Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Puk @ 2013 05 06, 14:48)
Taip, tas tiesa.....savo vaiko susilaukti turi bet kokia kaina.....mes jau vieną turime hormoninių vaistų pagalba, todėl ir svarstau, kad gal tuo ir apsiriboti.....

as kartais pagalvoju kad nors viena dievas duotu atrodo kad nesiardyciau del kito.. bent dabar taip atrodo o kaip butu nezinau.. as dar bijau kad vaikai "paradyti" su hormonais neturėtų su nevaisingumu bėdų,as negalėčiau vaikui i akis paziurėt jei jis toks uzaugtų... nezinau net kas baisiau ar isvis neturėt ar pasmerkt savo vaika tokiom baisiom kanciom... bet vėl pasikartosiu nuo likimo nepabėgsim,mes be hormonų pradėtos o bėdų turim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2013 05 06, 12:58)
Nes galvoju, kad iki rudens turetume suspeti ta viena IVF padaryti. O jei vel atsitiks kokia nors nelaime ir kas nors sutrukdys, tai tiek to... Pavargau. Noriu uzsiimti kazkuo kitu, gal pakeliauti, gal isvykti kur nors mokytis, gal uzsiimti kuryba, o tas nuolatinis vaiksciojimas pas gydytojus, laukimas ir galvojimas apie pastojima varo mane is proto.

aš labai labai atsiprašau, bet ar argi anksčiau nekeliavot, argi nedirbi kartu besimokydama? ar nori keist profesiją?
aš tai kažkada irgi norėjau sau pakeisti požiūrį, bet pamąsčiau, kad keliauju, daugiau keliaut neišeina, nes neišeinu iš darbų, nuolat priversta mokytis ir belieka save riboti, kad neapsiimčiau visko per daug, menui nesu gabi ir man tai nepatinka, atrodo laiko švaistymas, tai supratau, kad nieko taip ir nepakeisčiau savo gyvenime rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(RakteliS @ 2013 05 06, 15:18)
as kartais pagalvoju kad nors viena dievas duotu atrodo kad nesiardyciau del kito..

man tai apskritai nors vieną kaip nors... bet žinoma, reikia sveiko.
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2013 05 06, 15:18)
as kartais pagalvoju kad nors viena dievas duotu atrodo kad nesiardyciau del kito.. bent dabar taip atrodo o kaip butu nezinau..

Taip ir yra mirksiukas.gif vieną turim, antro norėtumėm, bet jau nebesiardome taip, tik mažylis vis sesutės prašo.......skaudu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2013 05 06, 12:58)
Dalis mokslininku irgi tiki Dievu ir pan. Viens kitam netrukdo smile.gif
Pavargau. Noriu uzsiimti kazkuo kitu, gal pakeliauti, gal isvykti kur nors mokytis, gal uzsiimti kuryba, o tas nuolatinis vaiksciojimas pas gydytojus, laukimas ir galvojimas apie pastojima varo mane is proto. Galu gale, dar ne klimaksas, juk yra kokia 2% tikymybe, kad pavyks ir naturaliai smile.gif Bet nebenoriu apie tai galvoti daugiau nieko...

Tiki, o kas belieka drinks_cheers.gif Manau savo jegom tiketi daug sunkiau negu stebuklais ax.gif

QUOTE(Irėnė @ 2013 05 06, 13:35)
oi ne, as to tikrai irgi nelaikau izeidimu ar duriu i skaudzia vieta mirksiukas.gif
man tiesiog juokas sueme is mb tokio pasakymo. jis ir siaip gelyciu dovanoja be progos biggrin.gif

As cia apie savo galimas reakcijas turejau omeny blush2.gif Ansciau kazkur giliai sirdy sudurdavo, o dabar matyt protas isijungia - jau zinau, kad vien demesys is jo puses, man jau laime wub.gif Negaliu skustis, ir be progu gaunu geliu blush2.gif Bet tokia - ypac malonu 4u.gif
QUOTE(RakteliS @ 2013 05 06, 13:38)
jei man MB dovanotu tokia diena geles as verkciau,nes man butu gaila ir jo ir saves  verysad.gif

Vat apie ka ir sneku, man jau neskauda, man dziugu, dziugu, kad turiu zmogu, su kuriuo dalinuos gyvenima ir jis jaucia ta pati 4u.gif Skausmas - cia toks etapas. Dabar daug ramiai ir as daug laimingesne.

