Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

O gal galima daugiau BAHA splavų? smile.gif Kažkas žadėjo pafotografuoti... ax.gif

Buttuke, o čia karpoma folija ar ta kur reikia "tupdyti"?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 04 30, 21:51)
Va butent, apie ka ir sneku...as va ir noriu , kad jo kuo maziau matytusi todel ieshkau to varianto geriausio, nes manes sis ir netenkina schmoll.gif

o kaip darot tapšnojimą tą, tik su tamsesne spalva? Nes aš kažkur žiūrėjau, kad tapšnoja su tamsesne (tarkim galiukus), paskui jau vel ima pagrindo spalva, tapšnoja su ta, paskui vėl keičia, ir taip, kol išgauna, ko nori g.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 05 01, 12:59)
ebay galima atsisiusti pigiau smile.gif
cia panos gire ba-ha easy off geli. as tai kadangi nenorejau laukt, kol atsius is ebay gelish strukturini, tai nusipirkau ba-ha smile.gif su nuolaida gavosi 42,50 smile.gif

Tai padori kaina smile.gif O koks ten kiekis to BA-HA? Kur ji galima isigyti? Turbut ir HG siunciant is Ebay nesigaus pigiau nei Jus uz BA-HA mokejot smile.gif O tie tirpinami geliai spalvoti nagavitoj irgi taip pat lengvai turetu nusiimti ir tai kazkas panasaus i ta GH stucture gel? Uzmacius jau senai cia esu ir dar keiciantys spalva tai galvoju ar ji nuimti sunku ar taip pat kaip gelini laka (http://www.manikiuras.eu/index.php?sid=0aa3fe755b068081c7016ac05339343b&cl=details&cnid=lfc4b278ec57fe7b8.13396971&anid=e3d506adeab66cc98.47486327&ESN-Duo-Color-Gel---Halooween-To-Cadillac-7ml&).
Man tas keiciantys spalva gelis panasus i ta Lechat MOOD gelini laka kur keicia spalva nuo silumos, tik va kazi kaip tas gelis nusiima smile.gif Butu smagu isbandyti smile.gif
Papildyta:
Merginos kurios pirko ba-ha ankciau idejusios buvo nuoroda http://www.bahashop....y-off-gel-15-g/ taciau minejo kad cia topas, tai nesuprantu ar sitas ir yra gelis nagams kaip ir HG structure?
Atsakyti
Mergaites, o kaip darosi strukturinio papildymas? Tiesiog padildinti siek tiek ir vel - baze+strukturinis+strukturinis+topas?
Papildyta:
QUOTE(VNALR @ 2013 05 01, 13:51)
Mergaites, gal kas siuo metu zadat uzsisakyneti Harmony gelish Structure gel? Is kur uzsisakynejat? Galeciau prisideti prie kieno nors uzsakymo iseitu pigiau siuntimas smile.gif Arba siaip kazka rekomenduotumete kur pigiau? Koki akaina gaunasi siustis? Ziuriu Nagavitoj beveik 100 lt sad.gif Brangoka...

As is ebay parsisiunciau uz 45lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VNALR @ 2013 05 01, 12:14)
Tai padori kaina smile.gif O koks ten kiekis to BA-HA...

sita nuoroda, kur idejote yra tas vadinamas bio gelis.
as tai pirkau akropolyje Vilniuje, Baltic hair parduotuvej, bet galit ir elektroninei parduotuvej nusipirkti...

QUOTE(xeditux @ 2013 05 01, 14:08)
Mergaites, o kaip darosi strukturinio papildymas? Tiesiog padildinti siek tiek ir vel - baze+strukturinis+strukturinis+topas?

geriausia tai nutirpinti kaip geli laka ir is naujo deti 4u.gif
Atsakyti
[quote=xeditux,2013 05 01, 15:08]

Kiek atsimenu minejo mergaites, kad extra atveju padildinti ir tepti ant virsaus strukturini, o siaip reiktu nutirpdyti ir naujai dengti smile.gif Bet gal kazka ne taip supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2013 04 30, 17:23)
O aš nuvalau taip pat, kaip ir bazės perteklių - švariu šepetėliu - nes labai nervina, kai spalvos pirmas sluoksnis gleizojasi ant struktūrinio  ax.gif

Koki strukturini naudojat kad ''gleizojasi'? Maniskiai atrodo kaip stiklu padengti kai lakuoju su strukturiniu, net nebesinori jokiu spalvu deti, todel ir keista, kad dar reikia kazka valyti....

Del lakavimo, tai man nusiima kuo puikiausiai ir tada vel is naujo - siausiu, bondas, baze, strukturinis ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 05 01, 16:15)
Koki strukturini naudojat kad ''gleizojasi'? Maniskiai atrodo kaip stiklu padengti kai lakuoju su strukturiniu, net nebesinori jokiu spalvu deti, todel ir keista, kad dar reikia kazka valyti....

Del lakavimo, tai man nusiima kuo puikiausiai ir tada vel is naujo - siausiu, bondas, baze, strukturinis ir t.t.

O kokios firmos Jus bio-geli naudojat?
Atsakyti
Jolkiau del perejimo tai man jis pas tave labai grazus! bet as cia nematau trukumu nes as visai nemoku jo padaryti biggrin.gif tiksliau net nebandziau bet man rodos sudetingas reikalas. bet va Fb imete nuoroda kaip graziai daro su teptuku g.gif tai sakiau reiks pabandyti. Gal fb nematei praleidai tai va imetu cia https://www.youtube....h?v=BTm2ySpTPf8

del strukturinio tai kaip ir minejo kad man reik nuvalyti ta pertekliu toki, kaip ir bazes, nes spalva gleizojasi .. naudoju HG firmos ... ir jei nori ant jo prancuza daryti ir nenuvalius lipnumo tai issilieja lakas, pasidaro kaip su perejimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 04 30, 23:51)
Va butent, apie ka ir sneku...as va ir noriu , kad jo kuo maziau matytusi todel ieshkau to varianto geriausio, nes manes sis ir netenkina schmoll.gif

laba, klausimas o kodel nesujungiate spalvu braukant?
as visai nespecas sitame reikale, bet youtubej maciau ten perejimus daro braukant per spalvas dvi kurias nori sulieti- ant nagu nedariau, dariau tik ant tipso, tai visai neblogai gavosi, bet as labai nepriekabi, pabandykite, gal tiks toks variantas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 05 01, 18:24)
[https://www.youtube.com/watch?v=BTm2ySpTPf8[/url]

geras thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ritukas1 @ 2013 05 01, 18:38)
laba, klausimas o kodel nesujungiate spalvu braukant?
as visai nespecas sitame reikale, bet youtubej maciau ten perejimus daro braukant per spalvas dvi kurias nori sulieti- ant nagu nedariau, dariau tik ant tipso, tai visai neblogai gavosi, bet as labai nepriekabi, pabandykite, gal tiks toks variantas  mirksiukas.gif

bet vat kaip ir youtube parodyta, tada gaunasi, kad reikia viena labai stora sluosni tepti? ar net du tokius patampymus daryti??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 05 01, 19:13)
Joliau, blyn, gi pas Egidiją darėm perėjimus, tik su geliu, gal su laku panašus efektas gautųsi  bigsmile.gif

nu blyn daryt tai darem, bet lakas bishke kitokios konsistencijos, gal per kelis sluoksnius reiktu vargt, nezinau nes jei tik storiau, nueina garbanom viskas g.gif Jamsiu pabandysiu ant saves rolleyes.gif pazaist.
Atsakyti