Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 04 28, 18:15)
Spalva grazi, bet patys nagai ne, per ilgi ir grubus kazkokie.

Gal, kad taip pritraukta ir kai apkarpiau dar foto, išsiplėtė vaizdas.? g.gif realiai man jie tokie natūralios formos dabar ax.gif , nes buvo buki visiškai doh.gif..bet gal ir reikia dar su forma padirbėti..gal dar pasmailinti? nors po bukių jau ir taip man jie smaili biggrin.gif ir ilgi nėra..., bet skonio reikalas, aišku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(September_Lady @ 2013 04 28, 19:27)
dėl to, tai paprieštarausiu, tikrai gražiai žiūrisi tamsios spalvos ir ant trumpų nagų  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikytiss: 28 balandžio 2013 - 19:31
QUOTE(September_Lady @ 2013 04 28, 20:27)
dėl to, tai paprieštarausiu, tikrai gražiai žiūrisi tamsios spalvos ir ant trumpų nagų  ax.gif

tai tik mano subjektyvi nuomone smile.gif 4u.gif ir ji tikrai nebuvo skirta kategoriskai visiems nagams - tiesiog as savuju trumpuliuku neisivaizdavau tamsia spalva nulakuotu... o gal reiktu tiesiog imti ir pabandyti, nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute91 @ 2013 04 28, 23:37)
tai tik mano subjektyvi nuomone smile.gif  4u.gif ir ji tikrai nebuvo skirta kategoriskai visiems nagams - tiesiog as savuju trumpuliuku neisivaizdavau tamsia spalva nulakuotu... o gal reiktu tiesiog imti ir pabandyti, nezinau ax.gif

pabandykit 4u.gif as pvz dabar saviskius taip nusikapojau, kad net skaudejo doh.gif uzsidaziau denim spalvyte, atrodo super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2013 04 28, 19:27)

va va ir as puse savo klienciu kurios ateina su trumpais nagiukais ir nusiteikusios sviesiom spalvom lakuoti nes ale per trumpi ir t.t. perkalbu ir nulakuoju tamsia spalva.. einamiausia pas mane hg forbiden love ..

va net suradau fotke ant greituju, cia nagiukai labai trumpi buvo, net nejo kai kuriu formos pataisyti nes iki mesyciu nuluzineje buvo.. bet kliente ziauriai dziaugesi kad ikalbejau sita spalva ... biggrin.gif todel sakau verta pabandyti ir paskui spresit kad tikrai visai nieko tos tamsios spalvos wink.gif

user posted image

o cia mano kanopos vasarines biggrin.gif
hg passion 2 ir hg up in the blue 2 bet ant jo dar dejau biriu blizguciu..
user posted image

ir prie to pacio rankos
hg passion 2 , hg up in the blue 2, birus blizguciai ir pagrindui strukturinis ...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 04 29, 00:53)
va va ir as puse savo klienciu kurios ateina su trumpais nagiukais ir nusiteikusios sviesiom spalvom lakuoti nes ale per trumpi ir t.t. perkalbu ir nulakuoju tamsia spalva.. einamiausia pas mane hg forbiden love ..

va net suradau fotke ant greituju, cia nagiukai labai trumpi buvo, net nejo kai kuriu formos pataisyti nes iki mesyciu nuluzineje buvo.. bet kliente ziauriai dziaugesi kad ikalbejau sita spalva ...  biggrin.gif  todel sakau verta pabandyti ir paskui spresit kad tikrai visai nieko tos tamsios spalvos wink.gif

[urg][/url]

o cia mano kanopos vasarines  biggrin.gif
hg passion 2 ir hg up in the blue 2 bet ant jo dar dejau biriu blizguciu..
[url=http:/

ir prie to pacio rankos
hg passion 2 , hg up in the blue 2, birus blizguciai ir  pagrindui strukturinis ...
[url=

drinks_cheers.gif teisingai, tereik kartais tik pameginti ,ir ziu oi kaip uzkabliuoja,o tada jau dzyn trumpi tie nagai ar ilgi thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz paskatinimus, bandysiu tada savo silpnybe-rrraudona spalvyte wub.gif ir tada idesiu nuotraukyte jusu ivertinimams 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Turiu tokį klausimą. Noriu dengti nagus bio geliu ir ant viršaus daryti gelinį lakavimą. Perkant bio gelį klausiau, tai sakė, kad geriausia padengus bio geliu nuvalyti lipnumą, jį truputį pašiausti ir tada lakuoti geliniu laku. Tai va toks klausimas, ar daryti taip kaip nurodė, ar tiesiai ant bio gelio nenuvalius lipnumo dėti spalvą ir topą? Jei daryčiau pagal nurodymus ar reikėtų po pašiaušimo dėti base, spalvą ir vėl topą? ar tik spalvą ir topą? Tikiuosi, kad supratote ko klausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bloondie @ 2013 04 29, 18:05)
Sveikos merginos. Turiu tokį klausimą. Noriu dengti nagus bio geliu ir ant viršaus daryti gelinį lakavimą. Perkant bio gelį klausiau, tai sakė, kad geriausia padengus bio geliu nuvalyti lipnumą, jį truputį pašiausti ir tada lakuoti geliniu laku. Tai va toks klausimas, ar daryti taip kaip nurodė, ar tiesiai ant bio gelio nenuvalius lipnumo dėti spalvą ir topą? Jei daryčiau pagal nurodymus ar reikėtų po pašiaušimo dėti base, spalvą ir vėl topą? ar tik spalvą ir topą? Tikiuosi, kad supratote ko klausiu  4u.gif

galimas ir toks variantas jusu aprasytas. as asmeniskai darau taip : ant bazes dedu geli, tiek sluoksniu kiek manot kad reikia, man paprastai vieno pakanka, tada tik nuvalau ne lipnuma o pertekliu jei taip galima pavadinti, zodziu taip kaip baze perbraukiu servetele ir tada iskart dedu spalva ... ir tada jau topas.
Atsakyti
Sveikos,

gal turit patarimų, kaip šilką gražiai iškirpt? Nu pusę pakuotes baigiu sugadinti (noriu įtrūkimą su struktūriniu susitvarkyt) verysad.gif
Lopas negražu man, noriu per visą nagą dengti...
Atsakyti
QUOTE(Gute7 @ 2013 04 29, 19:47)
Sveikos,

gal turit patarimų, kaip šilką gražiai iškirpt? Nu pusę pakuotes baigiu sugadinti (noriu įtrūkimą su struktūriniu susitvarkyt) verysad.gif
Lopas negražu man, noriu per visą nagą dengti...

dek visa pailga lopa, o kai apziuva klijai nudildinsi pertekliu silko
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 04 29, 17:46)
galimas ir toks variantas jusu aprasytas. as asmeniskai darau taip : ant bazes dedu geli, tiek sluoksniu kiek manot kad reikia, man paprastai vieno pakanka, tada tik nuvalau ne lipnuma o pertekliu jei taip galima pavadinti, zodziu taip kaip baze perbraukiu servetele ir tada iskart dedu spalva ... ir tada jau topas.

Ačiū, manau ir aš taip darysiu, nes visai nesinori papildomai šiaušti ir vėl dulkes sukelti prieš lakuojant geliniu laku smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif panos, o kaip deti tarkim lipdukus ant gelinio lakavimo? uzdejau draugei pries uztepant top'u tai velniop nuejo tie lipdukai jau kita diena unsure.gif
Atsakyti