Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai kalba apie viską

QUOTE(liute @ 2013 06 13, 11:16)
Gavom išvadas, teigiamos  biggrin.gif. Labai visi džiaugiamės.

"GALUTINĖ IŠVADA:
Įvertinus pareiškėjų turimus gebėjimus ir pasirengimą, teikiama išvada, kad M**** ir L******** L********* yra tinkami asmenys globoti laikinoje ar nuolatinėje globoje 1-3, jei tai būtų broliai ir seserys, sveikus ar su nežymiais sveikatos sutrikimais (pageidauja globoti berniukus) vaikus."

yahoo.gif kaip smagu! Sveikinam oro_buckis.gif Dabar jau mes sekantys su išvadom būsim. Birželio gale žadėjo jau būt surašę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liute @ 2013 06 13, 12:16)
Gavom išvadas, teigiamos  biggrin.gif. Labai visi džiaugiamės.

Sveikinimai visai Jusu seimai, perejus is vieno etapo I kita - laukima. "1-3" reiskia, kad laukiat tokio amziaus, ar 1-3 vaiku? Manau, kad laukti tikrai ilgai neteks. Nezinau kaip su globa, ar cia taip pat yra eile? Mes isvadas irgi gavom panasiu metu pries 2m, musu grupeje atsirado seima, kuri paskutiniu uzsiemimu metu uzsimine, kad sutiktu isivaikinti ir du, tai pasiulyma gavo jau po keliu dienu, ir dar po men berods broliukas ir sesute jau gyveno seimoje thumbup.gif
Karusia, kur istojot?
Panasu, kad musu mazoji taip pat bus "muzikante", vos tik isgirdusi muzika - ploja, ir labai ritmiskai, musa takta rankomis, tada I kojas, ir vel delnais, ploja visur, net einant pasivaiksciot - mb svilpauja, o ta ploja I takta wub.gif man cia kaip stebuklas, ne vienas is musiskiu tokiu gebejimu nedemonstravo. O ir dainuoja - taip pat ritmiskai, melodingai atkartodama tuos pacius garsus, fragmentus thumbup.gif Ir garsu pas ja dainuojant daugiau, nei kalbant ta sava "japonu" kalba.
O mums pirmadieni teismas, ir laukiu, ir nerimas atsiranda, bet tikiuosi, kad viskas praeis sklandziai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gliuka: 13 birželio 2013 - 13:34

Karusia thumbup.gif

QUOTE(Germinė @ 2013 06 13, 11:31)

O diclac nesiryžčiau net priešui rekomeduot jokiais pavidalais

Kodėl? Paklausinėjau savo aplinkoja, ką Alfijai patartų, tai visi už diclaką g.gif

Liute, net sukuteno, jūs taip arti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2013 06 13, 11:23)
Labai džiaugiuosi.
Nu papasakok daugiau.

per egzaminą stovėjau už durų, tik girdėjau būgnelį mušant, o ta vieta jai geriausia - tiek kaire, tiek dešine vienodai gerai išmuša. Viso kito nežinau.

Patyliukais buvo kalbama, kad šiemet per mažai stojančiųjų, kad būtų galima daryti atranką unsure.gif stojo 10 vaikų rolleyes.gif

Dabar rūpestis - pianinas. ir kur statyt.

Pakeliui į polikliniką užėjom į muzikos instrumentų parduotuvę, tikro pianino nebuvo, tik elektrinis, man regis Yamaha, esą atitikmuo su tokiais pat klavišais iš klavišų jautrumu g.gif
kaip manai? Sakau, ne į elektroninius instrumentus įstojom, sako - elektroninių atitikmenų ir nesiūlau g.gif

Liute - sveikinimai biggrin.gif

Atsakyti
Labai ačiū visoms už sveikinimus, turbūt bus dienų kai bliausiu ant peties jum visom, bet šiandien labai džiaugiamės visa šeima.

1-3 vaikai... smile.gif. Ir tai ne be Germinės, Alfijos ... Sūnutės ir jūsų visų pavyzdžio ir palaikymo.
Atsakyti
QUOTE(liute @ 2013 06 13, 17:02)
turbūt bus dienų kai bliausiu ant peties jum visom,
Ne turbūt,o tikrai bus.Ir ne viena.Bet daug daugiau bus džiaugsmo ašarų,apkabinimų purvinom rankytėm ir seilėtų bučinių 4u.gif Kad tik greičiau wub.gif
Atsakyti
Na, mes jau diplomuoti cool.gif Tiesa, antradienį einam pas psichologę. Vis dėlto nusprendė, kad nori mus pamatyt ir aptart iki galo biggrin.gif Na ką, einam tai einam smile.gif
Atsakyti
liute, sveikinimai 4u.gif Ir man ne viena banga siurpuliuku perbego kunu paskaicius. kaip faina, kad dar keli vaikiukai tures seima, namus, mama, meile..... wub.gif

