Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(velnyte @ 2013 05 04, 22:11)
Labas visoms,
vis dar gyva aš. Nors išskydus visai. Buvau pas onko ir patvirtino, kad viskas nuo stimuliacijoms naudojamų hormonų. Taip kad liaukitės tas nesąmones darytis, nes daugeliui bus kaip man.
tu nusprendei salinti gimda? Ta prasme onkologas patvirtino, kad del stimuliaciju? Paaiskino ka nors?
Tai cia gaunasi padetis be iseities - norejai savo vaiku, pasistimuliavai, nepagimdei, susirgai veziu, o jeigu butum pastojusi, pagimdytum, vistiek susirgtum veziu ir..
O jeigu pasalins - nebebus vezio zymiu daugiau? jokiu metastaziyu - nicnieko? Tikrai pasibaigs viskas ir liksi sveika?

QUOTE(burbuliacija @ 2013 05 04, 23:35)
Del wikipedijos istrauku, tai prasau, yra pilna ir kitu teigianciu ta pati, tiesiog nenorejau kartotis. Taip pat juk rasiau jeigu turite kazkokiu linku ar straipsniu kas teigia priesingai, prasau pasidalinti, butu labai idomu paskaityti kuom grindziami tie astrologu 'ateities spejimai'. Kas irodo ar pripazysta kad sis 'mokslas' tikslingas, apart, zinoma, paciu astrologu.

Ten viena mergaite rase kad jai astrologe isskaiciavo jos tikslu gimimo laika..nepykit nepykit dar karta, bet kuom jinai irode kad jinai teisi?? ji juk jums tik pasake gimimo laika, bet is kur jus zinot kad ji teisi jei nera kas tai patvirtina?....

tikslu gimimo laika, kiek man zinoma, isskaiciuoja is gyvenimo ivykiu. Tada suseda astrologas ir interesantas, ir pradeda. tai ne vienos dienos darbas, tai keliu savaiciu, kartais menesiu. Pradedant nuo griuvimo baigiant mokslu baigimu, per kelis simtus gyvenimo ivykiu ir isskaiciuoja.

nu vel prasideda 'ateities spejimas' as jau pavargau sakyti, kad astrologija nera burtai, tai nera taro kortos, tai nera kortos, tai nera kavos tirsciai. nu kodel ta taip sunku suvokti? Nu, pvz, Saturnas yra 'bloga', 'pikta' planeta ir zmogaus gyvenime, kol ji buna aktyvi nuolat vyksta kazkokios nesamones, nesekmes, nesiseka niekur, nes jau cia toks veikimas. kitos planetos gali to saturno poveiki pasvelninti, kitos - paastrinti ir t.t. aj, nu ka cia aiskinti. nuorodu ir pati susirastumete, bet kad jums to nereikia, o man eikvoti savo brangu laika jums, kuriai to net nereikia - nu argi nekvaila butu? bus idomu, - pati susirasite info, pasidomesite ir pasidarysite isvadas.

QUOTE(...Dune... @ 2013 05 05, 01:12)
.plius mano isnesiojimo galimybes nuo to nepakinta...
Jie sako, jei nori- darom....bet ar tai mano situacijoj ka keicia? doh.gif va toks ir poziuris...
pas mane tas pats.... kad nors paskambintu, pasiklaustu ar ka nors darau, gal pas kita daktara einu, ar kokius tyrimus pasidariau... baik tu... idomi tik tada, kai prisifarsiruoji gonalais, femaromis... kai nukraujuoji nuo clexano - nebeidomi jau.. stai toks aps mus tas 'gydymas'.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 05 05, 20:34)
pradzioje reiktu pasikalbeti bent jau  si keleta astrologu, pasiklausineti kuo jie remiasi ir kuo skiriasi klasikine astrologija nuo globalistines.. tai tada neeikite ir baznycia statyti zvakiu, nes nera mokslo, kuris irodytu zvakes reiksmes sielai.. paklausus jusu, tai nei D nera, nei astrologijos, tik kazkodel tie kvaili vandens lygio svyravimai nuo menulio priklauso... reikia juos atsaukti, juk nera MOKSLO, reguliuojancio si gyvenimo ciklo epizoda..  Tikiuosi, ta moksla jus ir uzpatentuosite.
As gal pasikartosiu, bet pradzioje isiglinkite ir po to sakykite, kad to nera.
Ir ne 'konsultuojam', o dalinames patirtimi. Uz konsultacijas mums tenka pakloti po kelis simtus pas daktarus.
Tiesiog labai glumina pozicija - jeigu as to nezinau ir tame nieko nesuprantu - reiskia tas neveikksminga/to nera/to negali buti.

Niekur ir nestatau jokių žvakių, o tikėti gali kiekvienas kuo tik nori, neseniai girdėjau teoriją, kad mūsų pasaulį įkūrė ateiviai, kažkoks Raelis, yra raeliečių religija ir t. t. Viskas ok, į sveikatą, bet diplomų už tai niekas neduoda. O mes būtent apie tai ir kalbame. Apie mokslą, jo klasifikaciją, diplomus ir t. t. Man nereikia patentuoti naujų mokslų (įdomi formuluotė šiaip), kalba buvo, kad buvo pasakyta mintis, kad astrologija yra tikslusis mokslas, kadangi aš administravau šiuos reikalus universitete 10 metų, tai pasakiau tai, ką žinau šiuo klausimu (rektoriaus rekomendacijos reikia? biggrin.gif ) tu visiškai prieštarauji pati sau, tai reikia diplomo, norint kalbėti, tai pyksti, kad ieškoma mokslo, o neįmanoma ištriti kažkokio ten žvakės poveikio.

Ir kiek aš skaičiau kaip tu, pvz, teigi, kad vaikas daro tą ir aną, reikalauja to ir ano, tai pasikartosiu klausimą, ar turi pediatrijos ir vaikų psichologijos diplomą. Ir kitose srityse tas pats.
Ir apie vėžį nešnekėkit nė viena,jeigu nesat onkologė. Kuri gi esat įsigilinusi į tai diplomo lygiu?

Beje, žodžio "konsultuoti" reikšmė - [lot. consultare — apsvarstyti; klausti patarimo], duoti patarimus (klausti patarimo), konsultacijas.

taigi mes konsultuojame. Ir čia jau galiu pateikti ir diplomą, ir net ne vieną mirksiukas.gif

Sėkmės.

BURBULIACIJA, siūlau nebesivarginti. Neverta, Žemas lygis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baissa @ 2013 05 05, 16:30)
Labas,

man rodos, del laimo gali kraujo tyrima endemike pasidaryti. O erke jau ismetei? Nes pacia erke galima nuvezti istirti ar uzsikretus ar ne.

Sekmes 4u.gif

as aptikau sestad, o sestad endemikas jau nedirba, beto, musu mieste jo net nera, reiktu vest i alytu, o tiria tik pirmad ir erke greiciausiai numirs, nes vyrui penktad istrauke endemike ir sake nera tikslo tirt erkes, nes tirs tik pirmad, o iki tada neisgyvens

QUOTE(velnyte @ 2013 05 05, 17:28)
Dėkui už palaikymą. Žinai nebūtų taip baisu, jei po kambarį lakstytų koks stebuklėlis. O dabar jo nėra. Ir jei išims gimdą - tada jau jokių stebuklų nebebus. Štai dėl ko aš nesu stipri ir... ai ...
  Nežinau kada tas ciklas pas tave prasideda, bet po erkės įkandimo dešimt dienų praėjus gali lėkt priduot kraują ir nusiramint. Didesnis pavojus ir tikimybė laimo ligą miesto parkuose pasigaut.

bet kazka minejai apie kiausialasciu saldyma, gal vis delto reiktu jas uzsaldyt, aisku pries tai pasitarus su keliais gydytojais del gimdos salinimo g.gif
tai man dar viltis yra, nes ciklas turetu prasidet antradieni. bet pirmas tyrimas ne veliau kaip 5d nuo ikandimo, o kitas po 3-4sav ir tada lygina ar yra laimo liga ar ne. taip kad jauciu planai gali nuplaukt. asiku reiks su gyd apsitart
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 05 05, 19:59)
tu nusprendei salinti gimda? Ta prasme onkologas patvirtino, kad del stimuliaciju? Paaiskino ka nors?
Tai cia gaunasi padetis be iseities - norejai savo vaiku, pasistimuliavai, nepagimdei, susirgai veziu, o jeigu butum pastojusi, pagimdytum, vistiek susirgtum veziu ir..
O jeigu pasalins - nebebus vezio zymiu daugiau? jokiu metastaziyu - nicnieko? Tikrai pasibaigs viskas ir liksi sveika?

Aš nieko dar nenusprendžiau. Tai mane varo iš proto. Taip onko patvirtino , kad tai dėl stimuliacijų, nes niekada neturėjau jokių mmm sutrikimo, jokių tarpciklinių kraujavimų ar tepimų.
Padėtis be išeities -gaudai gandrus pagauni vėžį. Jei pastočiau nežinau kaip būtų. Kiek domėjaus tai nėštumas gali nužudyti vęžį, bet gali jį ir suaktyvinti. Kol kas metastazių ąčiū D nėra. O ar pasibaigs ir kitur gyvenime niekur neatsiras - jokių garantijų.

Šifonyte
, jei pašalins gimdą tai kam man ta kiaušialastė? Kas išnešios? Juk LT surogatinės motinos nelegalu.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 05 05, 21:07)
Niekur ir  nestatau jokių žvakių, o tikėti gali kiekvienas kuo tik nori, neseniai girdėjau teoriją, kad mūsų pasaulį įkūrė ateiviai, kažkoks Raelis, yra raeliečių religija ir t. t. Viskas ok, į sveikatą, bet diplomų už tai niekas neduoda. O mes būtent apie tai ir kalbame. Apie mokslą, jo klasifikaciją, diplomus ir t. t.  Man nereikia patentuoti naujų mokslų (įdomi formuluotė šiaip), kalba buvo, kad buvo pasakyta mintis, kad astrologija yra tikslusis mokslas, kadangi aš administravau šiuos reikalus universitete 10 metų, tai pasakiau tai, ką žinau šiuo klausimu (rektoriaus rekomendacijos reikia? biggrin.gif ) tu visiškai prieštarauji pati sau, tai reikia diplomo, norint kalbėti, tai pyksti, kad ieškoma mokslo, o neįmanoma ištriti kažkokio ten žvakės poveikio.

Ir kiek aš skaičiau kaip tu, pvz, teigi, kad vaikas daro tą ir aną, reikalauja to ir ano, tai pasikartosiu klausimą, ar turi pediatrijos ir vaikų psichologijos diplomą. Ir kitose srityse tas pats.
Ir apie vėžį nešnekėkit nė viena,jeigu nesat onkologė. Kuri gi esat įsigilinusi į tai diplomo lygiu?
Beje, žodžio "konsultuoti" reikšmė - [lot. consultare — apsvarstyti; klausti patarimo], duoti patarimus (klausti patarimo), konsultacijas.

taigi mes konsultuojame. Ir čia jau galiu pateikti ir diplomą, ir net ne vieną mirksiukas.gif

Sėkmės.

BURBULIACIJA, siūlau nebesivarginti. Neverta, Žemas lygis mirksiukas.gif

Tikriausiai, Rafaelis... wink.gif Tikrai Zemas lygis ir nebesivarginsiu ir as. nes su tom Zuvim visa laika taup - jos tokios jausmingos, kad is tu jausmu man pediatrijos konsultacijas pripaise.. ot, idomu.. is kur kazin. Kitty, as nepagimdziau netycia?
Ir beje, ta, rektoriaus rekomendacija galetumete prisegti. Kadangi as jas pati rasau laiks nuo laiko, galesiu paskaityti tarp eiluciu.. wink.gif
Ot, vargas su manim, ane? nu ne pro kur zuvu neklausau! laugh.gif
Atsakyti
tikslu gimimo laika, kiek man zinoma, isskaiciuoja is gyvenimo ivykiu. Tada suseda astrologas ir interesantas, ir pradeda. tai ne vienos dienos darbas, tai keliu savaiciu, kartais menesiu. Pradedant nuo griuvimo baigiant mokslu baigimu, per kelis simtus gyvenimo ivykiu ir isskaiciuoja.

nu vel prasideda 'ateities spejimas' as jau pavargau sakyti, kad astrologija nera burtai, tai nera taro kortos, tai nera kortos, tai nera kavos tirsciai. nu kodel ta taip sunku suvokti? Nu, pvz, Saturnas yra 'bloga', 'pikta' planeta ir zmogaus gyvenime, kol ji buna aktyvi nuolat vyksta kazkokios nesamones, nesekmes, nesiseka niekur, nes jau cia toks veikimas. kitos planetos gali to saturno poveiki pasvelninti, kitos - paastrinti ir t.t. aj, nu ka cia aiskinti. nuorodu ir pati susirastumete, bet kad jums to nereikia, o man eikvoti savo brangu laika jums, kuriai to net nereikia - nu argi nekvaila butu? bus idomu, - pati susirasite info, pasidomesite ir pasidarysite isvadas.

Siaip tai mano komentaras ir argumentai buvo i sita mergaites uzrasa:

''nu žinot, aš galutinai pribaigta frusty.gif
ką tik gavau astrologės atsakymą dėl konkrečios nevaisingumo problemos. kadangi astrologija laikoma mokslu, tai nusprendžiau pažiūrėt, kas ten man parašyta aukščiau. nu ir išvada - nevaisingi abudu, daug požymių tai rodo, ir gyvenamosios vietos keitimas nepadėtų, ir dirbtinių apvaisinimų darymas Rygoj ar LT netikslingas. žodžiu, praktiškai nėra ko ardytis ir reikia baigt apie tai net galvot doh.gif kažkaip nesitikėjau tokio kategoriško atsakymo... verysad.gif "

Jai astrologe nustate ''konkrecia" nevaisingumo priezasti. Is zvaigdziu isskaite kad niekas jai nepades ir reikia mesti toliau bandyti.. Kategoriskas astrologes atsakymas...

O zvaigzdziu ir menulio itaka zemei, cia jau visiskai kita tema.. O del dievo irgi galima butu pasigincyti, bet jauciu kad mustynes jau prasidetu, tai gal tebunie biggrin.gif

Zodziu tikekite jus kuom norit, palikite savo likima zvaigzdem, menuliam ar dar kazkam, o as isitikinus tuo kad daug kas mano rankose ir as esu savo likimo kalvis, bent jau joks atsrologas, horoskopas ar zvakute niekada neprivers manes mastyti kitaip ;-) Tai tik mano nuomone, as jos jums nepersu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 05 gegužės 2013 - 20:30
sveikos,
oi, žiūriu, kokias diskusijas sukėliau su savo astrologine prognoze ir nusivylimu ja... manau, kad save paguosti aš užsisakysiu dar vieną blush2.gif o į ginčus nesivelsiu, nes aš tikrai nežinau, kuo tikėti, kuo - ne. nenoriu net gilintis į tai. norisi, kad kas nors pagelbėtų nuspręsti, ką daryti, dėl ko apsispręsti - nusiimti tą didžiulę atsakomybę dėl nevaisingumo.

aš atsiprašau, bet labai nemėgstu motinos dienos. nesuprantu, kodėl per ją visos moterys suskirstomos į didvyres ir nedidvyres, į nusipelniusias būti pasveikintas ir ne. tai jei dabar aš nesu mama ne savo noru, dar vis noriu ja būti, tai turiu varvint seilę, kaip sveikina mamas. ir tas nuopelnas būti mama keistas. juk vaikas gimsta iš meilės, jis suteikia džiaugsmo tėvams, malonumas duoti jam viską, rūpintis yra labiau kaifas mamai nei tam vaikui imti... bet čia mano (vienos iš nevaisingųjų) nuomonė.

burbuliacija, pagal mano nurodytą gimimo laiką neatitinka nei vienas mano gyvenimo įvykis (vestuvės, diplomai, profesija, ūgis, bruožai ir pan.), vadinasi, gimimo laikas nėra tikslus. tuomet astrologė pagal mano nurodytus įvykius jį tikslino ir nustatė ne minutes mano nurodytoj valandoj, bet kažkur pusantros valandos atgal g.gif gaunasi, kad gimiau, o laiką užrašė po 1.5val. gal kai atsigavau ax.gif pagal naujai nurodytą laiką pagrindinių gyvenimo įvykių laikus planetos prognozuoja tinkamai. tai jei tinkamai planetos rodo praeitį, tai vadinasi galės nustatyti ir ateitį. esmė tokia. sakyčiau, atidus astrologės požiūris į atliekamą darbą, užsakymą, nes kitoms yra vienodai mūsų nurodytas gimimo laikas: ar jis teisingas, ar ne. gavau tokį ir prognozuoju, o ar teisingai jis nurodytas, tai ne - mano reikalas. o anais laikais ta laikas mažai kam rūpėjo, kad būtų tiksliai užrašytas.

Irėne, velnyte, vajė, tai panašu, kad mes panašiai galvojam... verysad.gif pasidarom išvadas ir susitaikom laukti stebuklo. ojėj, kaip liūdna verysad.gif
Velnyte, o tai koks gydymas be gimdos išėmimo? ką siūlo? būk žmogus, primink, kokias ir kiek stimuliacijų esi turėjus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 05 gegužės 2013 - 20:39
QUOTE(velnyte @ 2013 05 05, 21:19)
Aš nieko dar nenusprendžiau. Tai mane varo iš proto. Taip onko patvirtino , kad tai dėl stimuliacijų, nes niekada neturėjau jokių mmm sutrikimo, jokių tarpciklinių kraujavimų ar tepimų.
  Padėtis be išeities -gaudai gandrus pagauni vėžį. Jei pastočiau nežinau kaip būtų. Kiek domėjaus tai nėštumas gali nužudyti vęžį, bet gali jį ir suaktyvinti. Kol kas metastazių ąčiū D nėra. O ar pasibaigs ir kitur gyvenime niekur neatsiras - jokių garantijų.

Šifonyte
, jei pašalins gimdą tai kam man ta kiaušialastė? Kas išnešios? Juk LT surogatinės motinos nelegalu.

ugu.. as irgi zinau apie ta nestumo poveiki..
Bet gal nesalinti kol kas.. jeigu ispjaus, juk atgal nebeides.. O gal apsiramins ta velniava stimuliaciju negavus.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 05 05, 21:20)
Tikriausiai, Rafaelis... wink.gif Tikrai Zemas lygis ir nebesivarginsiu ir as. nes su tom Zuvim visa laika taup - jos tokios jausmingos, kad is tu jausmu man pediatrijos konsultacijas pripaise.. ot, idomu.. is kur kazin. Kitty, as nepagimdziau netycia?
Ir beje, ta, rektoriaus rekomendacija galetumete prisegti. Kadangi as jas pati rasau laiks nuo laiko, galesiu paskaityti tarp eiluciu.. wink.gif
Ot, vargas su manim, ane? nu ne pro kur zuvu neklausau! laugh.gif

