Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimoje tarp vyrų. 3 tema

QUOTE(Karinuks @ 2013 06 18, 15:26)

Man pats skaniausias "tortas"-tai desra bigsmile.gif

as va sedziu ir krizenu is tavo tortas- desra lotuliukas.gif ... o mano vaikai atbega tada ieskoti paveiksliuko ... mol as is to krizenu lotuliukas.gif
O as sian taip uzsimaniau blynu su uogiene,kad bekepdama ir rijau ax.gif
Uzjauciu del rakto, obidnai unsure.gif mani tai turi sniureli, ant rankos uzsidedi virvele uzsitraukia ir beveik nieda nebededu ju niekur ax.gif Telefonas ir turi sniura ant kaklo ir net mano pinigine su sniuru lotuliukas.gif - nu kaip mazam vaikui pristines ant gumytes .. nes as nemegstu tasiu, rankiniu..o ir ne visada turiu kelnias su kisenem.. vat del to ant kaklo susikabinu viska,kai reikia ax.gif
Smagiai jus laika leidziat wub.gif noreciau savo vaikams duot tokia patirti - bet ko gero ne siais cool.gif
Batai jau atejo, laukiam kol muitine atiduos .... zarazai laiko 3 sav doh.gif
Meskis buvo virsune, bet nu ziauriai vidurini pirsta susibadziau, mat antpirstis ant nagu nesilaike rolleyes.gif Dabar beveik zinau kaip jos meskiu duona valgo doh.gif ir uz ka tiek babkiu gaunas ax.gif
Sian gavau kvailo darbo nuo vyrioko .... pasijauciau kaip pelene rolleyes.gif reikalauju dabar sau naujos sukneles lotuliukas.gif
Gerai, gerai- nebyru dar..... nors pries pora dienu atrode, kad tikrai jau pradedu ... bet greitai sesele patikrino, ryt varau vel tikrintis ax.gif
Atsakyti
sveikos.
Karinuks del raktelio 4u.gif pas mane prie jo tai visa kruva dar raktu prisegtu,tai tikiuosi,jei kris kur isgirsiu rolleyes.gif biggrin.gif tiesa,su praejusiu mirksiukas.gif 4u.gif tu tortu nemegsti?!!! man tik duokit,aisku,ne visi buna skanus,bet jau tie kurie skanus,tai apsivalgyciau rolleyes.gif
smagiai jus ten laika pas mama leidziat wub.gif

OJE kur meskina paziuret? bigsmile.gif o tu dar ne negalvok byret,dar biskutuka anksti mirksiukas.gif ir ka tiek svenciat? ax.gif kokie batai? cia tie kur kulno aukstis,kad gali dangu pasiekti? bigsmile.gif ka tavo kinderiukai veikia per atostogas? mirksiukas.gif

pas mane nieko naujo ar idomaus,vaikams tuoj atostogos,pas senelius i LT atsisake vykti,tai visa vasara bus ka veikt man namo po darbo gryzus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 06 18, 22:00)

OJE kur meskina paziuret? bigsmile.gif o tu dar ne negalvok byret,dar biskutuka anksti  mirksiukas.gif ir ka tiek svenciat? ax.gif kokie batai? cia tie kur kulno aukstis,kad gali dangu pasiekti? bigsmile.gif ka tavo kinderiukai veikia per atostogas? mirksiukas.gif

pas mane nieko naujo ar idomaus,vaikams tuoj atostogos,pas senelius i LT atsisake vykti,tai visa vasara bus ka veikt man namo po darbo gryzus  doh.gif

Labuka,
O ka tavo dydysis nesusiranda veiklos ? Bet kokis baseinas wub.gif kaip smagu... ipac kai ziuri is visai kitokio klimato ir kitokiom gyvenimo salygom ax.gif
Ar jau maudeis, ar tik koju pirstelius mirkai biggrin.gif
As savo 9 meti su teciu isleidziu dirbti, kai jis to nori ... sake tinginiai kokie lotuliukas.gif sakau, tam ir leidziu, kad vaziuotu su tavim, kad ismoktu biskeli buti maziau tinginiais biggrin.gif O tai draugai, laukas, TV ir visokie kompiuteriniai zaidimai. Mazius dar i darza eina, liepa atostogos.
Aha Karinuks- valgo tortus is pagarbos arba tuos kurie su desra biggrin.gif
Man, kai dabar ir gi desros sezonas, tai as Karinuka visai suprantu. Nors mano vyras augina mano kg ir po vakarienes man ledu su karamele ir pekino riesutais vis bando isiulyti ax.gif
As valgau tortus, nors labiau megstu bandeles su varske ir razinom biggrin.gif mmmmm
Sventem valstybine diena ir giminej, kazkas gavo kazkoki diploma - tai ir gi sventem.
Aha, butent, tie kurie saule pasieks lotuliukas.gif nusibodo,kad pastovia lyja .... va sian matau saule pakausi rodo clap.gif nu nors tiek laimes.
A tu nematai meskio .. hmmm netvarka bigsmile.gif einu taisyti reikalo ir varysiu i apziura biggrin.gif GEros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 19, 11:58)

O ka tavo dydysis nesusiranda veiklos ? 

