Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 12 tema

Sveiki, po pietų visa butą užlieja saulė - noriu užuolaidų, kurios sulaikytų saulę, o naktį atitarnautų dar ir kaip naktinės.Yra man rekomendavę lino arba medvilnės audinį, tačiau nežinau kokio tankio tiktų mano poreikiams:) gal galite kas parekomenduoti?
šiuo metu gyvenu be užuolaidų ir man labia patinka, bet norisi pasislėpti nuo saulės, o vasarą ir naktys šviesios, tad, kad geriau miegotųsi:) ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas galėtų parekomenduoti gerą užuolaidų siuvėją Vilniuje? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Atejo ir mums eile puosti langus. Beda tik ta, kad langu remas ne pagal taisykles ty, varstomi langai, atverti 90 laipsniu kampu, beveik remesi i siena (na gal koks 1-0,5 cm lieka), langai mazi. Tobuliausiu atveju noretusi kasetiniu roletu, visiskai nepersvieciamu, baltu, bet kaip su pacia kasete? nebus galima lango normaliai atverti, tuomet jau pati kasete remsis i siena?...as, realiai, nzn ar tai didele problema bus, ar ne - dar ten negyvename, bet gal yra kasetiniu roletu su ta kasete kokia mazutele? g.gif ar gal dar kokiu, idomesniu sprendimu galima sugalvoti? man svarbiausia, kad medziaga butu visiskai nepersvieciama. diena laikytume pakele, o tik vakare uzvertume g.gif
Atsakyti
Kokie buna roletų kasečių išgaubimo matmenys? nerandu šios info g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 05 19, 20:55)

Domina lino audinys užuolaidoms ir mane. Parašykit, prašom, žinančios.

Va, kas ieško, tas randa tongue.gif
http://www.uzuolaidu...laidos-732.html

Gal čia ir jūs ką rasit naudingo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 03 birželio 2014 - 14:36
Gal galite ka gero ar blogo pasakyti apie siuos roletu gamintojus - "Lauresta","Domus Lumina", ir "Roletai24".Reiketu visam namui roletu,tai noretusi isgirsti geru rekomendaciju 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaWita @ 2014 06 04, 23:01)
Gal galite ka gero ar blogo pasakyti apie siuos roletu gamintojus - "Lauresta","Domus Lumina", ir "Roletai24".Reiketu visam namui roletu,tai noretusi isgirsti geru rekomendaciju 4u.gif

Aciu  4u.gif

Mes užsisakėme iš "Domus Lumina". Marketingas nepriekaištingas, bet produktas... pusėtinas... Arba reikia labai gerai visas smulkmenas žinoti apie roletus, kad galutinis variantas tenkintų. Bet čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(LaWita @ 2014 06 04, 23:01)

Aciu  4u.gif

Kaimynai dejosi ruletus is Laurestos, tai kokybe prasta. Mes dejome is Dexteros, tai jie sake, kad pas mus geresni roletai. Laurestoje neduoda net to "pypsiko", kur ant lango tvirtinasi kabantis sniurelis.
Atsakyti
Ieskau virveliniu uzuolaidu, kokybisku, storu virveliu, berods turku gamybos. anksciau daug kas prekiavo, o dabar visur vien lenkiskos, kiniskos plonu ir lengvu virveliu, kurios neturi grazaus kritimo. gal kas zinote, matete, kur isigyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2014 06 04, 23:48)
Mes užsisakėme iš "Domus Lumina". Marketingas nepriekaištingas, bet produktas... pusėtinas... Arba reikia labai gerai visas smulkmenas žinoti apie roletus, kad galutinis variantas tenkintų. Bet čia tik mano nuomonė.

Jei ne paslaptis, kas nepatiko gaminiuose? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiolita @ 2014 06 05, 10:23)
Jei ne paslaptis, kas nepatiko gaminiuose?  ax.gif

Virvelė "kabo", norėjau, kad ji būtų įmontuota į cirkuliacinę sistemą (nežinau kaip ji vadinasi). Tėvai roletus užsisakinėjo kitame mieste - jų net neklausinėję sudėjo kokybiškus.

Prieš užsisakinėdama savuosius, šiek tiek naršiau šioje temoje, tai apie kameras perskaičiau (kurie roletų ruloną dengia). Užsisakinėdama, apie jas užsiminiau - gal net be jų būtų sudėję, jei nebūčiau jų prašiusi...

Turime diena-naktis roletus. Nežinau ar visuose dvigubuose taip, bet pas mus įdėtas laisvas geležinis strypiukas, kuris taip barška, kad net žmonės eidami pro namą kelia galvas pažiūrėti koks čia triukšmas (o gyvename penktame aukšte, langai l.kokybiški, garsus sunkiai praleidžia, takelis per 50 m nuo namo).

Ir vienas roletas užsikirtinėja. Bet čia jau turbūt brokas - kiekvienoje įmonėje to gali pasitaikyti.

Bet kaip minėjau, marketingas BE PRIEKAIŠTŲ! Internetinis puslapis, vadybininko ir meistro bendravimas, punktualumas...

Mane būtų tenkinę, jei būtų išpasakoję, kad yra keli pasirinkimai su atitinkamomis kainomis iš kurių galiu rinktis - prioritetas kokybei ar kainai.
Atsakyti
Diena- naktis deciau nebent miegamajame arba pietineje buto puseje. Labai tamsina buta.
Atsakyti