Karusia, ir jums dideli sveikinimai, dabar gyvensit valso ritmu (jei ne polkos) biggrin.gif As pirmoje klaseje ruosiausi irgi labai stipriai stojamiesiems i muzikalke, ir mano puske kartu. Ji istojo, o as ne. as norejau labai, o ji nenorejo, bet norejo jos mama. tokie paradoksai gyvenime nutinka smile.gif

Alfija, sveik greiciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 14 birželio 2013 - 06:59
QUOTE(Karusia @ 2013 06 13, 16:51)
per egzaminą stovėjau už durų, tik girdėjau būgnelį mušant, o ta vieta jai geriausia - tiek kaire, tiek dešine vienodai gerai išmuša. Viso kito nežinau.

Patyliukais buvo kalbama, kad šiemet per mažai stojančiųjų, kad būtų galima daryti atranką unsure.gif stojo 10 vaikų  rolleyes.gif

Dabar rūpestis - pianinas. ir kur statyt.

Pakeliui į polikliniką užėjom į muzikos instrumentų parduotuvę, tikro pianino nebuvo, tik elektrinis, man regis Yamaha, esą atitikmuo su tokiais pat klavišais iš klavišų jautrumu g.gif
kaip manai? Sakau, ne į elektroninius instrumentus įstojom, sako - elektroninių atitikmenų ir nesiūlau g.gif 

Liute - sveikinimai biggrin.gif

Galima ir tokia išeitis su kliapu. Iš tikro didelio skirtumo nėra - bent tokio, kuris jaustųsi labai smarkiai. Pirkčiau sintetiką, jei didelė problema su vieta namuose. Kitu atveju paieškočiau seno "beleruso". Jie (senesni) labai neblogi būna, jei neišdaužyti. Teko vieną puikų nupirkt už 500 Lt. šunų apgraužtom kojom - net veltinukai sukandiję nebuvo. Manyčiau, kad jūsų sostinėje tikrai kažkas bute laiko nenaudojamą išvažiavusių vaikų kliapuką.
Papildyta:
QUOTE(liute @ 2013 06 13, 17:02)
Labai ačiū visoms už sveikinimus, turbūt bus dienų kai bliausiu ant peties jum visom, bet šiandien labai džiaugiamės visa šeima.

1-3 vaikai... smile.gif. Ir tai ne be Germinės, Alfijos ... Sūnutės ir jūsų visų pavyzdžio ir palaikymo.

ech, liute, lengvo Tau vargelio noriu palinkėt...
Atsakyti
Ačiū visoms svaikatos linkėjusioms 4u.gif

pasirodo man buvo prasidedanti tarpšonkaulinė juostinė pūslelinė. Klaikiai skaudus reikalas. Skaudesnis už tarpšonkaulinį nervo uždegimą. Pagulėjau ligonininėj- dabar namie. Dar kartą visoms labai dėkui.
Liute, man irgi net pilvą kutena, bet svarbiausia- mokėk išsireikalauti visų duomenų apie vaukus- kol pasakysi lemtingąjį taip. Kaip tai svarbu pirmiausia visai jūsų šeimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 17 birželio 2013 - 12:50
liute, drąsu...pažiūrėjus, kad dar trys vaikai namie...bus sunku... bet turbūt vien ta mintis, kad vaikams gerai atperka visus sunkumus.
kaip mano mama sako, kad man sunku, bet vaikams tai labai gerai. Pažiūrėjau jų bio mamos facebooke įkeltą 9 vaiko foto, augina ar neaugina nesupratau, nes niekur jos nėra su vaiku, bet pažiūrėjus gyvenamąją aplinką nuotraukoj, vaiko tėvo alkoholio išvagotą veidelį ir žinant faktą, kad kiti 6 auga globnamy, tai supratau, kad mūsų vaikams, turbūt kad pasisekė, nes bent jau turės gyvenimo pradžioje daugiau galimybių ir kiek kitokią patirtį iš vaikystės.
Atsakyti
QUOTE(šeimos kaklas @ 2013 06 18, 05:22)
supratau, kad mūsų vaikams, turbūt kad pasisekė, nes bent jau turės gyvenimo pradžioje daugiau galimybių ir kiek kitokią patirtį iš vaikystės.

Šeimos kakle, kodėl sakai „turbūt“? Jie visada turės daugiau galimybių, nes turi šeimą - žmones, kuriems jie svarbūs.
Kas naujo pas Jus?
Atsakyti