Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimoje tarp vyrų. 3 tema

Labas,
Na va, pagaliau ir mes galim girtis pirmaisiais dantukais thumbup.gif kurie, sakyciau, gan lengvai prasikale ax.gif
As pradejau dirbti, tai siek tiek stresuoju del maziaus, bet siaip lyg ir neblogai sekasi, nes mano grafikas palankus ir mane isleidzia reikalui esant anksciau arba pasiimu maitinimo pertraukele smile.gif

OJE, o kaip siaip sekesi mugeje, nepaisant nuovargio? smile.gif Ir kas ta Orinta, vaisinanti pusryciais? blush2.gif man nuo vaikystes blynai- tai idealiausi pusryciai, ypac mano mamos kepti wub.gif birzelio pab. atvaziuoja mama, tai galesiu tuo pasimegaut wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Assstaaa @ 2013 06 09, 22:41)

laba ryta
sveikinimai su kapliukais 4u.gif
Jauciuos, taip lyg butu mane paleide lotuliukas.gif Toooks geras jausmas but laisvai biggrin.gif
Muge, siaip sau ... prisiziurejau visko rolleyes.gif didzia dalim viso to ko realiai neagalvotum ax.gif Konkurencija buvo didziule su tuo metu vykusiais kitais renginiais ... del to visi sake, kad zmoniu buvo mazai ax.gif MAn, kaip nedrasiam kiskiui visai gerai buvo bigsmile.gif
Sorry ten Odeta buvo .... rolleyes.gif
sian tvarkau namus ir vesiu vaikus i zaislu parde laime apdovanoti biggrin.gif
Atsakyti
Labukas..
Assstaaa su pirmais dantukais 4u.gif o tai tu dar maitindama isejai i darbuka?tau jis salía?nenorejai ilgiau pabut namuose?...
OJE as tave tikrai buciau pavaisinusi tais blynais,su naminem breskem sutrintom su cukrumi mirksiukas.gif gaila,tu labai toli nuo manes ax.gif
kaip smagu,kad aktyvi tavo pilvuziuke wub.gif ,pratinasi matyt su broliais futbola kad galetu zaisti biggrin.gif
kaip prekyba tau sekesi mugeje? mirksiukas.gif ka vaikams zaislu parduotuvej pripirkai? rolleyes.gif

pas mane nieko idomaus,ta pati rutina kasdien...vaikams dar liko pora savaiciu ir paskui gales kasdien baseine mirkti cool.gif o mus su vyru vasara visada pats darbymetis rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes! smile.gif

Rotoli - kaip fainei Turkija! Mielai sutikciau tenais patingeti.

Na as ir labai norejau kuo toliau is namu - bo jau gerklej, kad ir su visais patogumais. Dabar tik su dalinais esam, bet vasara mazai jaucias.

Assstaaa - su dantukais! Smagu kad nejuntamai.

Siandien 1-ma diena, kai viena su visais trim, tai savijauta: nuvarytus arklius nusauna.
Vaikai lyg nuo grandines paleisti: lauke nuo ryto iki vakaro, laisves daaauug, o ribos dar neaiskios, tai oijojoj... Bet laikina, kol issiaiskinsim, tikiuos, nes dabar nesvietiskas neklausymas... Nuzliumbiau jau pora kartu.
3 savaites MB nematysim, net nesuvokiu kaip taip... Nebuve taip ilgai, tai neisivaizduoju koks jausmas bus... Siandien labai pajutau trukuma, veliau isivaziuosim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karinuks: 10 birželio 2013 - 22:32
QUOTE(Karinuks @ 2013 06 10, 23:27)

aj mergyte uzjauciu user posted image
pradzia pati sunkiausia, po to kai ipranti .. atrodo kad viskas normoj 4u.gif
O vaikai visada tokie juk naujoj vietoj ... bet su trim vabaliukais - o jei kiek kantrybes ir nervo reikia .... o dar berniukais .... tai veiksmas turi nenustoti ..
eh tos mamos ... user posted image
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 06 10, 22:12)

