Įkraunama...
Įkraunama...

Kinijos ir JAV parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Eglute @ 2013 04 16, 13:29)
cia ir  yra 8tall, bet man jis vos vos, storeti niekaip negalima biggrin.gif  man jis labai patiko, tokio laisvo stiliaus, medziagyte vos pasiglamzius. zodziu pats gazas prie dzinsu thumbup.gif

o su kokiais ismatavimais 8tall emet?
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 04 16, 12:35)
o su kokiais ismatavimais 8tall emet?

virsus mano 93-77 4u.gif
Atsakyti
Eglute o kokie dzinsiukai ir koks dydis g.gif Nes atrodo labai labai graziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 04 16, 13:13)
O as ateinu padekot sauniajai kompanijai, ypac Ingutei uz pagauta man Jcrew salikeli 4u.gif  wub.gif . Labai labai jo laukiau, bet atrodo jis nelabai dera prie svarko g.gif patarkit ekspretes 4u.gif lyg spalvos pjaunasi g.gif

spalvos gal ir kertasi, bet man pvz visai butu neidomu jei to saliko beveik nesimatytu ant svarko g.gif manau visai jis graziai paryskina pacia mergina wub.gif dzinsiukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 04 16, 12:49)
Eglute o kokie dzinsiukai ir koks dydis g.gif  Nes atrodo labai labai graziai  wub.gif

dzinsiukai sie populiarieji wub.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/62443.jsp
dydis 30tall, bet turiu ir 29tall, tai beveik nesiskiria ismatavimai
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 04 16, 13:58)

Nesiskiria?
Jei pamenate su tall28 rodziausi,atrodo kaip ir didoki, tai surizikavau ir pirkau tall27(tik kita spalva,kuri man net grazesne uz rozine) ir mazi per liemeni verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(s.kristi @ 2013 04 16, 13:04)
Nesiskiria?
Jei pamenate su tall28 rodziausi,atrodo kaip ir didoki, tai surizikavau ir pirkau tall27(tik kita spalva,kuri man net grazesne uz rozine)  ir mazi per liemeni  verysad.gif

tikrai labai mazai skiriasi, max po 1cm per liemeni ir klubus, pas mane skirtingos spalvos g.gif
pamenu jusu foto. tai tik dar karta irodo kad dydziai gali skirtis priklausomai nuo spalvos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 04 16, 13:58)

turiu ir as situos, tokia pacia spalva, taip ir galvojau kad nuotraukoje jie thumbup.gif tik ant manes taip graziai neatrodo schmoll.gif

QUOTE(s.kristi @ 2013 04 16, 14:04)
Nesiskiria?
Jei pamenate su tall28 rodziausi,atrodo kaip ir didoki, tai surizikavau ir pirkau tall27(tik kita spalva,kuri man net grazesne uz rozine)  ir mazi per liemeni  verysad.gif

tai va, ir as turiu geltonus tall28, ir man jie atrodo laisvoki, galvojau gal pirkti tall27, tai dabar reiskia negaliu rizikuoti unsure.gif

o gal galetumete parasyti Tall27 ismatvaimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(s.kristi @ 2013 04 16, 13:04)
Nesiskiria?

prisiminiau kad temoje mergaites diskutavo, kad sie dzinsai spalvytes vibrant fucsia yra maziausiai dydziu pamazinti. mano atveju sakyciau dydis atitiko, nes as paprastai deviu 29-30 priklausomai nuo prigludimo lygio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 04 16, 13:13)
O as ateinu padekot sauniajai kompanijai, ypac Ingutei uz pagauta man Jcrew salikeli 4u.gif 

turiu ir as si svarkeli, labai, labai jis man patinka, pradzioje ir galvojau apie ruzava salikeli prie jo, bet jauciu, kad neutralesnis, pvz su batukais salikelis cia geriau tiks smile.gif beje, man labai grazi sio svarkelio spalva smile.gif
Atsakyti
labai gaila kad as nemaciau kaip jis gyvai atrodo seniau, labai grazus tikrai ir pats tas butu dabar ateinanciam pavasariui
Papildyta:
na kuri norejote accai berry ir kitu gerybiu is vitacost?

tik siandiena - 12% viskam
http://www.vitacost.com/
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 04 16, 14:15)
turiu ir as situos, tokia pacia spalva, taip ir galvojau kad nuotraukoje jie  thumbup.gif  tik ant manes taip graziai neatrodo schmoll.gif
tai va, ir as turiu geltonus tall28, ir man jie atrodo laisvoki, galvojau gal pirkti tall27, tai dabar reiskia negaliu rizikuoti unsure.gif

o gal galetumete parasyti Tall27 ismatvaimus ax.gif

Ir cia parasysiu gal kam pravers wink.gif spalva fresh purple, dydis tall27:
Per liemeni: 38cm;
Per klubus(matuoju po uztrauktuku): apie 46-47cm;
Ilgis nuo klyniuko: 74cm.
Atsakyti