QUOTE(Teka @ 2014 08 13, 08:45)
Noriu patarimo. Sienos baltos, lubos baltos, vaikų kambario baldai bus greičiausiai irgi balti, kokius roletus rinktis? Ar spalvoti neatrodys, kaip blynai?
Dar noriu, kad apsaugotų nuo saulės, karščio, užtemdytų kambarį, bet tai dieną tokius užtraukus, bus kambary labai tamsu, tiesa? Tai kokia išeitis? Ar imt sulaikančius spindulius (jie gal neužtamsina labai kambario), o tamsumui užuolaidas? patarkit, mamytės
rinkčiausi tik kontrasto principu - tamsius.
Pas mane panašiai Miegamasis dabar, visas baltas

tikrai labai gražu ta balta spalva

labai:)
bet kai atėjo dėl roletų meistras, apsimatuoti, pradėjome dėti ant lango variantus. Kaip pati buvau sugalvojusi - nepasiteisino, norėjau ale natūralių, ale lininių, banbukinių ar pastelinių šviesių spalvų
Dėja, atrodė gan prastai. Visgi vienaip galima įsivaizduoti mintyse, fantazijoje, kitaip realiai atrodė.
Pasiūlė pabandyti kontrasto principą. Galiausiai labai džiaugiuosi pasirinkusi sodrios šokoladinės spalvos, atrodo super, prabangiai, praktiškai (nes kabo telikas, saulės spinduliai trukdytų) ir kaip patarė - valyti lengva. Nereikia manyti, kad šviesūs roletai nesitepa.
Žodžiu, mano patarimas, išsikvietus meistrą, ieškoti sprendimų, galbūt pasikviesti dar ką pasitarimui, kad gyvai, vieną, kitą, trečią medžiagą prie langų palaikytų, geriausiai tokiu metu, kai saulė atsisuka (nes jų tiesioginė funkcija ne grožį juk skleisti

) tuomet kaip ir garantuotas pasirinkimas. Bent man taip buvo, labai džiaugiuosi, kad neprisirišau prie savo fantazijos

o realiai pasirinkau netikėtai net pačiai sau:)