tik nesijuokit. naujo pas mus tai, kad mane prieš 2 val. susuko

jau buvau primiršusi kas tas yr. Linkėjimai Alfijai
Vaikai gerai, džiaugiasi vaikyste. Daugiau kaip mėnuo darže ir su dideliu noru eina, nors kalbos dar nelabai supranta. Tai galvoju praeis euforija ar čia daržas iš tiesų geras su savo personalu. Vakar skaitinėjau Šelmos blogą ir žiūrėjau fotkes. Tik dar kartą supratau, kad labai pasiilgau LT, ežerų, pievų, kaimo. Mažiui jau ožių bandos vis rečiau ateina. Kai skaitom pasaką apie ožiukus, tai jis sėdi ir sako:"mano oziai. Nusausiu" Tai gal jau baigia iššaudyti

Šiaip tai ramusis periodas, įtariu, neateis, nes ožius keičia jau muštynės ir erzeliai tarpusavyje, nes vis kuo nors nepasidalina. Jonei kažkaip vis atsiranda ir noras brolį paerzinti, o tas staugia:"Ko mane elzini". Tai jau griebiausi knygų, turiu dvi tokias. Skaitinėju, alia vis dar sunkoka save suvaldyti ir realybėje panaudoti patarimus. Šiaip tai cholerikė aš tokia, aš išsistaugiu ir ramu, bent jau man

tai mėginu save kontroliuoti. Jau net vyras pastebėjo, kad namuose ramiau būna. Vis dar reaguoju į bet kokius šūdniekius, į kuriuos, tiesiog, nereiktų kreipti dėmesio.