Ar jau maudeis, ar tik koju pirstelius mirkai 

nugi turi maudosi baseine,zaidzia su draugais futbola,krepsiny,vazinejasi dviraciais,namuose man padeda daug mirksiukas.gif dirbt eis viena diena i savaite,kaip ir pernai ta paty ir ten pat.man labai gerai,kad jis namuose buna su mazesniu broliu ir jy priziuri,o idarbint as jo per daug neskubu kazkur,suspes dar visas gyvenimas bus atiduotas darbui,tai tegul kol gali megausi atostogom smile.gif

as baseine mirkdau tik kojikes, o visa lendu juron wub.gif

laba.
va ka reiskia vasara ir gera vasara,nei vienos nera cool.gif

OJE kaip pas jus orai?kaip pati jautiesi,kiek jau priaugai kg? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 06 26, 18:33)

laba.
va ka reiskia vasara ir gera vasara,nei vienos nera  cool.gif

OJE kaip pas jus orai?kaip pati jautiesi,kiek jau priaugai kg? mirksiukas.gif

tai liuks thumbup.gif ipac kaip padejejas ax.gif
Ka, pas mus ... nereikia baseino, nereikia juros .. pas mus lyja lotuliukas.gif
As gerai .... dekui.... nebyru, zydziu .... sakai svarbu kiek priaugau lotuliukas.gif zinok visai nesvarbu.... svarbu kad seksovai atrodau tongue.gif Vyrs ryj akim lotuliukas.gif vakar apsalo paskaiciaves kad man jau 6 menuo lotuliukas.gif ir tuoj tuoj viskas baigsis ax.gif Sitas nestumas kaip niekada man tinka lotuliukas.gif
Mazius namie- persalo po pasivaiksciojimo prie juros ax.gif tai namie visiem vadovauja.
Kita savaite paskutine darzelyje- atostogos prasides .
Ok einu biznio planu regzti- o taip nesirezga doh.gif Pries pora dienu pasiuvau pati dydziausia zaisla net 145cm biggrin.gif man visai kuku ....
Aha Lt visos sedi po saule ir ryja braskes bigsmile.gif
Kaip pas jus braskes ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 26, 20:02)
Ka, pas mus ... nereikia baseino, nereikia juros .. pas mus lyja 

As gerai ....  dekui.... nebyru, zydziu ....

Ok einu biznio planu regzti- o taip nesirezga  Pries pora dienu pasiuvau pati dydziausia zaisla net  145cm  biggrin.gif  man visai kuku ....

Kaip pas jus braskes ?  biggrin.gif

tai jus lietaus juroje maudotes biggrin.gif o pas jus kada nors nelyja? biggrin.gif

svarbiausia thumbup.gif

sekmes rezgant tada mirksiukas.gif kas per zaislas,prasom parodyti bigsmile.gif

pas mane jau braskiu sezonas baigesi,dabar persimetem prie dideliu ir saldziu tresniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 06 26, 19:28)
tai jus lietaus juroje maudotes  biggrin.gif o pas jus kada nors nelyja? biggrin.gif

svarbiausia  thumbup.gif

sekmes rezgant tada  mirksiukas.gif kas per zaislas,prasom parodyti  bigsmile.gif

pas mane jau braskiu sezonas baigesi,dabar persimetem prie dideliu ir saldziu tresniu  wub.gif

aha nelyja kai kada .. kadangi pas mus vasaros yra 8 dienos .. tai viskas normoj lotuliukas.gif
aj zirafa... ziurek Fb .... tingiu kelti nuotrauka cia.
Dem.. povydziu nerealiai .... as kai jauna buvau tai esu dirbus Danijoj tresniu plantacijoj .... oj kaip dabar noreciau tu geruliu tokiu dydeliu, tamsiu ir sirdutes formos .... seedziu apsiseilejus dabar ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 26 birželio 2013 - 19:43
QUOTE(OJE @ 2013 06 26, 21:42)
aha nelyja kai kada .. kadangi pas mus vasaros yra 8 dienos .. tai viskas normoj 

aj zirafa... ziurek Fb .... 

