Įkraunama...
Įkraunama...

Pono kajaus atėjimo į pasaulį istorija

QUOTE(SSDD @ 2013 04 15, 16:22)
man labai užstrigo, kad vaikiuko vardą mama mažąja raide rašo  blush2.gif šiaip istorija įtempta  ax.gif sveikinu  4u.gif

Nes cia jo "klycka" sm smile.gif)) liko nuo to, kad turejo but Kaja. Tikrasis vardas kitoks:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zalia-raudona: 15 balandžio 2013 - 15:57
Jetus kokia istorija! Saunuole, tu musu, katineli wink.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Katinėli, nerealiai aprašei viską, aukite laimingi ir sveiki wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Nors gimdymas itempto siuzeto, bet taip nuotaikingai ir su jumoru aprasytas, kad skaitydama negalejau nesisypsot wub.gif thumbup.gif
Sveikinimai sulaukus Pono kajaus 4u.gif
Atsakyti
aciu! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gražiai papasakota istorija...džiaugiuosi, kad su laiminga pabaiga... 4u.gif gimdymas ne iš lengvųjų...o berniukas gimė dičkis biggrin.gif
Atsakyti
man maloniausia skaityti tokias nuotaikingas, šmaikščiai aprašytas istorijas 4u.gif įsijaučiau, lyg beskaitydama gerą romaną thumbup.gif būkit laimingi 4u.gif
Atsakyti
Saunuole thumbup.gif Sveikinimai 4u.gif gal pries 18 metu lankiausi pas gine dr. Mileri, bet jis tada jau senukas buvo,tai sis Mileris turbut jo sunus g.gif
Atsakyti
Katinelio stilium parasyta istorija biggrin.gif

Saunuoliai abudu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
gyd. Mileris priėmė ir mano gimdymą thumbup.gif Tik šilčiausi prisiminimai apie jį. Gimdymas su juo vyko tikrai linksmai, kiek tik gali vykti gimdymas biggrin.gif

Šauni istorija 4u.gif Smagu, kad viskas gerai baigėsi su jumis abiem wub.gif
Atsakyti
Puiki istorija. Pabaiga tik siek tiek su nesklandumais, bet viskas gerai baigesi, tai ir svarbiausia.
Ir koks didelis vaikinas gime bigsmile.gif Lai ir uzauga stiprus ir sveikas 4u.gif
Atsakyti
Aukit sveiki ir dideli 4u.gif
Atsakyti