QUOTE(velnyte @ 2013 04 30, 23:14)
Ačiū , kad palaikėt. Atpalaiduokit kumštelius ir džiaukitės kiekviena diena ar saulė šviečia, ar lietus lyja, ar dėl mažo stebukliuko neišsimiegojot, nes gyvenimas tik vienas...nes vieną dieną viskas gali apsiversti aukštyn kojom...
Man rado vėžinių lastelių. Tad visos mintys apie stebuklą yra beveik palaidotos. Gaila tokia tiesa. Deja stimuliavimai prie to prisidėjo. Dabar beliko tik onkologinių klinikų slenksčius minti. Aišku pasiūlė natūraliam cikle išpunktuoti kiaušialastes ir jas apvaisintas užšaldyti. Jei pasisektų gydymas ir nereikėtų visos gimdos išgramdyti galima būtų įsodinti.
nu
jabitute, neturiu zodziu
kodel vieniems tiek daug isbandymu gyvenime, o kiti plaukia pasroviui ir tuo dziaugiasi
stiprybes
o tau neliepe pakartot tyrimo? kazkada man vienas onkocitologinis tyrimas irgi buvo su nukrypimu (neprisimenu kaip tai skambejo), bet pirma ka liepe gine, tai pakartot tyrima.
aga, stimuliacijos tai tikrai prie to prisidejo. vakar pradejau gert PHT, kai paskaiciau vaistu lapeli, tai

trumpai drutai, gali sukelti vezi

taip suabejojau ar ji gert? gal palikt viska kaip yra ir megautis gyvenimu?
ai nu vienu zodziu
QUOTE(Tino @ 2013 04 30, 23:18)
kad čia juokas pro ašaras

be vyro bent jau nesvajoji apie vaikus. aš net sakydavau, kadangi neturiu yvro, tai ir vaikų neturėsiu.
o kai turiu vyrą, tai dabar norėdama ir negalėdama turėt vaikų, kartu darau nelaimingu ir vyrą.
ne, negėriau. sakau, kad smegenys nepriėmė to KT poveikio. negalėjau prarast vilties bent vienam ciklui. nors negaliu sakyt, kad po to nesigailėjau dėl to.
o nepagalvoji, kad gali jo labai greitai ir netureti? as tai labai daznai apie tai pagalvoju

nu dzin kaip sakant, issilaizytum, bet.....
o PHT vartojai?
QUOTE(Pelargonija @ 2013 05 01, 12:27)
OK visada taip ir darydavo - 3 cd patikrinti FSH, jei per didelis, nedaryti IVF, o gerti vaistus numušti FSH. Vieną kartą taip ir teko daryti.

tikrai taip. be tyrimo, pas ja nera ir sekancio zingsnio.