Kč? net nesupratau..ką pripaišiau? Ne kartą skaičiau, kai Zuzlai aiškinai, kad vaikas ją šantažuoja ir pan, tai ir klausiu, ar turi diplomą, prie ko čia jausmai? g.gif Ir prie ko gimdymas g.gif ir apie ką čia iš viso g.gif

ir prie ko čia koks dar Rafaelis? lotuliukas.gif Jei sakau, kad Raelis, tai vadinasi, Raelis, o ne Rafaelis, oi, kai kam čia diplomų trūksta, kad suprastų, ką rašau lotuliukas.gif

http://anomalija.lt/...php?topic=228.0

gerai, viskas, ačiū už dėmesį. Ir taip daug jo gavau, dar mano zodiako ženklą kažkas atsimena smile.gif Man visiškai nereikia, kad manęs klausytų. Kam Žvaneckis, o kam liaudies išmintis apie kelio davimą mirksiukas.gif

Viso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2013 05 05, 21:19)

Šifonyte

gal as biski netaip parasiau, turejau minti kad uzsaldyt tada, kai jau su keliais gydytojais pasitarus ir kad radus iseiti kitokio gydymo, nepasalinus gimdos (tarkim kaip pvz gal uzteks tik kokios chemijos ar pan, be jokio gimdos salinimo) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 05 05, 20:33)
Kč? net nesupratau..ką pripaišiau? Ne kartą skaičiau, kai Zuzlai aiškinai, kad vaikas ją šantažuoja ir pan, tai ir klausiu, ar turi diplomą, prie ko čia jausmai? g.gif  Ir prie ko gimdymas g.gif  ir apie ką čia iš viso g.gif

ir prie ko čia koks dar Rafaelis?  lotuliukas.gif  Jei sakau, kad Raelis, tai vadinasi, Raelis, o ne Rafaelis, oi, kai kam čia diplomų trūksta, kad suprastų, ką rašau lotuliukas.gif 

gerai, viskas, ačiū už dėmesį. Ir taip daug jo gavau, dar mano zodiako ženklą kažkas atsimena smile.gif Man visiškai nereikia, kad manęs klausytų. Kam Žvaneckis, o kam liaudies išmintis apie kelio davimą mirksiukas.gif

Viso 4u.gif

Kitty, as irgi zuvis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif cia jau zmogus matosi kazkokia asmenine nuoskauda turi su zuvim.. Vienzo vaiku darzelis, gincas visai nukrypo nuo temos.. laikas kelt sparnus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 05 gegužės 2013 - 20:44
QUOTE(KittyKitty @ 2013 05 05, 21:33)
Kč? net nesupratau..ką pripaišiau? Ne kartą skaičiau, kai Zuzlai aiškinai, kad vaikas ją šantažuoja ir pan, tai ir klausiu, ar turi diplomą, prie ko čia jausmai? g.gif  Ir prie ko gimdymas g.gif  ir apie ką čia iš viso g.gif

ir prie ko čia koks dar Rafaelis?  lotuliukas.gif  Jei sakau, kad Raelis, tai vadinasi, Raelis, o ne Rafaelis, oi, kai kam čia diplomų trūksta, kad suprastų, ką rašau lotuliukas.gif 

Viso 4u.gif
as aiskinau? a jumi gerai jauciasi? siap, aiskino Zuzliuko pediatre.. g.gif

taip taip, praeikite prasau..

QUOTE(burbuliacija @ 2013 05 05, 21:41)
Kitty, as irgi zuvis  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  cia jau zmogus matosi kazkokia asmenine nuoskauda turi su zuvim.. Vienzo vaiku darzelis, gincas visai nukrypo nuo temos.. laikas kelt sparnus  biggrin.gif
uoj kaip etiska, kilnu ir Auksta.. plius, padarant uz ji savo isvada ir laikant ja savo sv.tiesa. tikrai, kad vaiku darzeli.

beje, turetumete neigti ir savo zenkla - juk astrologija.. wink.gif
Atsakyti