Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas - 7. Ir Kaune statyti galima

QUOTE(LokysL @ 2013 04 19, 22:12)
viliaus tinka radau, rasosi haering, forumuose paskaiciau - tai giria sita tinka.

Caparol kiek supratau geras kainos/kokybes santykis, bet nera pirmoj vietoj. Yra geresniu. Kiek supratau Haering auksciau nei Caparol.

Beje Viliau, tie kas dejo stuktura nepasake jokiu pastebejimu del Haering produkcijos? Kodel jus itikino imti butent sita dekora?

pas mane irgi ta pati. dar koks kibiras likęs, jei nori lotuliukas.gif
lietučio su ja normalaus man taip ir nepadarė, liko lijundra tokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2013 04 19, 23:12)
viliaus tinka radau, rasosi haering, forumuose paskaiciau - tai giria sita tinka.

Caparol kiek supratau geras kainos/kokybes santykis, bet nera pirmoj vietoj. Yra geresniu. Kiek supratau Haering auksciau nei Caparol.

Beje Viliau, tie kas dejo stuktura nepasake jokiu pastebejimu del Haering produkcijos? Kodel jus itikino imti butent sita dekora?

Mano situacija su struktūra buvo kiek problematinė. Pradėjo armuoti prarabo užrodyta chebra, cherovai darė, nešiausė, nenuiminėjo sutrūnijusio eps sluoksnio, mišinį tepė ant tinklelio o ne po juo. Laimė atvažiavo pažįstamas, pažiūrėjo, palaupė ir parodė broką, ko pasekoje chebri liepta susirinkti daiktus ir py..dint. Jis ir prirodė Nerijų. Abu choru rėkė kad hearing zjb, aš nei gilinausi, nei prieštaravau. Dar buvo lenkiško armavimo mišinio paletė parvežta, tai pradžioj sakė apš..kt ir padegt, o pabaigę darbus sako žinai visai geras mišinys biggrin.gif Todėl aš tikrai nesigilinau į kiekvieną struktūros gamintoją, nesiknaisiojau ir nelyginau. Pasakė Hearing - reiškia taip ir bus. Labai patiko maišytojas, diedelis malačius, rekomenduoju 4u.gif tai dar vienas pliusas kodėl pas mus hearing.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 20 balandžio 2013 - 11:36
Giedruole, labai ačiū už puikų priėmimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

super meetas, puikūs namučiai, nuostabūs šeimininkai. labai didelis ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

turiu klausimėli: su kuo reiktų sandarinti difuzinę stogo plėvelę? ta prasme sujungimai pas mane ne klijuojami, tai kuo juos klijavote/klijuosite ar kitaip sandarinsite? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 04 21, 11:26)
Giedruole, labai ačiū už puikų priėmimą  4u.gif  4u.gif  4u.gif

super meetas, puikūs namučiai, nuostabūs šeimininkai. labai didelis ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

turiu klausimėli: su kuo reiktų sandarinti difuzinę stogo plėvelę? ta prasme sujungimai pas mane ne klijuojami, tai kuo juos klijavote/klijuosite ar kitaip sandarinsite?  g.gif

Kjkg leisk nors viena karta po meeto normaliai pailseti:)

Tam reikalui yra dvipuse lipni juosta, as pirkau kazkada kai reikejo kai kur paklijioti difuzine. Internete tikrai rasi, tureciau dar tos juostos tureti jeo nori pamatyti kaip ji atrodo. Tik gali buti sunkiau prieiti ten kur yra gegnes nes bus sunkiau patekti i tarpa tarp pleveliu. Gal yra ir kokios mastikos, su jom gal butu paprasciau klijuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 21 balandžio 2013 - 11:14
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 04 21, 11:26)
Giedruole, labai ačiū už puikų priėmimą  4u.gif  4u.gif  4u.gif

super meetas, puikūs namučiai, nuostabūs šeimininkai. labai didelis ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

turiu klausimėli: su kuo reiktų sandarinti difuzinę stogo plėvelę? ta prasme sujungimai pas mane ne klijuojami, tai kuo juos klijavote/klijuosite ar kitaip sandarinsite?  g.gif

kad ir čia http://www.ekorenta....lipnios-juostos 4u.gif
Atsakyti
Ir dar čia yra............. Pas juos pirkau tarpines po grebėstais.
Atsakyti
o tai ne pigiau pirkti plevele is karto su lipniu krastu? ir greiciau, ir paprasciau...?
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 04 21, 16:05)
o tai ne pigiau pirkti plevele is karto su lipniu krastu? ir greiciau, ir paprasciau...?

