Įkraunama...
Įkraunama...

Kinijos ir JAV parduotuvės, ebay.com

gavo vakar
Atsakyti
user posted image
Del sito sijonuko, tai galiu pasakyt, kad su mano lemeniu 77 ir klubais 96 cm 2 dydis pats tas. 4 jau butu kaip maisas ant gumytes. Cia kuri mamyte smulkutei dukrai norejo tokio, tai manau reiktu gal net 00 dydzio
Atsakyti
oho tai jis toks didintas?
Atsakyti
Visi tie pencil tipo sijonai is Jcrew ir is Factory man tinka ideliai 4 dydzio, o sitas 2, tai vadinasi dydziu didintas
Atsakyti
aiskuma, jis kai tokio modelio idomaus, na platesnio jauciu dar ir priklauso kas kaip megsta nesioti
Atsakyti
gal.. as tai jo zemiau bambos netempiu ir virsu nesioju i vidu sukisus ir siek tiek timptelejus, su tuo Factory gyvatiniu siauruciu dirziuku ant virsaus, juodom pedkelnem ir aukstakulniais, plius juoda odine trumpa "motociklininko striuke". man taip labai grazu ir paaugliai mieste girdejau sake oho lotuliukas.gif
Atsakyti
itariu jaunatviskai taip atrodo stiliukas... o jei dar kojos grazios tai is vis blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Mamukai, nejaugi nei viena neturite Vince Camuto balerinųax.gif
Atsakyti
VC batukai aukstakulniai atitiko dydi o balerinu as kai nemegeja tai nzn blush-anim-cl.gif neturiu
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 04 19, 16:14)
Mamukai, nejaugi nei viena neturite Vince Camuto balerinųax.gif

Turiu Ferguso ir Ellen modeliukus. Su 24,5cm peda 7,5 dydis tiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2013 04 19, 17:28)
Turiu Ferguso ir Ellen modeliukus. Su 24,5cm peda 7,5 dydis tiko 4u.gif

ačiū, mergaitės 4u.gif 4u.gif o palčiai pėdai tinkami kaži g.gif tai man su 24,8 cm. imti 8 ar dėl p[latumo 8,5?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 19 balandžio 2013 - 16:43
QUOTE(VVaiva @ 2013 04 19, 16:15)
Kaunas dezuciu negavo?  ax.gif

gavo 4u.gif

QUOTE(MAMA7411 @ 2013 04 19, 17:41)
ačiū, mergaitės 4u.gif  4u.gif o palčiai pėdai tinkami kaži  g.gif

balerinkos minkstutes, tai manau pasitempia i ploti.
Atsakyti