QUOTE(*** @ 2013 05 23, 20:38)
Tai pjaustyt neiseis? Kokie dabar butu patarimai

visgi imti plyteles gatavas?
ne, plyteles gatavas priesui nelinkeciau, nors cia sirdis sneka, jei kalbam apie prota - taip, reiktu imti plyteles vienareiksmiskai.
Man plyteles negrazu: 1. greiciausiai, jos butu be kampu, nes kampo kaina kosmine. 2. ji greiciausiai butu iki 15 mm (as plytas pjaunu ne maziau 25 mm) - man reikia gilios siules, kitaip man klinkerio nereikia. 3. tik isskirtinais atvejais plyteles bus ale "ranku darbo-sendintos", dazniausiai lygios arba tik imitacija sendinimo.
sios trys priezastys lemia, kad man sirdis sako, jog plyteles yra visiskas kicas.
Taciau su plytelemis jus turesit sertifikuota fasada, tiketina maziau problemu su atsokimais - plyteles bus lygios, nekoretos (ale tikras klinkeris pagal isvaizda) ir tada tures maza igeriamuma ir bus puiku.
Nors dabar jau pasigirsta nuomoniu, kad butent kai pjaustai sendinta plyta, tas igeriamumas yra tik i nauda, nes per koretuma ir pateks ir pasisalins vanduo. Bet cia prikdamas plytas girdejau priesingai, tai nezinau.
Patarimas: pirkti plytas ir jas pjaustyt. Kad sirdziai gera butu. RInktis tik grazias plytas ir neieskot siknoj slieku, ka dariau as, atsisakydamas grozio, rinkaus technines savybes. O su isivaizduojamom geromis technines savybemis buvo labai ribotas atspalviu kiekis. Tad rinkaus kompromisa.
Ir svarbiausia - pries pirkdami plytas, nuvezkit, lai papjausto pora plytu, paziurekit kaip pjaustosi.
As dabar labai laimingas, nes turesiu tai ka svajojau - Terca Saffier plytas.