Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas - 7. Ir Kaune statyti galima

Sveiki,
Vykdau apklausą tų, kurie planuojat statyti, statotės, ar gyvenat protingame ar tik iš dalies protingam name. Jums yra daugybė siūlomų funkcijų, kurios skamba gražiai, tačiau ar tikrai jos yra labai reikalingos ir už patogumą norime mokėti didelius pinigus? O gal tiesiog pasirinkime tik tas funkcijas kurios mums tikrai reikalingos ir kurios suteiks vartotojui ne tik patogumą, bet ir finansinę naudą. Šios apklausos tikslas surasti labiausiai paplitusias ir naudojamas namo sistemas bei valdymo prietaisus, jų privalumus ir trūkumus.
www.manoapklausa.lt/apklausa/464418609/

Širdingas AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(protingasnamas @ 2013 05 22, 16:27)
Sveiki,
Vykdau apklausą tų, kurie planuojat statyti, statotės, ar gyvenat protingame ar tik iš dalies protingam name. Jums yra daugybė siūlomų funkcijų, kurios skamba gražiai, tačiau ar tikrai jos yra labai reikalingos ir už patogumą norime mokėti didelius pinigus? O gal tiesiog pasirinkime tik tas funkcijas kurios mums tikrai reikalingos ir kurios suteiks vartotojui ne tik patogumą, bet ir finansinę naudą. Šios apklausos tikslas surasti labiausiai paplitusias ir naudojamas namo sistemas bei valdymo prietaisus, jų privalumus ir trūkumus.
www.manoapklausa.lt/apklausa/464418609/

Širdingas AČIŪ 4u.gif

o kaip žinot ar aš statau protinga namą ar tik iš dalies protingą ar visišką beprotį? g.gif
čia tipo jei šeimininkas protingas, tai ir namas bus protingas, ar namas nebūtinai turi būti protingas, jei šeimininkas protingas g.gif
ir kuo matuojamas namo protingumas? IQ? koks jis turi būti? gal turite metodikos kaip nustatyti IQ namui?
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2013 05 21, 23:33)
Praeitais metais tai visų Lietuvos putplasčio gamintojų kainos padidėjo, šiais metais bendravau tik su vienu, bet spėju kad ir vėl visų Lietuvos gamintojų kainos pakilo. Kaip supratau, tai kasmetinė Lietuvos putplasčio gamintojų tradicija pavasarį kainas kilnoti.

Apie lenkišką putplastį iki šiol nieko nežinau. Manau laikas šią spragą taisyti smile.gif.

Imesiu Jums į az tel. Musms neoporą Latvišką atvežė 25 Lt už kubą pigiau nei radau žemiausią kainą Lietuvoje. Gal gali ir polistirolo atvežti.
Atsakyti
QUOTE(Liepsnele111 @ 2013 05 22, 17:38)
Imesiu Jums į az tel. Musms neoporą Latvišką atvežė 25 Lt už kubą pigiau nei radau žemiausią kainą Lietuvoje. Gal gali ir polistirolo atvežti.

ir man, ir man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 05 22, 18:31)
o kaip žinot ar aš statau protinga namą ar tik iš dalies protingą ar visišką beprotį?  g.gif
čia tipo jei šeimininkas protingas, tai ir namas bus protingas, ar namas nebūtinai turi būti protingas, jei šeimininkas protingas  g.gif 
ir kuo matuojamas namo protingumas? IQ? koks jis turi būti? gal turite metodikos kaip nustatyti IQ namui?

biggrin.gif thumbup.gif
O gal dar yra namo protingumo ir namo grozio rysys? biggrin.gif jei lb grazus tai gal visai kvailas ir atvirksciai? biggrin.gif tada reiktu uzvesti nauja apklausa - kokio jus namo norite, protingo, ar grazaus? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 05 22, 21:44)
jei lb grazus tai gal visai kvailas ir atvirksciai? biggrin.gif 

Vyrams paprastai labiau patinka baltastogiai lotuliukas.gif bet tokie namai, pagal tautosaką į aukštą IQ neturėtų pretenduoti unsure.gif
Atsakyti
Dekui uz sveikinimus wink.gif

As ir spaudziu desine svieziems statybininkams smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 05 20, 20:40)
Klinkeris nuo sklypo vaziuoja ten, is kur atvaziavo. Vadinasi  - Nie sudba....