uh tie blynai ir braskes wub.gif cia tu toli nuo manes lotuliukas.gif
aha pilvuze konkreti auga .... visa i mama lotuliukas.gif tik kadangi jos modelis 2013 tai ji bus kurkas tobulesne biggrin.gif gerai suinstaliuota biggrin.gif
muge- siaip sau, patirties igavau ir pamaciau tai ko nemacius lotuliukas.gif bet as nieko nesitikejau, kazkaip viskas man buvo aisku ir buvo zinoma,kad man jokiu mugiu nereikia ... as nesu tas zmogus kuriai patinka kazkokios lievos frazes doh.gif o ir siaip ... rimtus planus kuriu ne ta linkme... cia siaip.. norejau nebuti ta , kuri mol zino- nebandzius lotuliukas.gif dabar esu tikra, kad zinau - nebandzius lotuliukas.gif
Vaikai - nu ko jiem daugiau reikia ... ikalbejau vietoj visokiu tokiu sautuvu, lazeriniu sautuvu pakuote pirkti .. nes uz tiek kiek jie turejo, gavos visiskas slamstas .. tad teko demesti, zodziu prasisukau virs 200lt visiem trim ir ramu kolkas bus lotuliukas.gif Mazius gavo playmobile kazkokia ten tase- ferma biggrin.gif pradzioj nepatiko, bet po to dave bucki ir vare zaisti biggrin.gif
as ir noreciau mirkti baseine mirksiukas.gif pas mus lyja istisai .... tad nera ka lauke veikti net ... ax.gif turiu puzzle - bet nelabai megstu ... bet reiks gal pradeti ... Mano vyriausias su tete isvaro rytais dirbti, sian net zadintuvo paprase, tai sake kad gavo gera soka ryte .... nu bet juk mamos neklauso.... reik paciam patirti lotuliukas.gif
Maziu bandau prikalbinti i darzeli, nes nuo liepos bus atostogos darze, o va su vidurineliu nzn ka veiksim ... bet sitaip man labai patinka ax.gif kazkoks ramiakas namie ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 11 birželio 2013 - 12:21
Sveikos,
Pas mazaji irgi dantu sezonas biggrin.gif dabar virsuj visi keturi lenda doh.gif
Siandien su visais trim buvau poliklinikoj uff visa slapia buvau ir nepabaigem reikalu su tom pazymom I mokyklas. Daugiausia su vidurineliu(busimas pirmokas).
Mokslai pabaigti. Dziaugiuos vyriausiojo metiniu pasiekimu.
Po ilgos pertraukos aplanke ''motinos gamtos dovanos'' eina s.....
Atsakyti
Labukas.
OJE, aciu uz supratima ir palaikyma. Antra diena buvo daug geresne. Zinau, kad isivaziuosim ir pamirsiu kokia pradzia buvo smile.gif visada gi taip. Tik va kas nauja: kad vaikai paaugo ir jiems kiemas permazas, tai su dviraciais gatvej bruzina. Gatve labai rami, plius leidziamas greitis tik 20km/h.

Vakar pilnas kiemas vaiku buvo: sventem gimtadieni, vakare vos kojos vaikus nese. Tai du dar parpia, o trecias rengias i lauka jau smile.gif

Pajurys pilnas grambuoliu (dar karkvabaliais juos vadina), nemalonu.

Dantu sezonas pas mazaji dar nepasibaiges irgi: ilciu dar neturi. Sianakt ismiegojo tobulai:) lyg svente man!

Zaislu nepamenu kada bepirkau vaikams... Jau kazka noreciau, bet dar nezinau ka. Vyriausias Lego praso, su juo aiskiau. Reiks gal pasimt visus i parde kad issirinktu. Bet bet bet... Tokiems daznai paveiksliukas dar vilioja labiau.

Grazios dieneles (pas mane saule, zole isfziuvus su darzu)
Atsakyti
Labukas.
OJE, aciu uz supratima ir palaikyma. Antra diena buvo daug geresne. Zinau, kad isivaziuosim ir pamirsiu kokia pradzia buvo smile.gif visada gi taip. Tik va kas nauja: kad vaikai paaugo ir jiems kiemas permazas, tai su dviraciais gatvej bruzina. Gatve labai rami, plius leidziamas greitis tik 20km/h.