QUOTE(jurmarta @ 2013 05 06, 13:56)
Sveikos,panos,
Grizau is Valencijos wub.gif Isimylejau si miesta be galo be krasto-noreciau ten gyventi wub.gif ..grizus uzsukau cia ir...jergau...issigandau...vezio...pasimeciau...norejau eit pas Zeba...jau nebenoriu biggrin.gif ...blyn,mirt dar nenoriu,gyvenimas toks nuostabus,o dar jeigu pavyks...palikt vaika naslaiti.zodziu..parkes g.gif

Varau ir as rugseji bigsmile.gif dviem savaitems. Gyvenimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 06 gegužės 2013 - 14:42
QUOTE(Tino @ 2013 05 06, 14:23)
aš labai labai atsiprašau, bet ar argi anksčiau nekeliavot, argi nedirbi kartu besimokydama? ar nori keist profesiją?
aš tai kažkada irgi norėjau sau pakeisti požiūrį, bet pamąsčiau, kad keliauju, daugiau keliaut neišeina, nes neišeinu iš darbų, nuolat priversta mokytis ir belieka save riboti, kad neapsiimčiau visko per daug, menui nesu gabi ir man tai nepatinka, atrodo laiko švaistymas, tai supratau, kad nieko taip ir nepakeisčiau savo gyvenime  rolleyes.gif

Nezinau, kitos kazkaip moka suderinti nevaisingumo gydyma ir visa kita veikla, bet nei man, nei vyrui tas niekada nepavykdavo. Jei jau pradedam vaikscioti pas gydytojus, tai 99% minciu vien apie tai ir visos kitos sritys lieka apleistos... Asaros per kiekvienas mmm, depresija, apatija, nebenoriu to daugiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2013 05 06, 15:56)
Nezinau, kitos kazkaip moka suderinti nevaisingumo gydyma ir visa kita veikla, bet nei man, nei vyrui tas niekada nepavykdavo. Jei jau pradedam vaikscioti pas gydytojus, tai 99% minciu vien apie tai ir visos kitos sritys lieka apleistos... Asaros per kiekvienas mmm, depresija, apatija, nebenoriu to daugiau schmoll.gif

supratau. ačiū už atvirą atsakymą. kai kažką darai, tai sunku mintyse atsiriboti - tas suprantama. ir daugumai čia iš mūsų taip. bet darbai, kelionės man būtini kaip oras, tik kai mintys kitur, tai to pasitenkinimo dabartiniu momentu mažai.
na, jei bus lemta per vasarą Jums pabandyti IVF'ą, tai bus šaunu mirksiukas.gif labai linkiu sėkmės 4u.gif o daugiau, kaip bus - taip bus. ištversim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 05 06, 15:08)
na, jei bus lemta per vasarą Jums pabandyti IVF'ą, tai bus šaunu  mirksiukas.gif  labai linkiu sėkmės  4u.gif  o daugiau, kaip bus  - taip bus. ištversim  mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2013 05 06, 14:56)

4u.gif
Kad taip liudna nebutu nesekmes atveju as vis stengiuosi tureti paguodos priza/atsargini plana - pvz kelione, i kuria tikrai negaleciau vaziuoti jei pasisektu. Ir darbar, laukiu ivf rezultatu. Bet jei nepavyks, uz keliu savaiciu esam numate vaziuoti savaitei i "laukine gamta" be civilizacijos, kur jei buciau nescia tikrai nerizikuociau vaziuoti. Nesakau, kad kelione ir nestumas visai lygiaverciai dalykai, bet abieju labai noriu, tai bent jau mintis, kad nors viena is ju igyvendinsiu man padeda judeti toliau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Kitty, atsiprašau, matyt, būsiu praleidusi, kur čia ta pradžia pokalbio buvo, kas kur "žemalygiuotis" pradėjo 4u.gif

Žodžiu, galime diskutuoti ar ne, ne tas svarbiausia biggrin.gif Svarbiausia, kad tik vaikų būtų 4u.gif Beje, aš irgi iš tų besigriebiančių paskutinio šiaudo - sėdėjau ir aš ant vaisingumo akmens, ir vandenėlį gėriau blush2.gif Nu bet doh.gif Nelemta, tai nelemta verysad.gif

Aišku, man lengviau nei kitoms, nes aš jau vieną turiu. Bet anksčiau, net tą vieną turėdama, buvau pavargusi gyventi nuo to nuolatinio planavimo - mmm, ovuliacija, OT, NT, nepilnavertis gyvenimas - čia kankynė savo noru, ne kitaip.

