Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai kalba apie viską

QUOTE(Germinė @ 2013 05 30, 10:55)
Labai įdomus.Gal reikėtų pabandyti?Tuo labiau,kad prasideda atostogos ir tas poilsis nėra toks svarbus.Ką patartumėt - derinti su vaistais,ar atskirai išbandyti poveikį?Nuomoti,ar pirkti?

Siūlau pabandyti be vaistų. Poveikis atsiranda per kelias savaites, reikia kantrybės nemesti, jei iš karto nesiseka. Tam berniukui susitvarkė per mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(Ute @ 2013 05 30, 08:39)
Galiu saviems padovanoti jei reiktų: reikia naują elementą įsidėti, kontaktus pravalyti. Jau keli metai stovi spintoje.
Paskolink ax.gif Norėčiau išbandyti
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2013 05 30, 14:23)
Mokytoja jai liepė rašyti kaire ranka blink.gif  blink.gif. Aš jau įsivaizduoju į ką bus panašus jos darbas - raidės visos į kitą pusę atsisukusios (jei iš vis bus nors kiek įskaitomos) lotuliukas.gif. Na ką, reikia morališkai ruoštis kuolui.

Aš morališkai ruoščiaus rimtam pokalbiui su tokia mokytoja, gal net su vadovybe, o ne kuolui. Net nelaukusi vertinimo eičiau kalbėtis.
Atsakyti
Mielai 4u.gif Parašyk į a.ž. kur būtų galima nusiųsti (kažkodėl buvo įspūdis, kad gyvename skirtinguose rajonuose).

QUOTE(Germinė @ 2013 05 30, 16:41)
Paskolink  ax.gif Norėčiau išbandyti

Atsakyti
Paklaidžiojau prisiminimų takais wub.gif paskaitinėjau senas mūsų temas.Sužnybė širdį mano postai apie Kruopytę,susigraudinau pasakojimuose apie trynukų atėjimą ...Ech,gera turėti vaikų.O kartais taip sunku doh.gif Šiandien tiek prisinervinau panų belaukdama,kad su muzike kalbėjau kaip su klasės auklėtoja,ir pasakojau apie ją ax.gif
Ką gi,atbraidysim ryt Dainų šventės balas ir atostogausim - kaimiškas pienas,miegas gal net iki kokių 09:00 (galiu gi pasvajot? blink.gif )ir ilgi šilti vakarai,laužo dūmelis,gardus šašlyko kvapas,dienos prie vandens... vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 05 29, 13:21)
Nepykstu-kuo daugiau nuomonių,tuo geriau  4u.gif Echo darėm,jokių indikacijų.Paūmėjimo taip pat nėra.Taip buvo,taip yra.Bandysim naujus vaistus nuo birželio,gal padės.

Germine, ar ne tavo vaikis lanko baseiną? Ar aš maišau kažką. Mano vyresnysis nuo antros klasės turėjo problemų dėl šlapinimosi, iki pat to momento kol nemetėm baseino, 7 klasėje. Kokių tik tyrimų nedaryta. nieko nerasdavo, išskyrus tai, kad šlapimo pūslės sienelė pastorėjusi, kas rodo uždegimą. Paskui tik sužinojau, kad yra toks ale "vandens simdromas".
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2013 06 01, 00:51)
ar ne tavo vaikis lanko baseiną?
Bet baseiną jis lanko tik nuo spalio ir niekas nepasikeitė.Buvo 7m 8mėn kai pradėjo plaukiot
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 06 01, 09:28)
Bet baseiną jis lanko tik nuo spalio ir niekas nepasikeitė.Buvo 7m 8mėn kai pradėjo plaukiot

A, tai tos problemos prasidėjo dar prieš pradedant lankyti baseiną. tada aišku. Mano sūnui tos bėdos prasidėjo pradėjus lankyti baseiną, tik jis ne naktį šlapindavosi, o dieną. Ir ko tik nedarėm, niekas nepadėjo. Nustojo lankyti baseiną, ir po truputį dingo ir tos problemos.

Aš pati gan ilgai turėjau šitą problemą - naktinį šlapinimąsi. Paauglystėje dar. Tai pamenu, kad gydytojų išvada buvo, jog mažas mano kraujo spaudimas, naktį jis dar labiau nukrenta, gilus miegas, ir signalas organizmui, kad reikia keltis į tualetą, yra per silpnas. Bet aš visada, kai prisidarydavau į lovą, tuo momentu sapnuodavau, kad staiga, vidury kokio sapno, man skubiai reikia i tualetą, aš jį susirandu, ir padarau. (tik realybėj ne į tualetą, o į lovą) O sapne, tokia tikra būdavau, kad tai ištikrųjų aš į tualetą padariau, kad čia gi ne sapnas biggrin.gif
Praėjo savaime, jokiais vaistais neišgydė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 04 birželio 2013 - 06:49
QUOTE(^Vakarė^ @ 2013 04 11, 13:50)
Pas mus kažkas panašaus vyksta. Didžioji (4,5m) pavydi broliui (2,5m) Pati to nesuprasdama. Jau darosi tai nepakenčiama, aš net negaliu mažiuko pamyluoti, panešioti. O jei dar ją drausminam jei ką negero daro broliui, tai išvis tragedija. Na, kad ji 'užaugs" tik tada kai brolis užaugs, aš jau su tuo susitaikiau. Kadangi brolis jau išmoko pats valgyti, tai ir ji jau pati valgo, bet kadangi brolis dar pats neapsirengia, ir ant klozeto nedaro tai ir ji dar to "nemoka" Dabar mažiukas miega su tėčiu, didžiojoj lovoj, nes jei miega savo lovoj, dažnai nusispardo, sušąla, serga ir aš taip pat dažnai turiu kilnotis naktį užkloti. Tai mažius miega su tėčiu, (ne su manim, nes tai būtų išvis tragedija) o aš su didesniąja dviaukštėje lovoje, ji antrame aukšte, aš pirmame aukšte. tai vistiek netinka, nes brolis tai kartu su tėte vienoje lovoje, o mes tai vistiek ne vienoje lovoje. ir ji pabunda naktimis, verkia, pati to nesuvokdama. ryte su ja kalbu, ji neatsimena, juokiasi, sako "ar aš verkiau? " Pasidarė diktatorius namų, palengva, palengva ir daėjom šitą ribą. Broliui labai vadovauja, jis pasiduoda tam, mažesnis, kvailesnis. Bet tik jei nedaro kaip ji liepia, prasideda smurtas, manipuliacija. Gaila ir jo, nes dažniausiai nepaliekama laisvė jo pasirinkimui. Čia kai žaidžia. Turi viską daryti kaip sesė liepia. Bet ir jos nervų sistema labai pakrikusi, tos psichozės, naktinės isterijos priepuoliai, vakariniai lakstymai į tualetą. Kol buvo viena, buvo mamučiukė. bijojau kas bus kai atsiras mažiukas. ir dabar labai neramu. Siaubinga konkurencija, taip pat ir  mamos dėmesio, meilės, artumo. kažkoks užburtas ratas.

Sveikos 4u.gif Vakare, labai įdomu, kaip jums sekasi dabar, ar kas pasikeitė? Labai daug pastaruoju metu skaitau šia tema, tai neseniai mačiau filmuką apie gal ir panašią situaciją.
Atsakyti
aha, visos į vasarą sulindusios, visos atostogaujat, miegat ten iki 9 ryto biggrin.gif , ir tik aš viena apie kitus metus svajoju biggrin.gif
O šiaip tai atostogų pradžia kaip pradžia. Verdu, verdu, verdu. Kažkodėl puodai tušti. Jaučiu kiaurus nusipirkau.
Zylutė po namus tapsi pati. Kaip ir visos naujienos.
Kaip sekasi likusiom?
Atsakyti
rytoj būsim pirmoje perklausoje.
vat taip ir sekasi.
Neverdu. vaikas kaip iš badų krašto pabėgęs. Ėda tik agurkus. Taip sunkiai priaugtas 1 kg - pabėgo kol sirgo. o dabar duodasi po kiemą kasdien, tai išlaksto.... ko gero reikia imtis bobutės metodo - grietinėlės į gogelmogelį unsure.gif
Laukiam mano atostogų.
Atsakyti
Sveikos mielosios,

turiu klausimą, kur Lietuvoje kreiptis dėl pažymos, kad vaikams paskirti alimentai (Teismo sprendimu) nėra mokami? Ar tokį raštą galį parašyti tik antstoliai? Trumpai situacija:
Mergina globoja brolį po jų mamos mirties (Tėvui paskirtas išlaikymas bet jis nemoka), ir pusbrolį (sesers vaiką) kurio tėvas nežinomas, o mama kalėjime (Jai priteistas išlaikymas kurio ji irgi nemoka). Ji čia mano pagalba bando susitvarkyti globėjų pašalpą, tačiau jie reikalauja dokumento įrodančio, kad vaikai negauna LT išlaikymo iš tėvų. Skambinausi į Kauno VTAT tai jie atsiuntė pažymą, kad kol vaikai buvo globos įstaigoje tuo metu jie išlaikymo iš tėvų negavo, tačiau reikalingas dokumentas įrodantis kad jie išvis tos paramos negauna, nes alimentai nebuvo ir nėra mokami nuo pat paskyrimo dienos.

Tiesa mergina Airijoje, ir galimybės grįžt į LT neturi.

Ačiū, už bet kokias žinias 4u.gif
Atsakyti