Vakar pilnas kiemas vaiku buvo: sventem gimtadieni, vakare vos kojos vaikus nese. Tai du dar parpia, o trecias rengias i lauka jau smile.gif

Pajurys pilnas grambuoliu (dar karkvabaliais juos vadina), nemalonu.

Dantu sezonas pas mazaji dar nepasibaiges irgi: ilciu dar neturi. Sianakt ismiegojo tobulai:) lyg svente man!

Zaislu nepamenu kada bepirkau vaikams... Jau kazka noreciau, bet dar nezinau ka. Vyriausias Lego praso, su juo aiskiau. Reiks gal pasimt visus i parde kad issirinktu. Bet bet bet... Tokiems daznai paveiksliukas dar vilioja labiau.

Grazios dieneles (pas mane saule, zole isfziuvus su darzu)
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Kad subludo tel - du kartus ikrove mano rasliava biggrin.gif, kai pamaciau, tai jau trinti nebedave wink.gif

Nekalbadieniai g.gif ? biggrin.gif

Gera pas mama pabuti wub.gif

Sugebejau masinos rakteli pamest doh.gif

Atsakyti
laba
kad ner kada kalbet.. svenciam ir ka nors veikiam biggrin.gif
Oras tai nusaukit jau - lyja ir pilka. Viena diena islekem uz miesto- saules ir silumos ieskojom... tai jauciuos kaip is Islanijos gryzus .. taip gera buvo... sedejau zolej ir griaziau rugstynes ax.gif jei ne i baliu, buciau ir pasilukus toj pievoj rolleyes.gif
Parsivezem rabarbaru- turim dabar namines uogienes biggrin.gif
Vakar valstybine diena buvo... 2 val pravaiksciojom , prasidziaugem, kai reikejo iki maskes deiti- maniau, kad subiresiu doh.gif Vaikinai susale- tai gryze visi i vonia varem biggrin.gif O daugiau,kai ir smarkiai auginu svori rolleyes.gif ir laukiu savo batu biggrin.gif
Karinuk- kaip gimtadienio tortas ?
eh gerai, kad gerai pas mama .... man pas seneli butu gerai ax.gif
O tai raktelis be meskino mirksiukas.gif
Atsakyti
OJE koks grozis! bigsmile.gif meskiu kureja wub.gif
Pirstukus smarkiai susibadei?
O ta sita - dar nebyrek... Fainei kad tiek vaikstot.

Oi, laabas 4u.gif

Pazistamas fotografas svieziai Islandija pervaziavo, ar apvaziavo nzn, bet va fotkes kokios nerealios... labai grazus vaizdai! FB ka maciau pas ji.

Pas mus pliazine diena ispuole, tai valanda su visais trim smelyje vartemes: grizus po vandens ciaupu kisau, kad smeli nuplaut biggrin.gif migdau daba juos, pirma kart per ta laika pajuryje galejau vaikus isrengt ir nesusalo wink.gif idege taip juokingai su marskineliais.

Deja, be meskiaus raktelis buvo, tik su signalizacjos pulteliu sad.gif stovi masina uzrakinta kieme, as autobusais vezinuosi, atsarginis raktas Kns guli uzrakintas, vyras Paryziuje wink.gif
Daba noretus kazka didelio ir raudono prie rakto prisikabint, kad visada pastebet.
Atvaziavo sesuo mano vyresneliu pasimt, kol kedutes jai sukeliau, savo rakteli jai ant stogo pasidejau, kol vaikus susegiau, kol parodziau jai kaip elgtis ir uzmirsau. Isvaziavo, nieks nematem. Netoli tenuvaziavo, bet neberadom. Speju, kad kazkas rado greiciau, arba jau taip nukrito, kad nieks neberas. Ieskojom pakrumes ir su metalo detektorium. Zodziu doh.gif

Papildyta:
OJE, is kur batus siunties, kad taip ilgai laukti tenka?

Tortas buvo jogurtinis, nemaza pirkau, nors maniau nieks nenores, bet istirpo. Neragavau - jei tik galiu nevalgau, nes nemegstu.
Bet savaitgali anyta atveze savo gaminto, teko is mandagumo gabaliuka, nesuprantu as ju sad.gif atidaviau sesei likusi, tai isgyre biggrin.gif
Man pats skaniausias "tortas"-tai desra bigsmile.gif
Atsakyti