Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 12 tema

QUOTE(kvarta @ 2014 08 05, 11:40)
roletai24.lt davė geriausią kainą, prisiskaičiau ir Internete, atsiliepimai tik geri.
Kai sudės, galėsiu parašyti.
Čia faina jų programėlė, įveskite sienų, lubų spalvas ir pirmyn wink.gif

http://www.roletai24...kimas-interjere

Patiko ir man jie. Jau du kart turejau reikalu, operatyviai pagamino. Bėdų su roletais nebuvo, patare del geresnio audinio. Balkone dėjomes roletus nepraleidzianciu uv spindulių, likom patenkinti. Tik audinių pasirinkimas mazokas. Bent jau man pasirodė
Atsakyti
Noriu patarimo. Sienos baltos, lubos baltos, vaikų kambario baldai bus greičiausiai irgi balti, kokius roletus rinktis? Ar spalvoti neatrodys, kaip blynai?
Dar noriu, kad apsaugotų nuo saulės, karščio, užtemdytų kambarį, bet tai dieną tokius užtraukus, bus kambary labai tamsu, tiesa? Tai kokia išeitis? Ar imt sulaikančius spindulius (jie gal neužtamsina labai kambario), o tamsumui užuolaidas? patarkit, mamytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 13, 08:45)
Noriu patarimo. Sienos baltos, lubos baltos, vaikų kambario baldai bus greičiausiai irgi balti, kokius roletus rinktis? Ar spalvoti neatrodys, kaip blynai?
Dar noriu, kad apsaugotų nuo saulės, karščio, užtemdytų kambarį, bet tai dieną tokius užtraukus, bus kambary labai tamsu, tiesa? Tai kokia išeitis? Ar imt sulaikančius spindulius (jie gal neužtamsina labai kambario), o tamsumui užuolaidas? patarkit, mamytės 4u.gif

Buna labai sviesiu roletu, kurie yra su guma ir apsaugo nuo saules.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 08 13, 10:06)
Buna labai sviesiu roletu, kurie yra su guma ir apsaugo nuo saules.

ta prasme jie neužtamsina kambario, bet apsaugo nuo saulės, ane?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 13, 10:08)
ta prasme jie neužtamsina kambario, bet apsaugo nuo saulės, ane?

Na manau, kad jie patamsina kambari, bet tikrai nepadarys, kad viduje butu juoda juoda, 12 val. dienos. : )
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 08 13, 10:10)
Na manau, kad jie patamsina kambari, bet tikrai nepadarys, kad viduje butu juoda juoda, 12 val. dienos. : )

