QUOTE(odeta15 @ 2013 05 14, 19:40)
net neisivaizduoju
na tada ir gerai.. nereikia isivaizduot ..
Jei mano stogas vietoj ... vadinas as dar gyva ... visa kita .... praeina ...
Sian ploviau masina, sveiciau is lauko ir vidaus ... jetus kaip gera ... prisiminiau kaip man tai patinka

Atsimenu, mano buto statybininkas sakydavo, nu nesuprantu kodel tu plauni pati, kai yra automatai .. sakau, pabandyk ir pamatysi ... sake po to nebeplauna automate

tapau geru pvz
O sian nuvarem su mazium ir nusipirkom dazu ... jis nenorejo kad jo lova taptu salotine, tai issirinko geltona ... o sienas dabar dazau salotine dryzuota .... manau, kad bus dziugu dabar ....

sitas kambarys buvo dazytas koki N kartu

bet vistiek sugryztu prie salotines ... mat jame vakare saule sviecia ... tada taip kazkaip terapiskai gera ir jauku jame .. kai vaiku nebuvo, buvo mano darbo kambarys

turejau tada kate .. kuri miegodavo mano mylimiausioj vestuviu proga gautoj dovanoj, nuogos moters statuloj ...kol viena diena vyras paskambino i darba ir sako.. tu tik nepyk baisiai bet kate numete statula nuo palanges .. eh kaip gaila buvo

turiu kazkur likucius, noreciau jos galva i zidini kazkaip imontuot .... nors dabar sove mintis susirasti ir ireminti kaip kokia serno galva
Ryt varysim su mazium i jo apziura, vejaraupiai jau baigia pasislepti
Man reikia kad jis i darzeli iseitu ketvirtadieni jau
The more you praise and celebrate your life, the more there is in life to celebrate.
Oprah Winfrey
Mano laisvalaikis