Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimoje tarp vyrų. 3 tema

QUOTE(Tensei @ 2013 04 27, 21:07)
siuvinejau veiduka , nes neturejau kuo piesti 

, prisikasiau topinambu ,

tada labai kruopstus darbukas 4u.gif

kas cia per daiktas? blush2.gif

QUOTE(Assstaaa @ 2013 04 27, 21:55)
Noreciau ir as susipazinti, ale del tam tikru priezasciu su MB issitrynem FB pries 2 m. Tai liksiu nepazistama  cool.gif  ph34r.gif

tai kad kiek zinau,istrinti savo anketos ten neina,gali istrinti viska ka sukelei,ale vardas vistiek lieka,tiesiog nesijungi ir viskas g.gif o gaila,kad liksi nepazystama cool.gif as tai pasidariusi tokius nustatymus,kad ne visi netgi mano drauguose esantys zmones mato(kaip nebutu keista is gimines tarpo),mano skelbiamus visus mano uzrasus ar nuotraukas cool.gif
Atsakyti
Odeta15, imanoma ir visiskai issitrinti anketa, reikejo nueiti I tam tikra psl. (nebeatsimenu kur tiksliai, nes jau senai tai darem) tada perspejo jei per 2 sav.berods neprisijungsim tada panaikino visiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Assstaaa @ 2013 04 28, 00:30)
Odeta15, imanoma ir visiskai issitrinti anketa, reikejo nueiti I tam tikra psl. (nebeatsimenu kur tiksliai, nes jau senai tai darem) tada perspejo jei per 2 sav.berods neprisijungsim tada panaikino visiskai  mirksiukas.gif

aisku,nu as kol kas tikrai nezadu issitrinti rolleyes.gif as gal ir prisijungiau tik pries kokius daugiau nei 2 metus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Assstaaa @ 2013 04 27, 20:55)

Noreciau ir as susipazinti, ale del tam tikru priezasciu su MB issitrynem FB pries 2 m. Tai liksiu nepazistama  cool.gif  ph34r.gif

as tik prisijungiau pries gal du ... drauge priverte, sako dek nuotraukas is geju parado i Fb.... sakau neturiu jokiu FB.. sako pasidaryk ... nu ir turiu.... praejusiais metais tai tiek veiklos ten turejau doh.gif kas galejo pagalvoti ....
O jus ko issitrynet.... juokauju, bet sako Fb gadina seimos santykius .. biggrin.gif del to as savo karalaicio neisileidau ir dar sugebejau supykti ant jo,kad jis sukiso mano nuotraukas su vaikais pas save i FB lotuliukas.gif tai po to istryne visus savo accountus lotuliukas.gif
Sian tiek gero padariau lovoj guledama .... susitvarkiau failus , issikeliau i saugykla fotkes ax.gif atejo mazius ir sako... kas cia ? Iphon lotuliukas.gif
Dekui astule, sian turiu savo varliui ir mergike ax.gif
As turiu martinio ir visokiu lietuvisku stakliskiu gerimu... esam su bingeliu stakliskese kabeje, medu midu ragave lotuliukas.gif Oj laikai ....
einu su Tensei draugautis mirksiukas.gif Beje, is pirmo ir man pasirode kad siuvinetos - pamaniau masina, po to galvoju negali buti ...o cia... geras ir dar siuvinetos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(odeta15 @ 2013 04 27, 22:25)

kas cia per daiktas? blush2.gif 

aha kas cia per daiktas ir dar valgomas ? ax.gif
Atsakyti
Tai mes ir istrynem, kad santykiu nesugadintume lotuliukas.gif o jei rimtai, tai jau per daug tame fb sededavau, savotiska priklausomybe buvo, o kai abu issitrynem kiek daug laisvo laiko atsirado bigsmile.gif
Ohohoho su bingeliu medu midu gerei?!!! biggrin.gif

Labanaktis
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 28, 01:36)
Dekui astule, sian turiu savo varliui ir mergike 

greita tu thumbup.gif tiesa,maciau esi prisiuvusi daug graziu darbeliu,tu juos pardavineji ar siaip sau siuviesi?

oho su kokiu zmogum kartu geret bigsmile.gif tongue.gif biggrin.gif beje,o tavo vyrui patinka lietuviski gerimai? rolleyes.gif

QUOTE(Assstaaa @ 2013 04 28, 03:01)
o jei rimtai, tai jau per daug tame fb sededavau, savotiska priklausomybe buvo, o kai abu issitrynem kiek daug laisvo laiko atsirado 

na,as kai zaidimu ten nezaidziu,tai tik uzbegu pasiziureti,kas naujo,kas idomaus ir viskas,a ko ten ilgai sedeti rolleyes.gif nors pazystu tokiu zmoniu,kurie is ten beveik neislenda doh.gif na,uzejimas cia irgi, sakyciau, siokia tokia priklausomybe tongue.gif biggrin.gif

Labas rytas.
as siandien kazko ankstyva,bet visada taip kai galiu pamiegot,akys anksciausiai atsidaro doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odeta15: 28 balandžio 2013 - 10:02
Labas rytas

