Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 12 tema

QUOTE(vivilma @ 2013 09 23, 14:19)
gerai sugalvojot thumbup.gif man grazu...tik gal neriniai turetu but sviesesni,nei sokoladiniai?

Taip, taip-kreminiai. Gal net ir silku nerti butu visai grazu g.gif
Bandysiu i normalu salona uzeiti, gal ten gausiu ko noriu smile.gif
Atsakyti
kiek kainuoja uzuolaidu siuvimas.. ? zodziu senukuose klausiau tai metras 3lt tai a cia pigiai skaitosi ar nea? man gautusi vieno lango pasiuvimas apie 50-60 lt dar tos juosteles prisiuvimas nu zo apie 60-70 tada gaunasi... a normalu? ar yra pigiau...?
Atsakyti
QUOTE(*Wailletta* @ 2013 09 23, 22:28)
kiek kainuoja uzuolaidu siuvimas.. ? zodziu senukuose klausiau tai metras 3lt tai a cia pigiai skaitosi  ar nea? man gautusi vieno lango pasiuvimas apie 50-60 lt dar tos juosteles prisiuvimas nu zo apie 60-70 tada gaunasi... a normalu? ar yra pigiau...?

As neseniai siuvausi uzuolaidas, tai man panasiai gavosi, tik 1 metro kaina - 2lt., cia Kaune Urmo bazeje. Jei domins, galiu tiklsiau paaiskinti i a.z.
Man parekomendavo tokia juostele ten -placia, kad nebereiketu jokiu ziedu, galima tiesiai mauti ant karnyzo, rezultatas super mirksiukas.gif
tai va, kainos siuvimo tokios:
5 metru uzuolaidos pasiuvimas apie 30lt.
7 metru uzuolaidos pasiuvimas apie 56lt.
Atsakyti
QUOTE(traskutek @ 2013 09 23, 21:48)
As neseniai siuvausi uzuolaidas, tai man panasiai gavosi, tik 1 metro kaina - 2lt., cia Kaune Urmo bazeje. Jei domins, galiu tiklsiau paaiskinti i a.z.
Man parekomendavo tokia juostele ten  -placia, kad nebereiketu jokiu ziedu, galima tiesiai mauti ant karnyzo, rezultatas super mirksiukas.gif
tai va, kainos siuvimo tokios:
5 metru uzuolaidos pasiuvimas apie 30lt.
7 metru uzuolaidos pasiuvimas apie 56lt.

Jegute!! Na man reikes tuos juosteles nes paslepti begeliai ant lubu... Tai parasyk man koks sandelys kaip ka? O medziaga uzuolaidu pas juos pirkai, pasirinkimas platus? Darbas tvarkingas? Aciukas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Wailletta* @ 2013 09 23, 22:28)
kiek kainuoja uzuolaidu siuvimas.. ? zodziu senukuose klausiau tai metras 3lt tai a cia pigiai skaitosi  ar nea? man gautusi vieno lango pasiuvimas apie 50-60 lt dar tos juosteles prisiuvimas nu zo apie 60-70 tada gaunasi... a normalu? ar yra pigiau...?

man tiek paskaiciavo salone. O pigiau galima per siuveja kokia.
Atsakyti
Sveikutes,

As suku galva su roletais doh.gif g.gif
Gal galite patarti koki kokybiska, greita ir neitin brangininka gamintoja Vilniuje? g.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2013 09 25, 10:44)
Sveikutes,

As suku galva su roletais  doh.gif  g.gif
Gal galite patarti koki kokybiska, greita ir neitin brangininka gamintoja Vilniuje? g.gif

Aciu  4u.gif

http://www.roletai-z...s.lt/#&panel1-2 Patys ju paslaugomis naudojomes- patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2013 09 25, 10:44)
Sveikutes,

As suku galva su roletais  doh.gif  g.gif

Aciu  4u.gif

Dextera Banginyje Senukuose taiko 30 proc.nuolaida per Senuku nuolaidu diena ,vykstancia 1-2 kartus per menesi treciadieniais.
Atsakyti
Sveiki,

Vėl kreipiuosi į jus 4u.gif
Susibalamūtinau, pasiūlė man dėt tiek dienines tiek naktines užuolaidas ant vieno karnizo.... iš pradžių galvojau gal nieko, be kuo toliau tuo labiau abejot pradedu. niekad gyvenime nesu taip mačius, nežinau ar taip gerai atrodys?

Kaip jūs manot?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madam_pipi82 @ 2013 10 03, 09:43)
Sveiki,

Vėl kreipiuosi į jus  4u.gif
Susibalamūtinau, pasiūlė man dėt tiek dienines tiek naktines užuolaidas ant vieno karnizo.... iš pradžių galvojau gal nieko, be kuo toliau tuo labiau abejot pradedu. niekad gyvenime nesu taip mačius, nežinau ar taip gerai atrodys?

Kaip jūs manot?
4u.gif

Galima taip kabinti, jei naktinės nebus traukomos, jei tai - tik dekoracija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madam_pipi82 @ 2013 10 03, 10:43)
Sveiki,

Vėl kreipiuosi į jus  4u.gif

Kaip jūs manot?
4u.gif

Galima ant vieno vamzdzio daryti, jei uzuolaidos bus su kaltais ziedais
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2013 10 03, 09:41)
Galima taip kabinti, jei naktinės nebus traukomos, jei tai - tik dekoracija  4u.gif

QUOTE(Teo @ 2013 10 03, 10:19)
Galima ant vieno vamzdzio daryti, jei uzuolaidos bus su kaltais ziedais

Tai va visgi kad bus traukomos tos užuolaidos, nors kamabarys kurį laiką ir tuščias bus... O nuo tokių žiedų mane ir atkalbinėja...
vien žo bręsta pokalbis su firmele biggrin.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti