Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai kalba apie viską

QUOTE(Germinė @ 2013 05 17, 06:50)
"Baigiamasis žinių patikrinimo testas 48/52.Klaidos:tekstinis uždavinys,valandų nustatymas."
Tikrai gaila.Nesuprantu,kas atsitiko.Visad rašė gerai.Bet pagyriau.Ką jau čia tą vaiką spausi.Vis tiek ji prie geriausių.Kitą savaitę Pupa rašys.Gal spėsim pasikartot sekmadienį.Ai,laukiu atostogų jau.

Bet juk tai pakankamai geri rezultatai - 82/88; 48/52
man tai nesuprantamas jūsų apgailestavimas "Tikrai gaila.Nesuprantu,kas atsitiko.Visad rašė gerai.Bet pagyriau.Ką jau čia tą vaiką spausi." 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 05 16, 15:15)
Mano nuomone, jei jau pagimdžius vertina ar vaikas užaugo doras (yra toks niuansas), tai gal globojant, lai vertina, ar vaikui užaugus ir pradėjus savarankišką gyvenimą jis jaučiasi turįs namus ir šeimą  g.gif  Ką manot  4u.gif

Neisivaizduoju kaip tą įvertinti. g.gif Juk realiai ir kalėjime sėdintis buvęs globotinis gali sakyti,kad jaučiasi turintis namus ir šeimą. Globėjai palaiko, lanko, siunčia pinigus.

Atsakyti
Gal panašiai kaip daugiavaikes mamas? juk kai pristatomos apdovanojimui - irgi būna tam tikri kriterijai.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 05 17, 09:17)
Gal panašiai kaip daugiavaikes mamas? juk kai pristatomos apdovanojimui - irgi būna tam tikri kriterijai.

Vat Tave ir už vieną Lapę Snapę apdovanojimui pristatyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2013 05 17, 13:16)
Vat Tave ir už vieną Lapę Snapę apdovanojimui pristatyčiau smile.gif

nu tu baik. nėr taip baisiai.
nors šiaip - mes abi bjauraus būdo tease.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 05 17, 13:37)
nu tu baik. nėr taip baisiai.
nors šiaip - mes abi bjauraus būdo tease.gif

Žinai, basčiausi po "kažkurią sostinę" ir galvojau apie Tave ir Tavo "skiepuką". Viena su savo vaikiščiais važiavau tvarkyt kapų. Siautėjo visą kelionę. Taip ir pagalvojau, kaip Tau vienai...
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2013 05 17, 08:45)
Bet juk tai pakankamai geri rezultatai - 82/88; 48/52
man tai nesuprantamas jūsų apgailestavimas "Tikrai gaila.Nesuprantu,kas atsitiko.Visad rašė gerai.Bet pagyriau.Ką jau čia tą vaiką spausi."  4u.gif

Vat, vat, aš irgi nustebau. Jei paverstume 10 balų sistema, tai 48/52 būtų 9,23, o 82/88 - 9,31. Tai juk labai aukštas įvertinimas.
Kai 5 klasėje jau pradės normalius pažymius rašyti, tai pamatysite, kad taškus už kiekvieną nepadėtą taškelį ir pan. nuima (ir labai lengva ranka rašo kuolus ir dvejetus). Maniškė matematikoje vis pamiršta parašyti vienetus - suskaičiuoja viską gerai, o kad tai metrai ar kilogramai - vis pamiršta parašyti. Už kiekvieną tokį neparašymą nuima po 0,75 balo, du kartus neparašo vienetų - jau minus 1,5 balo. Dar kokio uždavinio ar dviejų iš viso nespėja net pradėti spręsti, ir prašau - nors kas spręsta yra išspręsta gerai, pažymys vis tiek yra žemas. Nu bet ką jau padarysi.
Ech, greičiau tos vasaros atostogos, noriu pailsėti nuo mokyklos biggrin.gif. Maniškė vakar mokykloje dešinę ranką susilaužė, tai dabar ilgai negalės savo numylėtais riedučiais ir dviračiu važinėtis. Nu bet kaip jai taip tos rankos lūžta, dešinė ranka jai jau buvo lūžusi prieš 3 metus, praėjusį rugpjūtį (įvaikinusių šeimų stovyklos metu) susilaužė kairę ranką, dabar va vėl... Aš per visą savo gyvenimą nė karto nieko nesusilaužiau, nors buvau labai pasiutęs vaikas, o čia vat, prašau jau kiek kartų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippi: 18 gegužės 2013 - 09:23
QUOTE(Sunute @ 2013 05 17, 16:38)
Žinai, basčiausi po "kažkurią sostinę" ir galvojau apie Tave ir Tavo "skiepuką". Viena su savo vaikiščiais važiavau tvarkyt kapų. Siautėjo visą kelionę. Taip ir pagalvojau, kaip Tau vienai...

normaliai. viena gi - nėr su kuo siausti.