Apniukes sekmadienis , bet saslykus siandien vistiek kepsim lotuliukas.gif

Kas liecia fb g.gif as pradzioj labai priesiskai buvau nusiteikus , bet brolis priverte atsidaryt blush2.gif Kadangi artimieji ir diduma draugu ne LT ,tad bendrauju daug ir artimai tongue.gif Kas liecia sedejima fb g.gif ,kad nezaidziu ten nieko , tai tik prisedu tada kai paraso kazkas , arba as rasau 4u.gif

odeta 15 - malonu susipazint 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tensei: 28 balandžio 2013 - 10:22
laba ryta... as dar lovoj ... ismiegojau gerai.. tik sapnavau nesamones visokias doh.gif
Miela matyti tave Tensei 4u.gif matei, buciau prisijungus prie kazko kito ax.gif
Kas liecia Fb .. manau kiekvienam savo... as isvis zaidimu nezaidziu kaip ir TV neziuriu schmoll.gif As kadangi esu prijaucianti fotografijai .. tai turiu mokytoja ir mokamuju projektu ... pernai metais uzbaigiau 365 d paveikslavimus .. siais vykdau 52 sav ... Ir kaip jus sakot draugai visi visur .. tai bais gerai bendrauti, stebeti kokios ju nuotaikos ir kuom jie gyvena ... draugu rata laikau toki sau priimtina, neriu kad man Fb butu savas ...
Pernais dar vykdziau visokius SALE per amerikietes .. bet bais sukudau.. tai nusprendziau kad per mazai babkiu ir per mazai nervu doh.gif Zodziu.. gyven tokiais laikais ..nieko cia nepakeisi ... As va vis dar Pinterest nesuprantu ... kam jis ir del ko ? doh.gif
Taikad ten bingelio gimtine , tai tam larioke jis istisai ir sedi... nzn man jis zmogus ir tiek ... Cia kaip dar jaunos buvom ir isdykusios, tai Kevina Kostneri realiai gatvej su drauge pamatem ... nu tooks paprastas vyriokas ....o dar vejas buvo, jo trys plaukai piestu ora pasisiause... tada nusprendem kad nevertas permiegot net lotuliukas.gif
As turiu tik viena zvaigzde del kurio galva pamesciau ir i vyrus imciau blush2.gif lotuliukas.gif
Odeta -del zaisliuku, kolkas padarau tik draugams jei sugalvoju ... prekyba visai kitame matau .. kolkas letai judu link uzsibrezto tikslo ax.gif ir to ko nenoriu kad kopijuotu nededu i interneta .... ax.gif tad patikek kiek pas mane visko namuose lotuliukas.gif
Pas mus salta ir vejuota... net sniegas buvo vakar rolleyes.gif vadinas sian vel galiu gulet lovoj ir megzt batukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2013 04 28, 12:20)
  Apniukes sekmadienis , bet saslykus siandien vistiek kepsim

odeta 15 - malonu susipazint 

skaniu saslyku mirksiukas.gif

man taip pat drinks_cheers.gif
beje,as klausiau kas ten per daiktas kur prisisejai daug ax.gif

QUOTE(OJE @ 2013 04 28, 13:01)
As kadangi esu prijaucianti fotografijai .. tai turiu mokytoja ir mokamuju projektu ... pernai metais uzbaigiau 365 d paveikslavimus .. siais vykdau 52 sav ...

As turiu tik viena zvaigzde  del kurio galva pamesciau ir i vyrus imciau 

vadinas sian vel galiu gulet lovoj ir megzt batukus  ax.gif

manau, esi labai idomi asmenybe(cia geraja prasme) ir su tokiu zmogum,kaip tu tikrai butu labai smagu ir idomu bendrauti ir realiai mirksiukas.gif

nu nu kas toks? bigsmile.gif as tai turbut uz zvaigzdes istekejau,kad kio tokio del kurio galeciau pamesti galva neturiu tongue.gif biggrin.gif

nu bet kaip gerai tokie orai,taip sakant naudingi cool.gif
Atsakyti
geras oras, labai geras smile.gif buvom mimeste ant karstyklių, bet šįkart jas nukonkuravo balandžiai - vaikė visi trys po visą alėją biggrin.gif

o dabar laukima cirko - nuo gegužės 1. pernai buvo jame, šiemet vėl nori. su mb į cirkus leidžiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 04 28, 12:41)
geras oras, labai geras smile.gif buvom mimeste ant karstyklių, bet šįkart jas nukonkuravo balandžiai - vaikė visi trys po visą alėją biggrin.gif
o dabar laukima cirko - nuo gegužės 1. pernai buvo jame, šiemet vėl nori. su mb į cirkus leidžiu smile.gif

kaip jums fainiai ...
As savo 31gimtadieni svenciau cirke... nuejau i cirka ir krizenau kaip vaikas .... jokiu sveciu, jokiu valgiu gaminimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 04 28, 12:20)

manau, esi labai idomi asmenybe(cia geraja prasme) ir su tokiu zmogum,kaip tu tikrai butu labai smagu ir idomu bendrauti ir realiai  mirksiukas.gif

nu nu kas toks? bigsmile.gif as tai turbut uz zvaigzdes istekejau,kad kio tokio del kurio galeciau pamesti galva neturiu  tongue.gif  biggrin.gif

nu bet kaip gerai tokie orai,taip sakant naudingi  cool.gif

kaip tu cia taip graziai apie mane ax.gif blush2.gif
Tau gerai, kad tiek metu ir kiti nerupi lotuliukas.gif
va cia as(nes kai kas sugeba mane su ja palyginti ) ir mano svajoniu vyras biggrin.gif
user posted image
Atsakyti