Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimoje tarp vyrų. 3 tema

QUOTE(odeta15 @ 2013 05 15, 09:28)

laba ryta
as praziopsojau pirma karta eurovizija lotuliukas.gif
ziuresiu kai kartos ...
Mano kate ir buvo super gerule, bet ant palanges jai miegoti buvo galima... lovoj retai ji su manim miegodavo.... kartais po kaldra pasikisdavau ... bet ji greitai uzkaisdavo ir dingdavo.. . Maista ede tik kaciu ... ir jogurtus ismokinus buvau ragaut biggrin.gif O vandens mokejo atsigerti is virtuves kriaukles, atsukus krana rolleyes.gif O kaip ji mane perspedavo kad vaikas verkia wub.gif labai rupestinga buvo .. parsivezem ja is kaciu namu ...nes nama,kai statem peliu uzklydo, nors planavau katina ... bet niekas nelipo ir pacioj paskutinej 7 patalpoj ji buvo nesenai priklydus ... tai ji pati mus issirinko .. atejo apuoste , ramiai pasiglaude ir nuejo ..... Tai ja suskiepijo, blusas jauciu dar panaikino ir atidave mums po savaites.
kadangi daziau vakar kambari tai langa palikau pravira .. tai paukstis pazadino 3 ryto ..o taip nusikalus buvau vakar doh.gif
O cia siaip ax.gif
user posted image
Atsakyti
Labukas smile.gif

QUOTE(benux @ 2013 05 14, 15:07)
wub.gif Būna dar gerų žmonių  wub.gif

drinks_cheers.gif dauguma tokių wub.gif

QUOTE(odeta15 @ 2013 05 15, 09:28)
saunuole ji pas mane  cool.gif 

kaip fainei bigsmile.gif aš turėjau tokią - kad ir ant spintos viršaus užsiropšdavo... ir ant šaldytuvo ir t.t. ir nepasidavė auklėjimui, o mane užplaukus lupdavo doh.gif o vaikystėje kiek turėjau katinų - buvo tobuli, tai labai nustebau, kad gali būti ir kitaip lotuliukas.gif

neturiu galimybės kieme mašinos plauti, bet yra plovyklų, kur pats apsitarnauji - tai dažniausia ten ir plaunam biggrin.gif

OJE - užuominom kalbi, bet nelįsiu į dūšia, kiek norėsi - tiek pasipasakosi 4u.gif laikykis 4u.gif (beja, o kuris čia tau tiek krečia?) ax.gif

gražiai papuošei pilvuką 4u.gif

O mano mažius pagaliau pradėjo pats tepenti clap.gif po metrą, po du.... bet pats ir toooks laimingas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karinuks: 15 gegužės 2013 - 09:21
QUOTE(Karinuks @ 2013 05 15, 10:20)

OOO koks ivykis, jeee sveikinimai , tegul trepsejimai buna saugus 4u.gif
Gyvunai kaip ir zmones .. visokie.. as turejus du katinus, tai pirmas buvo persu veilse ir zveris, nu toks piktas . O va paskutinis, tai kazkoks trenktas, nervindavo,nes aplink kojas trindavos doh.gif bet paturejom vos kelis men. ir kvailys matyt pasiklydo unsure.gif
As tai ne kieme plaudavau, tose kur susimoki, ir aisku gaudavos brangiau zymiai , bet nors su numeriais isvaziuodavau, ne taip kaip is plovyklos , teko be numeriu viena karta isvykti lotuliukas.gif
o dabar tai kiema turiu, bet vakar kol supratau kaip pajungti ta siurbli kuris purskia biggrin.gif tris kartus namuos ismete man elektros saugiklius biggrin.gif po to nesupratau is kur vandens gauti,po to garaze siaip netaip susiradau viska... laimes kiek buvo biggrin.gif kaimynam turejo but juoko, nes ilgai grybavau biggrin.gif
Karinuk- as atvira iki priengio duru biggrin.gif visa kas svarbu lieka manyje.. nes kalbos man daznai atrodo tik tuscios, nebent tai butu psichologo kabinetas biggrin.gif ir jis duotu samprotinga patarima bigsmile.gif
O kuris lotuliukas.gif nu tas kuris pagal savo metus turetu tureti daugiau smegenu nei as rolleyes.gif
Dekui, man labai patiko tos merginos ranku darbo geles, tai ji man ir sugalvojo varijanta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 05 15, 09:55)
O cia siaip   ax.gif
user posted image

Grazus pilvukas wub.gif Oje - su 20 savaiciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Karinuks @ 2013 05 15, 10:20)
O mano mažius pagaliau pradėjo pats tepenti clap.gif po metrą, po du.... bet pats ir toooks laimingas  wub.gif

Wow ! Sveikinimai su tikraisiais pirmais zingsniais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tensei: 15 gegužės 2013 - 13:24
QUOTE(OJE @ 2013 05 15, 10:55)
O cia siaip  ax.gif
user posted image

grazu wub.gif su 20 savaiteliu 4u.gif

QUOTE(Karinuks @ 2013 05 15, 11:20)
  aš turėjau tokią - kad ir ant spintos viršaus užsiropšdavo... ir ant šaldytuvo ir t.t. ir nepasidavė auklėjimui, o mane užplaukus lupdavo 

