Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(neja @ 2013 04 24, 22:59)
na kiekvienam savo...vieni renkasi pagal kaina, kiti pagal kaina ir kokybe ir tt...;bet tiesiog paklauskite saves ar eitumet i restorana pavalgyti optima linijos desreliu?

QUOTE(Jurgin@ @ 2013 04 24, 23:06)
Visada buvo ir bus priemones profesionalams ir megejams.Tikri profesionalai nepirks megeju priemoniu,megejai turedami galimybes pirks profesionalams skirtas.
Taigi kaip minejo manau nei viena nenoretu nuejus i salona ir mokant atitinkama suma gauti procedura atliekama su pigiom priemonem. juk ir kirpejos nedazo plauku su "Palette".

Turiu ir geru brangiu bet turiu ir pigiu. Ir skirtumas tiesa sakant neypatingai didelis. Tik tiek kad brangiu nusipirksi 4 spalvas, o pigiu nusipirksi 20 spalvu.
KAs liecia greenstyle, LT gal jie ir yra kaip megejam skriti. O teko lankytis Lenkijoi spec nagu parduotuvei tai ogogo koks ten pasirinkimas. IR kaina aishku juokinga. Visu dalyku.

Man tai cia is tos operos ar nusipirksi gucci tashe parduotuvei ar turgui, vaizdinio skirtumo nulis, Tik kad pats zinai kad daug sumokejai.
Atsakyti

zinok paimtum i rankas, uzsidetum ant peties iskart pajustum skirtuma:) na nebent uz ta turguj bent 200lt mokejai:)

QUOTE(pelytte @ 2013 04 25, 11:20)
Turiu ir geru brangiu bet turiu ir pigiu. Ir skirtumas tiesa sakant neypatingai didelis. Tik tiek kad brangiu nusipirksi 4 spalvas, o pigiu nusipirksi 20 spalvu.
KAs liecia greenstyle, LT gal jie ir yra kaip megejam skriti. O teko lankytis Lenkijoi spec nagu parduotuvei tai ogogo koks ten pasirinkimas. IR kaina aishku juokinga. Visu dalyku.
Man tai cia is tos operos ar nusipirksi gucci tashe parduotuvei ar turgui, vaizdinio skirtumo nulis, Tik kad pats zinai kad daug sumokejai.

Atsakyti
Prisiduodu su pirmu blynu blush2.gif ir labai klaikia foto (čia jau MB reikia prie sienos kalt, sako gerai gavosi, užtenka...)
Manikiūro niekada nėra daręs kitas žmogus, apie ilgalaikį mokiausi iš temos ir filmukų, bet vistiek višta- galiukų su base nepatepiau, tik su laku, tai jie pasivalė iškart. Matosi tik kai labai iš arti žiūri. Reikia išmokti netepti labai arti odelių. Susakau viską kas man pačiai kliūna, nuotraukoje to berods nesimato. Apžiūrėjo realiai viena savamokslė, kita daranti salone- neišbrokijo, bet mano nuomonės nepakeitė- tobulėt oi yra kur.

user posted image

Ir žinot kas smagiausia šiame reikale- visi visutėliai darbiniai popieriai popierėliai balti, be jokių raudonų dryžių, o ir po dviejų darbo dienų kompiuteriu nagai kaip ką tik nulakuoti. Super ir ne kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kazhkokia @ 2013 04 25, 14:29)
Prisiduodu su pirmu blynu  blush2.gif ir labai klaikia foto (čia jau MB reikia prie sienos kalt, sako gerai gavosi, užtenka...)
Manikiūro niekada nėra daręs kitas žmogus, apie ilgalaikį mokiausi iš temos ir filmukų, bet vistiek višta- galiukų su base nepatepiau, tik su laku, tai jie pasivalė iškart. Matosi tik kai labai iš arti žiūri. Reikia išmokti netepti labai arti odelių. Susakau viską kas man pačiai kliūna, nuotraukoje to berods nesimato. Apžiūrėjo realiai viena savamokslė, kita daranti salone- neišbrokijo, bet mano nuomonės nepakeitė- tobulėt oi yra kur.