mano atveju tai nebus nei pigiau, negreičiau: reikia nuardyti visus apskardinimus, lietaus sistemą, stogo dangą, latus ir tada pasikeisti plėvelę bei viską sudėti atgal. manau pažaistiu lipnia juosta bus paprasčiau
jeigu tada bučiau žinojęs tiek kiek žinau dabar - būčiau tokią ir nusipirkęs 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2013 04 21, 11:13)
Kjkg leisk nors viena karta po meeto normaliai pailseti:)

Tam reikalui yra dvipuse lipni juosta, as pirkau kazkada kai reikejo kai kur paklijioti difuzine. Internete tikrai rasi, tureciau dar tos juostos tureti jeo nori pamatyti kaip ji atrodo. Tik gali buti sunkiau prieiti ten kur yra gegnes nes bus sunkiau patekti i tarpa tarp pleveliu. Gal yra ir kokios mastikos, su jom gal butu paprasciau klijuoti.

QUOTE(narvid @ 2013 04 21, 12:00)

QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 04 21, 14:15)
Ir dar čia yra............. Pas juos pirkau tarpines po grebėstais.

tai dvipusę aš žinau, bet su ja košmaras dirbti, kai ta difuzinė jau prilatuota prie gegnių. neužkišiu aš jos ten gražiuoju.
reikia arba kažko tepamo/purškiamo ir vienpusio lipnumo juostos, kuri laikytų priklijuota tik iš apačios arba tik juostos. naudojau tokią vieną, bet čia mane išdurnino kad labai brangiai mokėjau (berods ~3lt/m) tai nusprendžiau pasiteirauti. manau tiktų kažkokia speciali, skirta defektų taisymui, bet nelabai tokią randu.

ačiū atsiliepusiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 04 21, 10:26)

O daug ten sandarinimo?
Nežinau, gerai padarė ar ne, bet pas mus pora skylučių silikonu užtepė.
Atsakyti
KJKG, o ko čia taip užsimojai suklijuoti tuos sujungimus? Dėl purškiamos vatos?
PAs ane nesuklijuoti. Kol kas neatrodo kad reikėtų klijuoti.
Norim padėkoti visiems sudalyvavusiems. Aš net fotiko nespėjau išsitraukti. Ir jaučiu pabendravimo stygių - nespėjau daug kur įsiterpti biggrin.gif Smagu kad išdrįso prisijungti ir naujas šviežias statybininkas, tikiuosi neišsigando triukšmingo pasisėdėjimo ir toliau dalyvaus ir drąsiau bendraus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 22 balandžio 2013 - 07:36
QUOTE(Giedruolė @ 2013 04 22, 07:26)
KJKG, o ko čia taip užsimojai suklijuoti tuos sujungimus? Dėl purškiamos vatos?
PAs ane nesuklijuoti. Kol kas neatrodo kad reikėtų klijuoti.
Norim padėkoti visiems sudalyvavusiems. Aš net fotiko nespėjau išsitraukti. Ir jaučiu pabendravimo stygių - nespėjau daug kur įsiterpti biggrin.gif Smagu kad išdrįso prisijungti ir naujas šviežias statybininkas, tikiuosi neišsigando triukšmingo pasisėdėjimo ir toliau dalyvaus ir drąsiau bendraus.

per tuos sujungimus ir prisnigtų, jei nebūtų stogo dangos. Vėjas ten tokius gūsius prapučia, kad man nekyla jokio noro tokią situaciją palikti ir toliau.
dėsiu ekovatą, ji aišku prispaus tą sujungimą, bet klijuoti reikia. pas tave perdanga šiltinta, todėl tai ne tas pats mirksiukas.gif

na mes kiek užgožėm naujo žmogaus įsiliejimą. Labai tikiuosi jog nešokiravom. reikėjo šiek tiek daugiau naujokų, gal tada būtumėm kiek santūresni. arba reikėjo AD nekviesti, viskas tada būtų normaliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

P.S. labai atsiprašau už sulaužytus baldus, kažkaip kaltę išpirksiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 04 22, 10:45)
P.S. labai atsiprašau už sulaužytus baldus, kažkaip kaltę išpirksiu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

irnesakyk.gif Baika, ne karvę kainuoja. Tikrai ne skoloj, visa laimė nesitraumavai mirksiukas.gif
Atsakyti