O mano mažius pagaliau pradėjo pats tepenti clap.gif po metrą, po du.... bet pats ir toooks laimingas  wub.gif

biggrin.gif na,musu is gatves priglausta,vaikai mazute parsinese ir issiprase,kad leisciau namie laikyti,tai ji matyt is dekingumo tokia geriete wub.gif biggrin.gif

o kiek jam dabar?saunuolis,sveikinu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
dekui ... varom su vaikiu i poliklinika, tikrins jo vystimosi raida lotuliukas.gif
O jam dabar galvoj visai ne spalvos ir skaiciai, jam dabar rupi kaip perpjauti galva ir isdurti aki doh.gif nes jis yra policininkas.. tik blogas policininkas ir vagis, kuris megsta motociklus .... biggrin.gif cia busimas makaronu kabintojas mergom ... arba antras varijantas, geriausiai parduodamu fantazijos knygu autorius lotuliukas.gif
nors maniau, kad bus kepejas kulinaras lotuliukas.gif
Jusu vaikai nespardo masinos galiniu sedyniu doh.gif Uzkniso mane, tai sian pasiuvau uzvalkala toki ant greito .. eh svari masina yra kaifas wub.gif
Atsakyti

QUOTE(odeta15 @ 2013 05 15, 15:14)
o kiek jam dabar?saunuolis,sveikinu  wub.gif  4u.gif

jau pilnų 14 mėn biggrin.gif broliai iki 12 mėn eit pradėjo, o jis neskubėjo.... bet kiek jam laimės... smaginas daba namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2013 05 15, 16:44)
jau pilnų 14 mėn  biggrin.gif  broliai iki 12 mėn eit pradėjo, o jis neskubėjo.... bet kiek jam laimės... smaginas daba namie  biggrin.gif

jis galvotas vaikis ... kam cia vaiksciot, kai ateityej dirbs kompiuteriu lotuliukas.gif
as ir pamenu vidurineli, kaip jis baranka laikydamas iki ausu isisiepes, trepsejo wub.gif Svarbiausia, kad laime ne vien jam biggrin.gif ane mama ?
Uh praejom apziura, vos vienos balo truko... bet aciu dievui moteriske pasistenge isgauti ta viena bala ... Idomu koks nors Einsteinas praeitu standartine apziura lotuliukas.gif Gavo bicas skiepa, o as visai pamirsau knygele paiimti ... bet paprasiau kad sustampuotu mani lapeli ir isegiau i knygele ... vat biggrin.gif
Nu ka ... dabar belieka isspresti klausima ar vaziuoti i kelione, nes labai noreciau kur nors dingti ar investuoti i versla ax.gif Nors mielai dabar pamiegociau rolleyes.gif sian nuo 3 ... tai biskeli trenkta jauciuos ... Mano klijentai net nesupranta kad as nescia lotuliukas.gif persmulki as pagal ju vietines ismieras lotuliukas.gif
Atsakyti
Euroviziją ir aš pražiopsojau pirmą kartą doh.gif , nors ir vakarojau vakar. Renkuosi kelionę su šeimyna ir anyta... tai ir nežinau, nei kur noriu, nei kada. Kažkaip nėra tarp mūsų šiltų santykių, nors nėra jie ir šalti ar visai blogi. Tiesiog stengiuosi būti tolerantiška ir taktiška, kaip ir su kiekvienu vyresnio amžiaus žmogumi...
O va automobilio visai nemėgstu plauti blush2.gif , nei vidaus, nei išorės, gal kad vaikystėje nemačiau tokio dalyko, nes tėtis neturėjo automobilio, tai ir nejaučiu nei pareigos, nei noro schmoll.gif
Atsakyti
OJE, su nestumo viduru 4u.gif Labai graziai pasipuosei mirksiukas.gif

Karinuks, su tipenimais wub.gif
Mano mazulis pradejo stotis keturiom ir jau sliauzia atbulas thumbup.gif wub.gif ir siandien darzovienes 3 saukstelius suvalge neisspjaudamas clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Rotoli @ 2013 05 15, 20:59)

na jei pagal tai lyginciau ka tevai turejo ir ko as nemaciau lotuliukas.gif Tai kaip ir dabar girdziu mamos pasakyma:- ir is kur tu tokia gimei biggrin.gif
As pirma nusipirkau automobili ir tik po to buvau priversta issilaikyti teises ax.gif nu vardan tik tu kurie stabdo ax.gif
Tai ne visa seimabalsuojat kur varot ?
Assstaaa- na ka vyras iseikvoja daugiau energijos ,kur cia spjausi kosia biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Na taip taip - mamai begalo daug džiaugsmo, kad vaikas savarankiškai varinėja bigsmile.gif lauke tai sudėtingiau, bet vistiek faina wub.gif

OJE - apie grybų karą, prisiminiau, kad kažkada mama sakiusi: vienas vyras blogiau nei 4 maži vaikai mirksiukas.gif viskas bus gerai 4u.gif tu ir pati tai žinai mirksiukas.gif

bet tai jūs ir varinėjat: pas mus kai vejaraupiai - tai liepia namie sedėt, nes gi visuomenei pavojingi doh.gif rolleyes.gif

labai fainei nupylė lietus katik wub.gif
Atsakyti