user posted image

Ir žinot kas smagiausia šiame reikale- visi visutėliai darbiniai popieriai popierėliai balti, be jokių raudonų dryžių, o ir po dviejų darbo dienų kompiuteriu nagai kaip ką tik nulakuoti. Super ir ne kitaip smile.gif

Kiek cia sluoksniu? Cia foto taip atrodo ar is tikruju spalva nelabai tolygiai pasidengus? As tai tokiu tamsiu praktiskai visada 3 sluoksnius dengiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2013 04 25, 13:51)
Kiek cia sluoksniu?  Cia foto taip atrodo ar is tikruju spalva nelabai tolygiai pasidengus?  As tai tokiu tamsiu praktiskai visada 3 sluoksnius dengiu smile.gif

3 sluoksniai. Foto čia, realiai atrodo gerai smile.gif
Atsakyti
Per puslapio viduriuka yra labai graziu ideju su pigmentais akims, labai daug spalvyciu graziu padaryta
https://picasaweb.go...237129978/Nails
Kazkada, berods Jolkuce buvo idejusi tos rusu meistres bandymus su pigmentais ir folija, tai jinai sake, kad sss gaunasi su jais
bet siose fotose, tiek nuostabiu spalvyciu:
https://picasaweb.go...704015947215826
https://picasaweb.go...704015347228386
Atsakyti
Mergaites, toks klausimas siandien iskilo - ar pvz padengus strukturiniu ir topu,ar galima po to pvz paprastu laku ant virsaus nagus nusilakuot? As pamenu ant geliniu nagu tai uzsilakuodavau...
Atsakyti
Galima, aš butent taip ir darau, nes ant naturalių nagų man lakas laikosi puse dienos, o gelinių lakų ne lakuoju sau, kad per ilgai su tą pačią spalvą ne galiu buti, max 4 dienas. tongue.gif Todel man strukturinis , kaip lako pagrindas labai geras variantas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adusia: 26 balandžio 2013 - 12:46
QUOTE(pelytte @ 2013 04 25, 09:20)
1.Turiu ir geru brangiu bet turiu ir pigiu. Ir skirtumas tiesa sakant neypatingai didelis. Tik tiek kad brangiu nusipirksi 4 spalvas, o pigiu nusipirksi 20 spalvu.

2.Man tai cia is tos operos ar nusipirksi gucci tashe parduotuvei ar turgui, vaizdinio skirtumo nulis, Tik kad pats zinai kad daug sumokejai.

QUOTE(neja @ 2013 04 25, 09:31)
3.zinok paimtum i rankas, uzsidetum ant peties iskart pajustum skirtuma:)

1. as turejau anksciau greenstyle , o dabar tik HG ... skirtumas didziulis, HG daug ilgiau laiko, nuemimas lengvesnis, tepasi smagiau ax.gif

2.nesutinku visiskai ... schmoll.gif

3. a cia sutinku 100% biggrin.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
ateinu pasirodyt savo pirmo karto su folija smile.gif dar idejau keleta blizguciu smile.gif
lakas orly plum noir

user posted image
Atsakyti
Sveikutes,

patarkit kur įsigyti UV lempai 4vnt lempučių po 9W pakeitimui, ačiū.
Labai skubu.
Atsakyti
QUOTE(endriuka @ 2013 04 26, 23:33)
Sveikutes,

patarkit kur įsigyti UV  lempai 4vnt lempučių po 9W pakeitimui, ačiū.
Labai skubu.

gali bazese, Krinonos pardeje, as nesuosi ir lempa katru, nes man kelis kartus netiko, tai apsidraudimui pasiimu ir lempa katru tongue.gif
Atsakyti