.... oj kaip dabar noreciau tu geruliu tokiu dydeliu, tamsiu ir sirdutes formos .... seedziu apsiseilejus dabar ....

mane depresija uzpultu nuo tokios "ilgos" vasaros doh.gif biggrin.gif

eisiu bigsmile.gif

ah ir vel kaip su tais blynais,butum salía as tau ju parupinciau dykai mirksiukas.gif biggrin.gif

tiesa,tavo maziui 4u.gif ,kad greiciau sveiktu..
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 06 26, 21:03)
mane depresija uzpultu nuo tokios "ilgos" vasaros  doh.gif  biggrin.gif

eisiu  bigsmile.gif

ah ir vel kaip su tais blynais,butum salía as tau ju parupinciau dykai  mirksiukas.gif  biggrin.gif

tiesa,tavo maziui  4u.gif ,kad greiciau sveiktu..

Sian lyja , jei ka lotuliukas.gif o manes neveikia lotuliukas.gif nei vasara, nei depresijos ... nors po vakar gero soko .... dar vis esu soke doh.gif Is kur gauti instruktaza- kaip tuos vaikus aukleti doh.gif geriau jau jie butu tik mazi.... arba jau po 21metu lotuliukas.gif
radai lotuliukas.gif zirafiuka
Oj nesakyk ..... palauk.. kol kada islosiu milijona .... O tada jau biggrin.gif viskas bus ranka pasiekiama ... aha uzsisvajojau ...
Dekui uz baliona... man jo dabar reikia .... gal prisipusti koki .... nes nuo vakar kazkokia painiava smegenyse doh.gif sian 4 ryto pabudau...o uzmigau vos vos po 1 doh.gif Uhhhh urgzti noris ....
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 27, 10:30)
... nors po vakar gero soko ....  dar vis esu soke   Is kur gauti instruktaza- kaip tuos vaikus aukleti   geriau jau jie butu tik mazi.... arba jau po 21metu

radai   zirafiuka

Oj nesakyk ..... palauk.. kol kada islosiu milijona ....

nu jie pas tave aktyvus ziuriu biggrin.gif griebk gleby tu balionu del to soko mirksiukas.gif

neradau verysad.gif

daznai perki loterijos bilieta? biggrin.gif cia ta prasme,dar liga reiktu laukti ar yra sansai,kad greiciau biggrin.gif

nugi tu miegi visad mazai,negali buti,kad tau miego trukumas butu tongue.gif

maniskiai jau kokie idege,kai kasdien baseine duodas,o as noriu rytoj varyt prie juros,jei vaikinai nenores tada ir viena nuleksiu,o tai vis dar balta kaip suris cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odeta15: 29 birželio 2013 - 21:36
QUOTE(odeta15 @ 2013 06 29, 22:35)

dekui uz balionus- nu gis gerkle persalau doh.gif vakar gydziaus- surijau kokius 500gr ledu lotuliukas.gif sian demusiau ir ryto, mat vyramas vaisniai ledai nepatiko ... jiem su karamele ir sokoladu reikia ..
aha jie pas mane kaip is laukinio misko doh.gif bet kiekvienas su savo bajeriais rolleyes.gif
mano vyras perka ant mano kreditines .. tai si menesi esu patenkinta, kad VISA maza bus biggrin.gif koki 1000lt esam islose, tai mol atsipirko bilietai biggrin.gif Zinai, kaip yra.. neturi bilieto- nera sanco kad laimesi, o jei turi nors viena, sanco nezinai bigsmile.gif
As sian 10 val ismiegojau tongue.gif visi jau buvo atsikele ir nustebe, kaip cia mama dar miega ....
As nemegstu degintis schmoll.gif man nuo vaikystes, kai mama tempdavos i kokius nors krumus degintis doh.gif Geriau 5 min soliariume ir vsio ... bet senai jau buvau .... net abonimento neisnaudojau biggrin.gif
sian saule pas mus thumbup.gif o as va einu miegot doh.gif zapadlo ... bet vyras kepa uoboliu pyraga .... augina mano svori rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 30, 18:05)
As nemegstu degintis  schmoll.gif  man nuo vaikystes, kai mama tempdavos i kokius nors krumus degintis  doh.gif  Geriau 5 min soliariume ir vsio ... bet senai jau buvau ....  net abonimento neisnaudojau

sian saule pas mus  thumbup.gif  o as va einu miegot  doh.gif zapadlo ... bet vyras kepa uoboliu pyraga .... augina mano svori  rolleyes.gif

o man daug geriau ant saulutes tongue.gif ,manes niekada niekas netampe noredavau eidavau biggrin.gif ,as pries soliariumus grieztai nusiteikusi ir niekada gyvenime nelankysiu schmoll.gif

oho isskirtine diena pas jus saulute pasirode bigsmile.gif biggrin.gif

nugi kadangi puikiai jautiesi,tai ir tas svoris visai nesvarbu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti