Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(zuzla @ 2013 04 29, 22:35)
ne panacėja, bet sako LV pigiau..

kiek klausinejau merginu, kurios tiksliai skaiciavo, pigiau, bet tikrai ne kazi kiek. visos kazkodel nuvertina laika kelionems. man tai sitas dalykas labai svarbus. kitoms gal ne taip g.gif

QUOTE(Tino @ 2013 04 29, 22:53)
baik, tai kad aš visai ne ta prasme dėl LT. aš turiu galvoj, kad kai viskas vietoj, tai nesudėtinga per vieną dieną (2cd) pasidaryt FSH, nueit pas gydytoją ir pradėt skatinimą. nereikia tame tarpe suvažinėt į LV. tik tiek norėjau pasakyt  mirksiukas.gif čia apie kvalifikaciją kalba neina. o ir tokiu atveju ar LV, ar LT - jokio skirtumo: jei nesiskatins, tai nesiskatins. visur vienodai  verysad.gif
maniškė gydytoja pernai rekomendavo ne PHT, o KT. tipo irgi padeda. nežinau. man labai priešinosi smegenys tam - juk kiekvienas ciklas kad ir prieš IVF yra bent kažkokia viltis, o su KT tai jau nei procento nebelieka ko tikėtis ir laikas nuėjęs veltui.
taip. aš irgi šiandien pagalvojau, kad geriau būt senmerge: tai nors gyveni, džiaugiesi tuo, kas yra, apie vaikus negalvoji, nes nėra su kuo juos daryti. liūdna, bet tveri, nesitiki. o dabar turi visas galimybes turėti vaiką, bet esi nelaiminga, o kartu į tą nelaimingumo liūną tempi ir dar vieną žmogų. 
siaubas  verysad.gif  kai reikia greičio, tai rimta. čia žaizdelės histologinis? laikykis 

nu jo, ne taip supratau truputuka mirksiukas.gif

lotuliukas.gif oi prajuokinai cia su ta senmerge lotuliukas.gif kai buvau senmerge, tai labai norejau turet artima zmogu-vyra-gyvenimo palydova. nu i ka? turiu? dabar noriu vaiku lotuliukas.gif taip visa gyvenima ir nori vis ko nors mirksiukas.gif

o tai tu gerei KT ar ne?

QUOTE(Grim @ 2013 04 30, 08:46)

Vakar mažoji iškėlė man skandalą, kaip sakant, šokdina mamką nuo mažų dienų smile.gif Vakare jau ir aš kartu apsiblioviau. Iš nuovargio tikriausiai. Bet viskas yra gerai smile.gif

mamka laikykis 4u.gif

QUOTE(velnyte @ 2013 04 30, 08:55)
Labas visoms, ačiū už palaikymą, bet...kažkodėl ne lengviau. Aš buvau panašioje situacijoje kai gasdino pabaisa, o gavosi gražuolė. Norisi tikėti , kad ir šįkart bus ta pati trizniojimo versija. Tik kodėl negali telefonu pasakyti , kad tai ne vėžys. Todėl ir darau prielaidas įvairias. Ai ...bus kaip bus...

nesinervuok mirksiukas.gif
viskas bus ok 4u.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2013 04 30, 12:45)

Laba visom, sorry, kad dingau iš eterio, nemoku paaiškint savo būsenos- skaitau kasdien, bet neprisiverčiu rašyt blush2.gif Tokia stručio būsena- noriu pabūti smėlyje įkišusi galvą iki galutinio patvirtinimo, kad mums viskas gerai blush2.gif

grazu g.gif nei pasipasakoji, nei virusu skleidi g.gif nu kaip cia taip? mirksiukas.gif
Atsakyti
Velnyte, as irgi sedu ant palaikymo suolelio! VISKAS BUS GERAI, TURI BUTI!!!! 4u.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2013 04 30, 12:45)
Laba visom, sorry, kad dingau iš eterio, nemoku paaiškint savo būsenos- skaitau kasdien, bet neprisiverčiu rašyt blush2.gif Tokia stručio būsena- noriu pabūti smėlyje įkišusi galvą iki galutinio patvirtinimo, kad mums viskas gerai blush2.gif

Kap savijautos? Pykina? Pilvukas auga? Kiek savaiteliu dabar? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 04 30, 11:42)
Labadiena

Jungiuosi į velnytes palaikymo komandą group.gif Kad daug prirašyta, tai nebūtinai daug blogo. Tikiuosi kad tai tik audra vandens stiklinėj  4u.gif

as ir jungiuos i palaikymo komanda 4u.gif velnyt spaudziu kumscius kad viskas butu gerai 4u.gif
Atsakyti
Velnyte. nu kas? Kaip? Juk gerai viskas, ane? Esi soke arba dar negrizai..??
Atsakyti
Ačiū , kad palaikėt. Atpalaiduokit kumštelius ir džiaukitės kiekviena diena ar saulė šviečia, ar lietus lyja, ar dėl mažo stebukliuko neišsimiegojot, nes gyvenimas tik vienas...nes vieną dieną viskas gali apsiversti aukštyn kojom...
Man rado vėžinių lastelių. Tad visos mintys apie stebuklą yra beveik palaidotos. Gaila tokia tiesa. Deja stimuliavimai prie to prisidėjo. Dabar beliko tik onkologinių klinikų slenksčius minti. Aišku pasiūlė natūraliam cikle išpunktuoti kiaušialastes ir jas apvaisintas užšaldyti. Jei pasisektų gydymas ir nereikėtų visos gimdos išgramdyti galima būtų įsodinti.
Su ateinančia darbininkų diena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velnyte: 30 balandžio 2013 - 22:15
QUOTE(Maidenana @ 2013 04 30, 22:05)
Velnyte. nu kas? Kaip? Juk gerai viskas, ane? Esi soke arba dar negrizai..??

blink.gif nu nekas - negi šoke, kad jau net nerašo. nu palauksim, gal ji visdėlto džiaugiasi, kad veltui nervinosi smile.gif

QUOTE(Maidenana @ 2013 04 30, 09:25)
si uzburianti fraze '...bet viskas yra gerai...'
atejo dar viena mintis i galva, bet nesakysiu. perdaug gera.

jei kalbėt tik apie frazę, tai jinai mane biesina - amerikoniškas "viskas bus gerai" nežiūrint to ,kad nebus gerai. gali tikėtis žmogus geriausio, bet kai ateina realybė, pamatai, kad tik apgaudinėjai save. ir taip visi IUI, IVF, dar keli metai ir visos viltys žlunga ir liekame dviese. nepilna šeima. tai kur čia "viskas bus gerai".

QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 30, 16:00)
Teorinis pasamprotavimas - kvalifikuotas gydytojas nepuls skatinti, o pirma patikrins, ar viskas vietoj  g.gif

ai, nežinau. gydytojai visada prašo tų tyrimų prieš IVF'ą, bet jie gali būti ir pusmečio senumo. į tai atsižvelgia, žinoma, kvalifikuotas gydytojas. bet aš turiu galvoj, gal geriau stimuliuotųsi, jei tą nelemtąjį FSH patikrintume IVF'o cikle ir tik tuo atveju, jei jis geras, pradėtume skatinimą. jei jis užkilęs būtent tą ciklą (šokinėjantis), tai neverta būtų pradėti ir IVF.

QUOTE(Irėnė @ 2013 04 30, 17:48)
visos kazkodel nuvertina laika kelionems. man tai sitas dalykas labai svarbus. kitoms gal ne taip g.gif

lotuliukas.gif oi prajuokinai cia su ta senmerge lotuliukas.gif kai buvau senmerge, tai labai norejau turet artima zmogu-vyra-gyvenimo palydova. nu i ka? turiu? dabar noriu vaiku lotuliukas.gif taip visa gyvenima ir nori vis ko nors mirksiukas.gif

o tai tu gerei KT ar ne?

taip, alternatyvūs kaštai irgi labai svarbu įskaičiuot biggrin.gif

kad čia juokas pro ašaras ax.gif be vyro bent jau nesvajoji apie vaikus. aš net sakydavau, kadangi neturiu yvro, tai ir vaikų neturėsiu. o kai turiu vyrą, tai dabar norėdama ir negalėdama turėt vaikų, kartu darau nelaimingu ir vyrą.

ne, negėriau. sakau, kad smegenys nepriėmė to KT poveikio. negalėjau prarast vilties bent vienam ciklui. nors negaliu sakyt, kad po to nesigailėjau dėl to.

Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2013 04 30, 23:14)
Ačiū , kad palaikėt. Atpalaiduokit kumštelius ir džiaukitės kiekviena diena ar saulė šviečia, ar lietus lyja, ar dėl mažo stebukliuko neišsimiegojot, nes gyvenimas tik vienas...nes vieną dieną viskas gali apsiversti aukštyn kojom...
  Man rado vėžinių lastelių. Tad visos mintys apie stebuklą yra beveik palaidotos. Gaila tokia tiesa. Deja stimuliavimai prie to prisidėjo. Dabar beliko tik onkologinių klinikų slenksčius minti. Aišku pasiūlė natūraliam cikle išpunktuoti kiaušialastes ir jas apvaisintas užšaldyti. Jei pasisektų gydymas ir nereikėtų visos gimdos išgramdyti galima būtų įsodinti.
  Su ateinančia darbininkų diena 4u.gif

velnyte ... verysad.gif console.gif nu labai liudna ... console.gif tik tu laikykis mergyt ... nu bet kokia neteisybe verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 30 balandžio 2013 - 22:43
QUOTE(meskute102 @ 2013 04 30, 22:37)
velnyte ... verysad.gif  console.gif nu labai liudna ... console.gif tik tu laikykis mergyt ...

laikaus, bet vis tiek Š gaunasi. Geriausias variantas pašalinti visą gimdą ir būtų viskas čiki, bet tai būtų puiku, jei turėčiau vaiką bent vieną. O taip kam aš būsiu reikalinga.
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2013 04 30, 23:44)
laikaus, bet vis tiek Š gaunasi. Geriausias variantas pašalinti visą gimdą ir būtų viskas čiki, bet tai būtų puiku, jei turėčiau vaiką bent vieną. O taip kam aš būsiu reikalinga.

nu tikrai situacija ... o gal tikrai vertetu ispunktuoti kiausialastes naturaliam cikle ... oi mergyt nu kaip liudna , ir visai nera zodziu... verysad.gif

tik nekalbek taip kad niekam nebusi reikalinga jei ir maziuko nebutu... juk turi mylinti vyra , o gal laikui begant mazylis is vaiku namu susildytu sirdele...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 30 balandžio 2013 - 22:49
velnyte console.gif nezinau, kaip paguosti verysad.gif Turbut sunku dabar visoj situacijoj izvelgti koki pozityva, kai gyvenimas atrodo toks neteisingas ir viskas apsivercia... Bet yra ir gerai pasibaigusiu istoriju (iveike ta bauba ir dabar augina dvynukus). Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Velnyte, sunku patarinėti, bet gal pakalbėk su Afrodite69? Jai vieni medikai irgi siūlė gimdą šalinti, o va kita onkologė priešingai, tik už tai, kad išsaugoti, ir IVF leido daryti. Jai sakė, kad jei pastotų, būtų labai gerai, sustabdytų vėžį. Ji daug šitame reikale išsiaiškinusi, gal pasikonsultuok, gal kažką naudingo išgirsi, mintys lengviau dėliosis.. 4u.gif
O tos ląstelės kaklelyje? Mano vienai pažįstamai darė IVF su gimdos kaklelio vėžiu,kaklelis buvo beveik išpjautas, bet pastojimo atveju užsiuva ir galima normaliai išnešioti.
Na, nežinau, suprantu, dabar tau šokas, bet paskui gal pabandyk daugiau pasiaiškinti 4u.gif Užjaučiu verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Velnyte,
deja, bet nezinau kaip susildyti Tavo sirdele, laikykis. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti