QUOTE(Tino @ 2013 05 05, 20:23)
'''aš atsiprašau, bet labai nemėgstu motinos dienos. nesuprantu, kodėl per ją visos moterys suskirstomos į didvyres ir nedidvyres, į nusipelniusias būti pasveikintas ir ne. tai jei dabar aš nesu mama ne savo noru, dar vis noriu ja būti, tai turiu varvint seilę, kaip sveikina mamas. ir tas nuopelnas būti mama keistas. juk vaikas gimsta iš meilės, jis suteikia džiaugsmo tėvams, malonumas duoti jam viską, rūpintis yra labiau kaifas mamai nei tam vaikui imti... bet čia mano (vienos iš nevaisingųjų) nuomonė.
Irėne, velnyte, vajė, tai panašu, kad mes panašiai galvojam...
pasidarom išvadas ir susitaikom laukti stebuklo. ojėj, kaip liūdna
'''''Velnyte, o tai koks gydymas be gimdos išėmimo? ką siūlo? būk žmogus, primink, kokias ir kiek stimuliacijų esi turėjus?
Irėne, velnyte, vajė, tai panašu, kad mes panašiai galvojam...

'''''Velnyte, o tai koks gydymas be gimdos išėmimo? ką siūlo? būk žmogus, primink, kokias ir kiek stimuliacijų esi turėjus?
'''čia tau šneka nuoskauda...Blogiausia, kad mūsų nevaisingų šalutinis poveikis ir pasireikš pagieža gyvenimui. Tapsim ant senatvės pagiežingom senėm, sėdinčiom ant suoliuko prie daugiabučio įėjimo ir visus auklėjančios

'''''galutinio varianto dar nežinau. Šešias stimuliacijas turėjau.
QUOTE(Maidenana @ 2013 05 05, 20:23)
ugu.. as irgi zinau apie ta nestumo poveiki..
Bet gal nesalinti kol kas.. jeigu ispjaus, juk atgal nebeides.. O gal apsiramins ta velniava stimuliaciju negavus..
Bet gal nesalinti kol kas.. jeigu ispjaus, juk atgal nebeides.. O gal apsiramins ta velniava stimuliaciju negavus..

dar turiu vilties , kad nereikės šalinti, bet...Blogiausia, kad ir šiuo metu mato lyg ir polypą ir gleivinė labai negraži. Darys histero ir vėl histologinį. Tada bus verdiktas galutinis. Žodžiu dar keletą savaitėlių turiu.
QUOTE(šifonyte @ 2013 05 05, 20:34)
gal as biski netaip parasiau, turejau minti kad uzsaldyt tada, kai jau su keliais gydytojais pasitarus ir kad radus iseiti kitokio gydymo, nepasalinus gimdos (tarkim kaip pvz gal uzteks tik kokios chemijos ar pan, be jokio gimdos salinimo) 

gerai parašei. Tik aš blogiausio varianto scenarijų aprašiau. Chemiją taiko, kai už gimdos jau prasiplečia.