QUOTE(Joll@ @ 2013 04 16, 13:40)
Norėčiau, kad pažiūrėtumėt į namo planą ir pasakytumėt,ką ir kaip, ir dėl ko keistumėt...
Kol kas popierinis variantas, namas dar nepradėtas statyti, turim jau baigt galutinai namo projektą, gaut statybų leidimą ir pradėsim...
Aš sukeisčiau vietomis laiptus su sandėliuku. Pirmam aukšte man norėtųsi turėti sandėliuką prie virtuvės; antram aukšte sandėliuko, mano supratimu, visai nereikia; sukeitus vietomis su laiptais gautą erdvę galima skaidyt kaip norit, ar daryti pora vonių (viena tėvam, viena vaikam), ar atskirai vonią ir skalbimo patalpą.
Dar užklausiu dėl apšiltintojų - niekas neturit gerų apšiltintojų kontaktų pasidalinti?

Šiandien pas langų gamintojus buvau. Tokius dabar klausimus sprendžiu...
1.ar yra skirtumas, kiek išnešti langą į apšiltinimo sluoksnį? Ar svarbu išnešti, o kiek tai jau nelabai svarbu?
2. kaip yra su tais popalanginiais profiliais? Atsimenu, buvo šnekėta, kad jie labai blogai. Langistai įrodinėja, kad nieko blogo, yra naujų, šiltų, ir kad jie labai reikalingi... tikėt ar ne?
3. Langai gaunasi didoki. Viena įmonė sako, kad negalima tokių didelių daryt, turėsim problemų, ir siūlo skelti į dvi dalis. Kita įmonė sako, kad viskas normaliai, galima ir dar didesnius daryti. Kuriais tikėt?

Ar tiesiog tą lemia naudojami skirtingi profiliai?
Ir dar iš kitos temos paklausiu - kaip jungiat vonios gyvatukų šildymą? Ar tiesiog elektrinius gyvatukus dėt, ar jungt kombinuotą, ir kaip jis jungiasi?