Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas - 7. Ir Kaune statyti galima

Vilkas Pilkas, dideliausi sveikinimai sulaukus sūnaus. Sveikatos jam ir kantrybės jums ir tempo statybose smile.gif
Pas mane bėgo per kaminą. dabar nepastebiu. Planavom kepurėlę dėti, bet reikia žiūrėt ar tikrai reikia.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2013 05 20, 07:33)
Vilkas Pilkas, dideliausi sveikinimai sulaukus sūnaus. Sveikatos jam ir kantrybės jums ir tempo statybose smile.gif
Pas mane bėgo per kaminą. dabar nepastebiu. Planavom kepurėlę dėti, bet reikia žiūrėt ar tikrai reikia.

Nu ka nauji metai, nauji ratai......

Klinkeris nuo sklypo vaziuoja ten, is kur atvaziavo. Vadinasi - Nie sudba....

VilkaiPilkai, na dabar aisku, del ko meetuose nebuvai dalyvis, dabar lazinuosi, tapsi aktyvus dalyvis smile.gif
Atsakyti
kodel reikia zaibolaidzio:
http://www.15min.lt/...namas-59-337198
Atsakyti
Nu kad girias VilkasPilkas prisidedu prie sveikinimu, tai giriuosi ir as, turime dar viena statybininka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 20 gegužės 2013 - 21:38
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 05 20, 22:37)
Nu kad girias VilkasPilkas prisidedu prie sveikinimu, tai giriuosi ir as, turime dar viena statybininka smile.gif

Didžiausi sveikinimai, sėkmės ir kantrybės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 05 20, 21:37)

Didėja didėja statybininkų gretos clap.gif sveikinimai 4u.gif

Pas mus lipdo laiptus. O aš braižausi sklypo planą, nesuprantu, ar programą blogą pasirinkau, ar pas mane sklype labai daug visko telpa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manjana: 20 gegužės 2013 - 22:13
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 05 20, 21:40)
Klinkeris nuo sklypo vaziuoja ten, is kur atvaziavo. Vadinasi  - Nie sudba....

Visa laimė ne nuo sienų, o nuo sklypo.

QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 05 20, 22:37)

NA va išdrįsai pasigirti smile.gif sveikinimai dideliausi 4u.gif . Dar Irisas betrūksta kad paviešintų rezultatus smile.gif

QUOTE(manjana @ 2013 05 20, 23:13)
Pas mus lipdo laiptus. O aš braižausi sklypo planą, nesuprantu, ar programą blogą pasirinkau, ar pas mane sklype labai daug visko telpa smile.gif

Gal mastelį ne tą pasirenkat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 04 19, 07:49)
Termoorganika yra labai didelis lenkijos gamintojas, labai plati gaminiu gama net ir icf. Lt turi atstova santera ir tiesiogiai nupirkt kazi ar pavyks, man nepardave. Yra variantas pirkti per ju atstova Lenkijoje, gali buti pigiau nei santeroj. Apie praktine kokybe neturiu nuomones, manau visi putplasciai turetu buti panasus.

Jau sakau pirksiu putplastį, o jis kaip tyčia ką tik pabrangintas. Jei bogu nepirksiu lietuviško. Tegul brangina, kiek tik nori. Tradicijas veda, kasmet po 10% pabrangint. Ieškosiu lenkiško ir tegul man įrodinėja, koks geras lietuviškas kai ir pas mane ir pas dauguma kitų tik lenkiškas bus dedamas. Nesusigražins tuomet rinkos lietuvaičiai, vat ir bus prisižaidę.

Gal kas kontaktų turi? Resto parodoj buvau vienus sutikęs, užsirašė mano kontaktus, žadėjo paskambinti tai jų lankstinuko ir neėmiau, o kaip neskambina, tai ieškau galų.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2013 05 21, 22:33)
Jau sakau pirksiu putplastį, o jis kaip tyčia ką tik pabrangintas. Jei bogu nepirksiu lietuviško. Tegul brangina, kiek tik nori. Tradicijas veda, kasmet po 10% pabrangint. Ieškosiu lenkiško ir tegul man įrodinėja, koks geras lietuviškas kai ir pas mane ir pas dauguma kitų tik lenkiškas bus dedamas. Nesusigražins tuomet rinkos lietuvaičiai, vat ir bus prisižaidę.

Gal kas kontaktų turi? Resto parodoj buvau vienus sutikęs, užsirašė mano kontaktus, žadėjo paskambinti tai jų lankstinuko ir neėmiau, o kaip neskambina, tai ieškau galų.

tai 10% pabrango? o kaip knauf ar tarkim lenkiskas kuris parduodamas lietuvoje, irgi pabrango? ar cia lietuviu gamintojai pabrangino tik?

kas statysis namus po euro ivedimo kainos is vis bus kosmines. Kalbejau su vienu estu, klausiau ar pakilo kaino, sako zenkliai pakilo po euro, kazkada klausiau vokieciu - sako pakilo, klausiau suomiu - tas pats, tai ir lietuvos laukia tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 21 gegužės 2013 - 22:24
QUOTE(LokysL @ 2013 05 21, 23:22)
tai 10% pabrango? o kaip knauf ar tarkim lenkiskas kuris parduodamas lietuvoje, irgi pabrango? ar cia lietuviu gamintojai pabrangino tik?

Praeitais metais tai visų Lietuvos putplasčio gamintojų kainos padidėjo, šiais metais bendravau tik su vienu, bet spėju kad ir vėl visų Lietuvos gamintojų kainos pakilo. Kaip supratau, tai kasmetinė Lietuvos putplasčio gamintojų tradicija pavasarį kainas kilnoti.

Apie lenkišką putplastį iki šiol nieko nežinau. Manau laikas šią spragą taisyti smile.gif.
Atsakyti
Tikrai kiek pavasarinukų thumbup.gif Manjana, Vilkas_pilkas, Kristinka_2010 thumbup.gif
QUOTE(Giedruolė @ 2013 05 21, 08:34)
Visa laimė ne nuo sienų, o nuo sklypo.
NA va išdrįsai pasigirti smile.gif sveikinimai dideliausi  4u.gif . Dar Irisas betrūksta kad paviešintų rezultatus smile.gif
Gal mastelį ne tą pasirenkat biggrin.gif

Kai tik po ilgo laiko ateinu pasicekavint, tai vis savo nick'ą užmatau lotuliukas.gif
Aš daug kuom turiu pasigirt thumbup.gif Turim beveik mėnesio statybininkę wub.gif Ir jau gyvenam taip ilgai brandintam name thumbup.gif Net 5 metus gyvenom statybom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 21 gegužės 2013 - 22:42
Jeee, Irisas sveikinu su pagausėjimu ir įkurtuvėm clap.gif
Atsakyti