Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimoje tarp vyrų. 3 tema

Laba ryt 4u.gif

Blyn blink.gif tik 9 laipsniai !

Odeta 15 - fainas katasunis thumbup.gif O jau issidrebes , tikras karaliunas tongue.gif

Muminuk - vaziuoji ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tensei: 14 gegužės 2013 - 07:13
šalta... nevažiavom...
Atsakyti
Labukas smile.gif

na laukiam vėl šilumos ir tinkamos dienos biggrin.gif

QUOTE(OJE @ 2013 05 13, 20:21)
as uz kates ... bet palauk... ten tavo suniukas man i jeralasu kompanija labai tinka ..nu tooks gerulis ...  nors as nemegstu sunu ....  sorry man su galva .. atminties  dabar  doh.gif

čia apie maniškę tu taip sakei mirksiukas.gif

Tanga smile.gif mūsų meilė wub.gif
user posted image

kas perdo karas grybų pas tave? g.gif

aš už gyvūnus bigsmile.gif gyvatės tik gal nelabai... o visi kiti thumbup.gif

ei jei nusprendžiam, kad eisim, tai nebesimėtykim iš vakaro ką ax.gif vėsesnis oras nėra priežastis svari... svari priežastis - kai kas nors suserga ar ratai sugenda... ax.gif net nepagalvojau, kad taip sudvejosim...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 05 14, 08:50)
šalta... nevažiavom...

verysad.gif
QUOTE(Karinuks @ 2013 05 14, 10:23)
Labukas smile.gif

ei jei nusprendžiam, kad eisim, tai nebesimėtykim iš vakaro ką  ax.gif  vėsesnis oras nėra priežastis svari... svari priežastis - kai kas nors suserga ar ratai sugenda...  ax.gif  net nepagalvojau, kad taip sudvejosim...

O mes vaziavom ax.gif , gaila niekas neprisijunge ... Labai smagu , tik Muminukas teisus del saltumo brrrr mirksiukas.gif

Siaip reikia tartis veliau vaziuot , nes valytoju ir visokiu ytoju daugiau negu gyvunu matem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2013 05 14, 11:10)

Siaip reikia tartis veliau vaziuot , nes valytoju ir visokiu ytoju  daugiau negu gyvunu matem  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif jie gi ir gi to viso dalis lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Karinuks @ 2013 05 14, 10:23)

čia apie maniškę tu taip sakei  mirksiukas.gif

kas perdo karas grybų pas tave?  g.gif

aj su mano galva ...
aha mums jos reikia biggrin.gif ir drabuzeliu prisiutume lotuliukas.gif
Mano uosve augina veislinius spanielius schmoll.gif
As senai senai turejau rotveileri.. na mano bicas bais norejo jo ... zveris ... svere daugiau nei as lotuliukas.gif nu gal ne .. bet jegos jis turejo daugiau ...
Nori kad pradeciau zliumti ant peties .. skaite knyga apie grybu kara .. tai va toc toc toks ir vyksta rolleyes.gif rimtas ir su liudnom pasekmem ... bet cia juk gyvenimas ax.gif
Atsakyti
na ir rytą apturėjau...pasiskambinau gydytojai, paklausiau ar galiu mažių atvežt, kad paklausytų. Susiruošiau ir išvažiavom. Paėmiau vežimo rėmą su autokėdute, nes planavau po gydytojos iki pardės palėkt, o su vežimu patogiau...kėdutę įsidėjau su vaiku, o rėmą taip ir palikau kieme...tik po gydytojos grįžus namo supratau, kad to rėmo neįsidėjau į mašiną...pradėjau klausinėt, gal kas matė, kas nors priglaudė...nieko, niekas nieko nematė, negirdėjo. Namie atspausdinau skelbimą, kad dingo ir iškabinau visose laiptinėse...prie konteinerių ir t.t. Dzievulėliau kiek laimės buvo, kai paskambino po keletos valandų moteris ir pasakė, kad priglaudė tą vežimą wub.gif Būna dar gerų žmonių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2013 05 14, 08:47)
  O jau issidrebes , tikras karaliunas 

