena vyno butely  biggrin.gif

as irgi negerove,man net alaus gali nebuti,ale siandien leisiu sau atsipalaiduot taip  blush2.gif

na,as kol kas labai dziaugiuosi,kad mano vyresnelis nei rukyt bando,nei isgerinet,kai cia jau nuo 12-kos metu pradedama viska bandyt...ir dragai kol kas tik is tokiu kaip jis tarpo..o visu tu blogybiu labai bijau  unsure.gif

nu,sakyciau, tokia labiau selmiska isivaizdavau  tongue.gif  biggrin.gif

vaziuoju maziu is draugo pasiimti ir tuo paciu apsipirksiu  cool.gif

gero vakaro drinks_cheers.gif
ha ha ... bunu pagal nuotaika lotuliukas.gif
jo del vaiku ir as bijau.... ipac narkotiku ir pedofilijos doh.gif
Atsakyti

Benux - prisidedu prie sveikinimu 4u.gif

Oje - siuvinejau veiduka , nes neturejau kuo piesti blush2.gif

Ir as noriu pazindintis fb blush2.gif

Gryzau is darzo , prisikasiau topinambu , tik nezinau ka su jais padaryt skanaus doh.gif Pernai maxsimoj nusipirkau ir pasodinau ant durniaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Benux, sveikinimai jums abiem 4u.gif Kiap smagu tau del svorio bigsmile.gif

O pas mus siendien antra grazi diena thumbup.gif bet rytoj jau baigsis tas geris unsure.gif Pavasario proga MB vel pastate trampolyna thumbup.gif

OJE tavo varliai nerealus thumbup.gif
Tenesei, tavo nykstukas labai grazus, kai ziurejau nuotrauka, mano vyresneslis buvo kartu prie kompo, tai ir jam labai patiko mirksiukas.gif

Apie vyna ir sampana kalbejot, as taip noooooriu sampes doh.gif Turiu net 2 butelius, o gert negaliu doh.gif sakiau, jau kai baigsiu maitinima tai iskalsiu abu butelius viena blush2.gif biggrin.gif

Noreciau ir as susipazinti, ale del tam tikru priezasciu su MB issitrynem FB pries 2 m. Tai liksiu nepazistama cool.gif ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Assstaaa: 27 balandžio 2013 - 20:00