nu kas ten žino biggrin.gif
Atsakyti

rinkčiausi tik kontrasto principu - tamsius.
Pas mane panašiai Miegamasis dabar, visas baltas smile.gif tikrai labai gražu ta balta spalva smile.gif labai:)
bet kai atėjo dėl roletų meistras, apsimatuoti, pradėjome dėti ant lango variantus. Kaip pati buvau sugalvojusi - nepasiteisino, norėjau ale natūralių, ale lininių, banbukinių ar pastelinių šviesių spalvų schmoll.gif
Dėja, atrodė gan prastai. Visgi vienaip galima įsivaizduoti mintyse, fantazijoje, kitaip realiai atrodė.
Pasiūlė pabandyti kontrasto principą. Galiausiai labai džiaugiuosi pasirinkusi sodrios šokoladinės spalvos, atrodo super, prabangiai, praktiškai (nes kabo telikas, saulės spinduliai trukdytų) ir kaip patarė - valyti lengva. Nereikia manyti, kad šviesūs roletai nesitepa.
Žodžiu, mano patarimas, išsikvietus meistrą, ieškoti sprendimų, galbūt pasikviesti dar ką pasitarimui, kad gyvai, vieną, kitą, trečią medžiagą prie langų palaikytų, geriausiai tokiu metu, kai saulė atsisuka (nes jų tiesioginė funkcija ne grožį juk skleisti biggrin.gif ) tuomet kaip ir garantuotas pasirinkimas. Bent man taip buvo, labai džiaugiuosi, kad neprisirišau prie savo fantazijos biggrin.gif o realiai pasirinkau netikėtai net pačiai sau:)
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2014 08 13, 10:43)
rinkčiausi tik kontrasto principu - tamsius.
Pas mane panašiai Miegamasis dabar, visas baltas smile.gif tikrai labai gražu ta balta spalva smile.gif labai:)
bet kai atėjo dėl roletų meistras, apsimatuoti, pradėjome dėti ant lango variantus. Kaip pati buvau sugalvojusi - nepasiteisino, norėjau ale natūralių, ale lininių, banbukinių ar pastelinių šviesių spalvų schmoll.gif
Dėja, atrodė gan prastai. Visgi vienaip galima įsivaizduoti mintyse, fantazijoje, kitaip realiai atrodė.
Pasiūlė pabandyti kontrasto principą. Galiausiai labai džiaugiuosi pasirinkusi sodrios šokoladinės spalvos, atrodo super, prabangiai, praktiškai (nes kabo telikas, saulės spinduliai trukdytų) ir kaip patarė - valyti lengva. Nereikia manyti, kad šviesūs roletai nesitepa.
Žodžiu, mano patarimas, išsikvietus meistrą, ieškoti sprendimų, galbūt pasikviesti dar ką pasitarimui, kad gyvai, vieną, kitą, trečią medžiagą prie langų palaikytų, geriausiai tokiu metu, kai saulė atsisuka (nes jų tiesioginė funkcija ne grožį juk skleisti biggrin.gif ) tuomet kaip ir garantuotas pasirinkimas. Bent man taip buvo, labai džiaugiuosi, kad neprisirišau prie savo fantazijos biggrin.gif o realiai pasirinkau netikėtai net pačiai sau:)

4u.gif
na grindys pas mus natūralaus ąžuolo, tai dar galvoju apie rusvus roletus, be to internete dėliojau roletai24 psl, tai rusvi visai neblogai atrodo.
Atsakyti
Mano bute yra sviesus roletai, taip jie pasitepa, bet valiau juos tik 1 kart ir tik tam tikras demeles, tai issivale labai gerai. Ir vel kaip nauji.
Teka, as derinciau prie grindu spalvos. Netamsink labai.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 13, 10:48)
4u.gif
na grindys pas mus natūralaus ąžuolo, tai dar galvoju apie rusvus roletus, be to internete dėliojau roletai24 psl, tai rusvi visai neblogai atrodo.

na tai ir puiku 4u.gif dar pažiūrėsite realiai prie meistro. Sekmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kuo patartumete dengti langus virtuveje (virtuve atskirai nuo svetaines) jeigu ju yra daug t.y. trys mazesni ir vienas apie 3 m vitrininis? Virtuve virs 20 kv.m. Visad norejau romaneciu, dabar galvoju apie 5 cm medines zaliuzes. Noriu uzsidengti, nes langai i judria gatve, vaiksto nemazai zmoniu, noriu , kad nieko nesimatytu. Be to dar galvoju, jei det romanetes, ar nesigautu per didelis skudurynas. Ka patartumet? Pvz, jei zaliuzes, ar nesunku jas butu priziuret? Nesu turejus...
Atsakyti

Pas mus ta pati situacija. Tik dabar uzsakinejome i miegamaji, vaiku kambarys dar eileje smile.gif parduotuveje buvau issirinkus naturalius ale bambukiniai ale lininiai, bet vietoje jie man kaip purvini atrode prie baltu sienu. Tai mes uzsisakeme diena-naktis baltus roletus smile.gif kai sudes matysiu patinka ar ne. Langas "ant praejimo" siaurineje puseje, taigi saules nebus, todel nesinorejo uztamsinti kambario.
Tamsus rudi irgi super, pas kaimynus per langa ziurau ir negaliu atsiziureti, bet as kambary neplanuoju nieko tamsaus, todel man atrodytu jis kaip blynas. Juolab saules nebus....
Atsakyti