Įkraunama...
Įkraunama...

Kinijos ir JAV parduotuvės, ebay.com

zivuk galima palaukti, matysim kaip renkas uzsakymukas
del deziu na jei neatveze ana sav turi sia atvesti, paksubinti nelabai galime
Atsakyti
Inga o 6pm 10 % ilgai laukti?
Atsakyti
turetu buti sia savaite gal penktadieni...
vakar tik panaudojau koduka

Jcrew jau rodo busimas prekes wink.gif
labai laukiu - 30%
Atsakyti
Labas, mergaites 4u.gif
Gal turit jau kokiu ziniu del Klaipedos dezutes? smile.gif
Atsakyti
na be savaites galo nebus dezuciu tikrai, laukiam ketvirtadieni matysim kokios pristatytos bus
Atsakyti
O as ateinu padekot sauniajai kompanijai, ypac Ingutei uz pagauta man Jcrew salikeli 4u.gif wub.gif . Labai labai jo laukiau, bet atrodo jis nelabai dera prie svarko g.gif patarkit ekspretes 4u.gif lyg spalvos pjaunasi g.gif
user posted image
Atsakyti
eglut graziai labai atrodai o koks cia svarkelis?
spalvos saliko ir svarko man kertasi, jauciu nenesiociau ju kartu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Eglute, dzinsiukai labai fainai ziurisi wink.gif o salikiukas su svarkiuku gal per daug rozines spalvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 16, 12:17)
eglut graziai labai atrodai  o koks cia  svarkelis?
  spalvos  saliko ir svarko man  kertasi,  jauciu nenesiociau ju kartu blush-anim-cl.gif

Ingut aciu 4u.gif
va cia sitas svarkelis http://www.jcrew.com...p;bmUID=jSFhgcm
man irgi spalvos kertasi, o taip tikejausi ir mintyse isivaizdavau derinuka, bet jauciu reiks gal koki zalia prisiderint g.gif
Atsakyti
nu geras dar pries kuri laika jis buvo tall uz 49.99 ir nepirkau.. labai nuostabus svarkelis
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 16, 12:25)
nu geras  dar pries kuri laika jis buvo tall uz 49.99 ir nepirkau.. labai nuostabus svarkelis

cia ir yra 8tall, bet man jis vos vos, storeti niekaip negalima biggrin.gif man jis labai patiko, tokio laisvo stiliaus, medziagyte vos pasiglamzius. zodziu pats gazas prie dzinsu thumbup.gif

o dzinsiukai tai cia kur tu pardavinejai -geltonieji smile.gif
Papildyta:
QUOTE(s.kristi @ 2013 04 16, 12:18)
Eglute, dzinsiukai labai fainai ziurisi wink.gif o salikiukas su svarkiuku gal per daug rozines spalvos  g.gif

aciu 4u.gif taip drinks_cheers.gif ir dar spalvos kertasi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute: 16 balandžio 2013 - 12:29
aha ant taves jie gerai ant manes kad ir geri jau dabar bet per kojas tragiskai atrodo... pardaviau ir tokiu svieisu kol kas tikrai sau neimsiu blush-anim-cl.gif

va va matau kad jis toks lengvutis norejau 12tuka imti
Atsakyti