Įkraunama...
Įkraunama...

Kova su svoriu

QUOTE(Ra$a @ 2006 05 30, 20:20)
superine istorija. Ir is kur tiek valios  4u.gif

labai labai nuostabiai atrodai  thumbup.gif  thumbup.gif

acius blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif

o valios pas mane ne tiek ir daug, buna juk ir slysteliu kartais blush2.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineciukas: 30 gegužės 2006 - 22:29
tai slidineti juk mes visos kartai smegstam. svarbiausia, kad kita diena vel imiesi savo.
tai kada ta tiksli data ir valanda. kada jau mum su tom kvietkom reiks stoveti prie Rotuses, kad pamatytume tave in real 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaina @ 2006 05 30, 20:43)
tai slidineti juk mes visos kartai smegstam. svarbiausia, kad kita diena vel imiesi savo.
tai kada ta tiksli data ir valanda. kada jau mum su tom kvietkom reiks stoveti prie Rotuses, kad pamatytume tave in real 4u.gif

jeigu nepavyks pakeisti to netikusio laiko, tai rugpjucio 12d. pries 10 ryte Kaune prie Rotuses blush2.gif wub.gif
Atsakyti
nu jei LT busiu tai su Hestija kartu atlektume pasmalsaut friends.gif
parinkusios kvietku laukiniu (man jos graziausios)
Atsakyti
QUOTE(Alaina @ 2006 05 30, 20:48)
nu jei LT busiu tai su Hestija kartu atlektume pasmalsaut friends.gif
parinkusios kvietku laukiniu (man jos graziausios)

laukiniai kvietkai man wub.gif wub.gif wub.gif ypac ramunes ir varpeliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šaunuolyte wink.gif
Kad man tiek valios ir užsispyrimo ax.gif kaip norėčiau bent jau 7 numest ax.gif
Atsakyti
o kur cia reikia balsuoti uz istorija? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
reik suplot rankom ir tris kartus padauzt per radijatoriu hihihi.gif
man ir toks klausimelis iskilo g.gif
as tai palaikau visas cia parasiusias mergicas, bet labiausiai tai sios istorijos veikeja, autore ir pagrindine aktore thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(Alaina @ 2006 05 31, 21:06)
reik suplot rankom ir tris kartus padauzt per radijatoriu hihihi.gif
man ir toks klausimelis iskilo g.gif
as tai palaikau visas cia parasiusias mergicas, bet labiausiai tai sios istorijos veikeja, autore ir pagrindine aktore thumbup.gif:

aciu Alaina blush2.gif wub.gif

visoms noriu pranesti ir pasidziaugti, kad pagal KMI jau izengiau i antsvorio neturinciu zmoniu kategorija thumbup.gif sveriu 76.0kg wub.gif 4u.gif

net neisivaizduojat, kokia dekinga visoms uz palaikyma drinks_cheers.gif aciu, mergytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineciukas @ 2006 05 31, 17:20)
aciu Alaina blush2.gif  wub.gif

visoms noriu pranesti ir pasidziaugti, kad pagal KMI jau izengiau i antsvorio neturinciu zmoniu kategorija thumbup.gif  sveriu 76.0kg wub.gif  4u.gif

net neisivaizduojat, kokia dekinga visoms uz palaikyma drinks_cheers.gif aciu, mergytes 4u.gif

Dziaugiuosi uz tave.Ir baltai pavydziu ,kad turi tiek valios..
Sekmes tau ..!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zora @ 2006 05 31, 23:46)
Dziaugiuosi uz tave.Ir baltai pavydziu ,kad turi tiek valios..
Sekmes tau ..!!!!! thumbup.gif

aciu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
nu kokia saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti