QUOTE(Carpe diem @ 2014 08 28, 08:50)
Pas mane dieninės iš dviejų atskirų dalių miegamajame ir svetainėje, t.y. tarpas per vidurį langui/durims atidaryti. Įsivertinkit ir tai, kad dedant karnizą reikės trečio laikiklio, jei karnizas ilgesnis nei 2 metrai, o *esant dar vienam laikikliui per vidurį karnizo vientisos užuolaidos nepakabinsit.
Dėl žiedų - miegamajame pas mane yra ir dieninės, ir naktinės užuolaidos, abi **pakabintos ant žiedų, bet abi ir su ta juostele, pasiūtos taip, kad karnizo vamzdžio nesimato, t.y. pakeltos.
Dėl žiedų - miegamajame pas mane yra ir dieninės, ir naktinės užuolaidos, abi **pakabintos ant žiedų, bet abi ir su ta juostele, pasiūtos taip, kad karnizo vamzdžio nesimato, t.y. pakeltos.
*Esant laikikliui per vidurį galima pakabinti ir vientisą užuolaidą. Tik vamzdžiai turi būti su grioveliu apačioje, į kurį įsistato kabliukai, o laikiklis tvirtinasi iš viršaus vamzdžio ir netrukdo laisvai važinėti kabliukams.
**Jūs maišote įmušamus į užuolaidą žiedus ir kabliukus ar segtukus su žiedais. Man atrodo, kad kalbėta buvo apie įmušamus žiedus