tikra karaliene tongue.gif drauge mano ikyruole wub.gif

QUOTE(Karinuks @ 2013 05 14, 11:23)

wub.gif kas varda isrinko? rolleyes.gif

QUOTE(OJE @ 2013 05 14, 14:06)
  rimtas  ir su liudnom pasekmem ... bet cia juk gyvenimas  ax.gif

nu kas per pasekmes? unsure.gif 4u.gif

sveikos...
man patinka tiek kates tiek sunys,tiesa,kol jos namuose neatsirado,sakydavau,kad gyvenime jos nelaikysiu namie,o dabar visai dziaugiuosi ja turedama wub.gif turim ir suny ale jis lauke gyvena,kate namie man paprasciau nei suo cool.gif

Papildyta:
QUOTE(benux @ 2013 05 14, 16:07)
na ir rytą apturėjau...

tikrai smagu,kad dar yra tokiu zmoniu smile.gif o kaip tavo maziukas? 4u.gif
Atsakyti
O maziui nieko rimto, kosulys nuo slogos, plauciai svarus smile.gif

As megstu ir visokius gyvius, tik laikyti nieko nelaikom... Kai uzaugs vaikai, nusipirksiu koki ciucika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2013 05 14, 15:07)

bet greitai priglaudzia doh.gif aisku gerai kad i geras rankas ... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(odeta15 @ 2013 05 14, 15:10)

nu kas per pasekmes? unsure.gif  4u.gif

o kokiu pasekmiu tu bijotu labiausiai ?
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 05 14, 18:56)
o kokiu pasekmiu tu bijotu labiausiai ?

net neisivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 05 14, 19:40)
net neisivaizduoju  unsure.gif

na tada ir gerai.. nereikia isivaizduot ..
Jei mano stogas vietoj ... vadinas as dar gyva ... visa kita .... praeina ...
Sian ploviau masina, sveiciau is lauko ir vidaus ... jetus kaip gera ... prisiminiau kaip man tai patinka ax.gif Atsimenu, mano buto statybininkas sakydavo, nu nesuprantu kodel tu plauni pati, kai yra automatai .. sakau, pabandyk ir pamatysi ... sake po to nebeplauna automate lotuliukas.gif tapau geru pvz ax.gif biggrin.gif
O sian nuvarem su mazium ir nusipirkom dazu ... jis nenorejo kad jo lova taptu salotine, tai issirinko geltona ... o sienas dabar dazau salotine dryzuota .... manau, kad bus dziugu dabar .... ax.gif sitas kambarys buvo dazytas koki N kartu doh.gif bet vistiek sugryztu prie salotines ... mat jame vakare saule sviecia ... tada taip kazkaip terapiskai gera ir jauku jame .. kai vaiku nebuvo, buvo mano darbo kambarys ax.gif turejau tada kate .. kuri miegodavo mano mylimiausioj vestuviu proga gautoj dovanoj, nuogos moters statuloj ...kol viena diena vyras paskambino i darba ir sako.. tu tik nepyk baisiai bet kate numete statula nuo palanges .. eh kaip gaila buvo verysad.gif turiu kazkur likucius, noreciau jos galva i zidini kazkaip imontuot .... nors dabar sove mintis susirasti ir ireminti kaip kokia serno galva biggrin.gif rolleyes.gif
Ryt varysim su mazium i jo apziura, vejaraupiai jau baigia pasislepti thumbup.gif
Man reikia kad jis i darzeli iseitu ketvirtadieni jau bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
ziurejot vakar eurovizijos pusfinaly?manes kazkaip neuzkabino nei viena daina rolleyes.gif
OJE mano kate isaukleta mergina,auksciausia vieta kur ji gali lipti yra kede arba sofa,pas mus ant miegamu lovu galima guleti tik kojugaly ir tai kai musu tose lovose nera.jokiu lipimu ant stalu ar dar kur ir maista galiu ant stalo ramiausiai palikti.zodziu,saunuole ji pas mane cool.gif
ai,o masina is vidaus as visada pati plaunuosi,o is isores vaziuoju,kad nuplautu automatas cool.gif
Atsakyti