Paskui atjungiau smegenis, gyvenam su MB savo malonumui, santykiai - tada, kada norim, o ne kada reikia, nieko neplanuoju, tiesiog gyvenu. Žinokit, akyse prašviesėjo drinks_cheers.gif Gyvenimas nesibaigia vaikais, kad ir kaip žiauriai tai nuskambėtų.

Merginos, neužsiciklinkit, neužmirškit, kad yra gyvenimas, kelionės, pramogos, artimi ir mylimi žmonės, kitokia veikla 4u.gif O atsipalaidavus ir tiesiog gyvenant.... visokių stebuklų nutinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baissa @ 2013 05 06, 17:04)
4u.gif
Kad taip liudna nebutu nesekmes atveju as vis stengiuosi tureti paguodos priza/atsargini plana - pvz kelione, i kuria tikrai negaleciau vaziuoti jei pasisektu. Ir darbar, laukiu ivf rezultatu. Bet jei nepavyks, uz keliu savaiciu esam numate vaziuoti savaitei i "laukine gamta" be civilizacijos, kur jei buciau nescia tikrai nerizikuociau vaziuoti. Nesakau, kad kelione ir nestumas visai lygiaverciai dalykai, bet abieju labai noriu, tai bent jau mintis, kad nors viena is ju igyvendinsiu man padeda judeti toliau... mirksiukas.gif

Patiko man jusu ideja thumbup.gif susigalvoti kazkoki atsargini plana kad jei IVF nepavyks, tureti kazkoki kita dziaugsma i kuri galima butu iskart nukreipt mintis, vietoj to kad uzsidepresuoti del nepavykusio bandymo.. Manau reikes kazka panasaus ir man pabandyti susimastyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 06 gegužės 2013 - 18:12
QUOTE(velnyte @ 2013 05 05, 22:19)
Baikit čia ginčytis apie nieką ir pyktis. Koks skirtumas kokie ir kiek diplomų turim. Čia tam ir renkamėms , kad galėtume pasidalinti džiaugsmais , vargais, abejonėmis. Tame ir žavesys forumo, kad nesvarbu koks esi (kreivas, šleivas, be dantų, žvairas...) gali būt išgirstas ir paguostas... Ne visos galim net artimam žmogui pasipasakot apie savo bėdas. Lai taip ir būna.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Artulia @ 2013 05 06, 10:25)
Jaučiu, senatvėje klaus:  "O kada mirti ruošiesi?" biggrin.gif 

ne ne, klaus ar susiruosei pagrabui doh.gif man ner baisiau, kai seni zmones traukia is spintos pasiruostus rubus, batus ir t.t. Bet kazkada su mociute sia tema kalbejom, sako normalu, ateina laikas ir kitaip i viska ziuri
Atsakyti
Sveikutes,as prisijungiau neseniai.vis paskaitydavau skyreli,bet neparasydavau.darem ivf airijoje.ir liko dauk vaistu.cia konpensuoja didele dali sumos.tai visada israso daugiau nei reikia.tai nuo 2kartu liko nemazai.nezinau ar gerai siulyti ar,bet gal prireiks.si savaitgali siuntini siusiu ta ideciau i lietuva.viskas nemokamai.va surasysiu kokiu turi.jie supakuoti,sterialiai.tikrai nepradaryti.tik visiem vis kitokius israso.cetrotide 0,25mg (3pakuotes), luveris75iu (2pak) , gonasi hp5000 u.i./1ml (2pak) superfact1mg/ml (2pak). Dar turiu dar turiu puregan,bet ji reikia saldytuve laikyti,tai nenusiusiu.ir puregon piestukus svirkstus 2.parasykit jai kam reikia.sekmes jum visom.
Atsakyti