O kodel jis isvaziuoja, ne ta atveze ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2013 05 22, 22:43)

Papildyta:

AD per kietas vyras, kad taip paprastai priimtu medžiagas ir darbus. Darbus priima tik jeigu vyrai perdaro viską minimum tris kartus, o medžiagos, atvežtos iš pirmo karto - nepaslaptis ką atveža - tai kas užsigulėjo kur nors sandėlyje, nelikvidus. Todėl čia jau garbės reikalas pasiųsti juos velniop ir iš antro karto yra šansų, jog gausi geresnę kokybę. geriausia kokybė būna, kai atveža iš trečio karto.
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2013 05 22, 20:44)
biggrin.gif  thumbup.gif
O gal dar yra namo protingumo ir namo grozio rysys? biggrin.gif  jei lb grazus tai gal visai kvailas ir atvirksciai? biggrin.gif  tada reiktu uzvesti nauja apklausa - kokio jus namo norite, protingo, ar grazaus? lotuliukas.gif

matyt būsiu prapylęs ir pasirinkęs gražų g.gif ką dabar daryt?

na bent jau anketos nereikia pildyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2013 05 22, 22:43)

Papildyta:

atspalvis nepatiko lotuliukas.gif

ta atveze, bet visas mokslas apie klinkerio igeriamuma atsisuko pries mane - tokios trapios plytos nebuvau mates gyvenime.

Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 05 23, 20:27)
atspalvis nepatiko  lotuliukas.gif
ta atveze, bet visas mokslas apie klinkerio igeriamuma atsisuko pries mane - tokios trapios plytos nebuvau mates gyvenime.

Tai pjaustyt neiseis? Kokie dabar butu patarimai smile.gif visgi imti plyteles gatavas?
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2013 05 23, 20:38)
Tai pjaustyt neiseis? Kokie dabar butu patarimai smile.gif visgi imti plyteles gatavas?

ne, plyteles gatavas priesui nelinkeciau, nors cia sirdis sneka, jei kalbam apie prota - taip, reiktu imti plyteles vienareiksmiskai.

Man plyteles negrazu: 1. greiciausiai, jos butu be kampu, nes kampo kaina kosmine. 2. ji greiciausiai butu iki 15 mm (as plytas pjaunu ne maziau 25 mm) - man reikia gilios siules, kitaip man klinkerio nereikia. 3. tik isskirtinais atvejais plyteles bus ale "ranku darbo-sendintos", dazniausiai lygios arba tik imitacija sendinimo.
sios trys priezastys lemia, kad man sirdis sako, jog plyteles yra visiskas kicas.

Taciau su plytelemis jus turesit sertifikuota fasada, tiketina maziau problemu su atsokimais - plyteles bus lygios, nekoretos (ale tikras klinkeris pagal isvaizda) ir tada tures maza igeriamuma ir bus puiku.

Nors dabar jau pasigirsta nuomoniu, kad butent kai pjaustai sendinta plyta, tas igeriamumas yra tik i nauda, nes per koretuma ir pateks ir pasisalins vanduo. Bet cia prikdamas plytas girdejau priesingai, tai nezinau.

Patarimas: pirkti plytas ir jas pjaustyt. Kad sirdziai gera butu. RInktis tik grazias plytas ir neieskot siknoj slieku, ka dariau as, atsisakydamas grozio, rinkaus technines savybes. O su isivaizduojamom geromis technines savybemis buvo labai ribotas atspalviu kiekis. Tad rinkaus kompromisa.

Ir svarbiausia - pries pirkdami plytas, nuvezkit, lai papjausto pora plytu, paziurekit kaip pjaustosi.

As dabar labai laimingas, nes turesiu tai ka svajojau - Terca Saffier plytas.
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 05 24, 00:01)
tas igeriamumas yra tik i nauda, nes per koretuma ir pateks ir pasisalins vanduo.

Vasarą bus taip kaip pasakyta, o pavasarį netgi greičiau džius nei šlaps. Visai kita situacija rudenį, kai lietūs dažni ir džiuvimui laiko nelieka.

Bet visa tai nesąmonė, kam svarbūs sušlapimo išdžiuvimo ciklai? Jie juk neskaičiuojami. Svarbūs šlapios plytos užšalimo ciklai ir jei plytos gerai įgeria vandenį, nors ir gerai jį išgarina, prieš užšaldamos, kadangi prieš žiemą drėgmės daugėja, iškrenta labai daug lietaus, užšalimo momentu didesnė tikimybė, jog bus šlapios, o ne sausos, automatiškai skaičiuosis tokio užšalimo ciklas.

Dėl kondensato neturėtų susikaupti daug drėgmės, kad keltų didelį pavojų plytų ilgaamžiškumui. Svarbiausia plytas apsaugoti nuo kritulių, ar kito tiesioginio vandens patekimo.

Jei užšaldoma sausa plyta, tai jos ilgaamžiškumui turi mažai įtakos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 24 gegužės 2013 - 07:16