QUOTE(velnyte @ 2013 05 04, 22:11)
Labas visoms,
vis dar gyva aš. Nors išskydus visai. Buvau pas onko ir patvirtino, kad viskas nuo stimuliacijoms naudojamų hormonų. Taip kad liaukitės tas nesąmones darytis, nes daugeliui bus kaip man.
tu nusprendei salinti gimda? Ta prasme onkologas patvirtino, kad del stimuliaciju? Paaiskino ka nors?vis dar gyva aš. Nors išskydus visai. Buvau pas onko ir patvirtino, kad viskas nuo stimuliacijoms naudojamų hormonų. Taip kad liaukitės tas nesąmones darytis, nes daugeliui bus kaip man.
Tai cia gaunasi padetis be iseities - norejai savo vaiku, pasistimuliavai, nepagimdei, susirgai veziu, o jeigu butum pastojusi, pagimdytum, vistiek susirgtum veziu ir..
O jeigu pasalins - nebebus vezio zymiu daugiau? jokiu metastaziyu - nicnieko? Tikrai pasibaigs viskas ir liksi sveika?
QUOTE(burbuliacija @ 2013 05 04, 23:35)
Del wikipedijos istrauku, tai prasau, yra pilna ir kitu teigianciu ta pati, tiesiog nenorejau kartotis. Taip pat juk rasiau jeigu turite kazkokiu linku ar straipsniu kas teigia priesingai, prasau pasidalinti, butu labai idomu paskaityti kuom grindziami tie astrologu 'ateities spejimai'. Kas irodo ar pripazysta kad sis 'mokslas' tikslingas, apart, zinoma, paciu astrologu.
Ten viena mergaite rase kad jai astrologe isskaiciavo jos tikslu gimimo laika..nepykit nepykit dar karta, bet kuom jinai irode kad jinai teisi?? ji juk jums tik pasake gimimo laika, bet is kur jus zinot kad ji teisi jei nera kas tai patvirtina?....
Ten viena mergaite rase kad jai astrologe isskaiciavo jos tikslu gimimo laika..nepykit nepykit dar karta, bet kuom jinai irode kad jinai teisi?? ji juk jums tik pasake gimimo laika, bet is kur jus zinot kad ji teisi jei nera kas tai patvirtina?....
tikslu gimimo laika, kiek man zinoma, isskaiciuoja is gyvenimo ivykiu. Tada suseda astrologas ir interesantas, ir pradeda. tai ne vienos dienos darbas, tai keliu savaiciu, kartais menesiu. Pradedant nuo griuvimo baigiant mokslu baigimu, per kelis simtus gyvenimo ivykiu ir isskaiciuoja.
nu vel prasideda 'ateities spejimas' as jau pavargau sakyti, kad astrologija nera burtai, tai nera taro kortos, tai nera kortos, tai nera kavos tirsciai. nu kodel ta taip sunku suvokti? Nu, pvz, Saturnas yra 'bloga', 'pikta' planeta ir zmogaus gyvenime, kol ji buna aktyvi nuolat vyksta kazkokios nesamones, nesekmes, nesiseka niekur, nes jau cia toks veikimas. kitos planetos gali to saturno poveiki pasvelninti, kitos - paastrinti ir t.t. aj, nu ka cia aiskinti. nuorodu ir pati susirastumete, bet kad jums to nereikia, o man eikvoti savo brangu laika jums, kuriai to net nereikia - nu argi nekvaila butu? bus idomu, - pati susirasite info, pasidomesite ir pasidarysite isvadas.
QUOTE(...Dune... @ 2013 05 05, 01:12)
.plius mano isnesiojimo galimybes nuo to nepakinta...
Jie sako, jei nori- darom....bet ar tai mano situacijoj ka keicia?
va toks ir poziuris...
pas mane tas pats.... kad nors paskambintu, pasiklaustu ar ka nors darau, gal pas kita daktara einu, ar kokius tyrimus pasidariau... baik tu... idomi tik tada, kai prisifarsiruoji gonalais, femaromis... kai nukraujuoji nuo clexano - nebeidomi jau.. stai toks aps mus tas 'gydymas'.Jie sako, jei nori- darom....bet ar tai mano situacijoj ka keicia?