Kas mane neramina - nuolatinis porikis būti prisiklijavusiai prie ko nors. nepertraukiamas, nenumaldomas, bet kokia kaina g.gif sad.gif
ir tai viena iš priežasčių konfliktams mokykloje - retas kas gali atlaikyti tą nuolatinį įsikibimą dantimis sad.gif

Papildyta:
Pippi - čia jau nuo kaulų struktūros pareina. Aš irgi nesu. o kolegė - dažnai lūžta...
Atsakyti
Įkyrumas yra dalykas rimtas. Reiškia reik dėt labai griežtą ignorą ir tiek. Prisiminti nuosavus ir asmeninius poreikius, ir vaiko poreikius pastumti į šoną ir labai. Neleist tais dantimis kabintis. Taip ir sakyt- turiu savo reiklų, patylėk, užsiimk kuo kitu, tu man dabar trukdai. Ir nebijot tokių dalykų, nes tai yra tai- kas yra realu.

Kalcio tankį matuokit, Pipi. Berods Žygimantų ligoninėj.
Atsakyti
Alfija - aš tai daryti moku. o mokykloje, kieme - konfliktai vienas po kito 'ko tu mane vis sekioji". Kol buvo mažesnė, toks elgesys ir draugėms (tada mažesnėms) atrodė ne toks blogas. o dabar jau iki atvirų konfliktų priėjo ir ratas norinčių 'draugauti" mažėja, atkrinta net tos pačios ištikimiausios.
Svarbiausia - jei yra kas namuose - vaikas ramiai moka - pažaisti, pažiūrėti TV viena. o išvis ivena - būti negali. matyt kažkoks nerimas ar kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 05 18, 12:00)
Alfija - aš tai daryti moku. o mokykloje, kieme - konfliktai vienas po kito 'ko tu mane vis sekioji". Kol buvo mažesnė, toks elgesys ir draugėms (tada mažesnėms) atrodė ne toks blogas. o dabar jau iki atvirų konfliktų priėjo ir ratas norinčių 'draugauti" mažėja, atkrinta net tos pačios ištikimiausios.
Svarbiausia - jei yra kas namuose - vaikas ramiai moka - pažaisti, pažiūrėti TV viena.  o išvis ivena - būti negali.  matyt kažkoks nerimas ar kas g.gif

Žinau. Žiogą kieme už tą įkyrumą būna lupa vaikai. Bet kad pasimoko kažkaip trumpam. Nors bendrai ant kiemo- tos ribos stengiasi neperžengti, bet va VRC visas mėlynas- kakta, pašonės, paakiai.
Žiogas namuose visai vienas pabūna. Pradžioj buvo tokios situacijos, kad tiesiog reikėjo ir viskas. Bliovė, nepatiko, bet buvo su manim negalima. Paskui prisitaikė. Nerimas. Tiroksinas, taip sakant atakuoja. Ir kas iš to, kad supranti. Kad dar taip ir nepavargti galėtum, nuo to kad supranti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2013 05 18, 09:22)
Vat, vat, aš irgi nustebau. Jei paverstume 10 balų sistema, tai 48/52 būtų 9,23, o 82/88 - 9,31. Tai juk labai aukštas įvertinimas.
Aš ir nesakau,kad blogas.Susirūpinau,kad gal patiria stresą ir nesusikaupia.Nes paprastus kontrolinius parašo gerai.Vyčiau Dievą į medį,jei skųsčiausi,ar vaiką peikčiau.Kaip tik gyriau,ir sakiau,kad klaidų visiems pasitaiko.
Mano vaikai labai puikūs.Pabuvo vieni,kol mes laidotuvėse buvom,susitvarkė wub.gif
Pupa labai močiutės verkė verysad.gif Labai gaila.Bet džiaugiuosi,kad vedėmės - jai reikėjo atsisveikint.
Atsakyti