Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 12 tema

QUOTE(Carpe diem @ 2014 08 28, 08:50)
Pas mane dieninės iš dviejų atskirų dalių miegamajame ir svetainėje, t.y. tarpas per vidurį langui/durims atidaryti. Įsivertinkit ir tai, kad dedant karnizą reikės trečio laikiklio, jei karnizas ilgesnis nei 2 metrai, o *esant dar vienam laikikliui per vidurį karnizo vientisos užuolaidos nepakabinsit.
Dėl žiedų - miegamajame pas mane yra ir dieninės, ir naktinės užuolaidos, abi **pakabintos ant žiedų, bet abi ir su ta juostele, pasiūtos taip, kad karnizo vamzdžio nesimato, t.y. pakeltos.

*Esant laikikliui per vidurį galima pakabinti ir vientisą užuolaidą. Tik vamzdžiai turi būti su grioveliu apačioje, į kurį įsistato kabliukai, o laikiklis tvirtinasi iš viršaus vamzdžio ir netrukdo laisvai važinėti kabliukams.
**Jūs maišote įmušamus į užuolaidą žiedus ir kabliukus ar segtukus su žiedais. Man atrodo, kad kalbėta buvo apie įmušamus žiedus 4u.gif
Atsakyti
Mes tuos mini baltus karnizus paslepsime lubu nisoje, ju nesimatys. Nebent ziurint is uzuolaidu apacios.
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2014 08 28, 09:04)
*Esant laikikliui per vidurį galima pakabinti ir vientisą užuolaidą. Tik vamzdžiai turi būti su grioveliu apačioje, į kurį įsistato kabliukai, o laikiklis tvirtinasi iš viršaus vamzdžio ir netrukdo laisvai važinėti kabliukams.
**Jūs maišote įmušamus į užuolaidą žiedus ir kabliukus ar segtukus su žiedais. Man atrodo, kad kalbėta buvo apie įmušamus žiedus  4u.gif

* taip, jūs teisi, yra ir tokių vamzdžių, buvaui pamiršus smile.gif
** jei kalbėta buvo apie įmušamus žiedus, tada tikrai dieninės turėtų būti be tų įmušamų žiedų.
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2014 08 27, 22:17)
Taip, ilgiausias vamzdis - 3 m. Jums reiktų imti 2 vamzdžius po 2 m ir juos jungti į vieną ( yra speciali sujungimo detalė ). Reiks iš galų truputį pritrumpinti, bet kito varianto nematau.
Susikomplektuoti galima pačiai kokį norit variantą tiek spalviškai, tiek užbaigimus. Tokiais vamzdiniais karnizais prekiauja "Hesora".
Dieninę užuolaidą galima siūti iš 2 atskirų dalių, galima daryti 2 dalis prisiūtas prie vienos raukimo juostelės. Tik antruoju variantu jau negalėsit užuolaidos atitraukti į šonus, tik ranka praskyrus pralysti pro ją link durų.
Jei galvojat apie naktines užuolaidas su žiedais, tai dieninės siuvamos su drapiravimo juostele. Abejos su žiedais nesidaro  4u.gif

ačiū, stumiuos po biškį į priekį, jau visai nemažai žinau biggrin.gif buvau vienam salone, šiek tiek pasiaiškinau dėl tų karnizų.
reiks pasidairyt dar ir pas juos 4u.gif
QUOTE(Carpe diem @ 2014 08 28, 08:50)
Pas mane dieninės iš dviejų atskirų dalių miegamajame ir svetainėje, t.y. tarpas per vidurį langui/durims atidaryti. Įsivertinkit ir tai, kad dedant karnizą reikės trečio laikiklio, jei karnizas ilgesnis nei 2 metrai, o esant dar vienam laikikliui per vidurį karnizo vientisos užuolaidos nepakabinsit.
Dėl žiedų - miegamajame pas mane yra ir dieninės, ir naktinės užuolaidos, abi pakabintos ant žiedų, bet abi ir su ta juostele, pasiūtos taip, kad karnizo vamzdžio nesimato, t.y. pakeltos.

jo jo, žinau jau apie visokius jungimus ir laikiklius smile.gif

QUOTE(JustArm @ 2014 08 28, 09:04)
**Jūs maišote įmušamus į užuolaidą žiedus ir kabliukus ar segtukus su žiedais. Man atrodo, kad kalbėta buvo apie įmušamus žiedus  4u.gif

jo, kalbėjau pradžioj apie tuos įmušamus žiedus, bet dabar galvoju ir kitus variantus
Atsakyti
Turiu galvos skausmą...virtuvėje yra trys langai, vienas jų su išėjimu į balkoną, praktiškai visi langai dažnai vrstomi ir yra giliose nišose.Virš pačio lango rėmo labai nedidelis tarpelis iki lubinės nišos dalies, ko gero ten joks mechanizmas netilps, nes tada langas neatsidarys. O taip noriu jaukumo...Ką įmanoma sugalvoti be roletų ir žaliuzių? Pametėkit kokių minčių...Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Prieš metus turėjom patirties su Dextera. Faktai prieš akis - prie užsakytos metalo spalvos apdailos, sugebėjo uždėti baltą apatinį skersinį. Audinys ant vieno roleto (iš viso yra trys viename lange) eina skersuodamas - matosi pagal audinio piešinį. Negana to, ant vieno roleto audinio per patį centrą matosi kažkoks kleckas, valymui nepasiduoda. Žodžiu, Dexterą apeinu...
user posted image
Atsakyti
Galeciau nufotkinti savo dexteros darba, tai viskas atlikta labai gerai. Jokiu nusiskundimu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 08 29, 13:50)
Galeciau nufotkinti savo dexteros darba, tai viskas atlikta labai gerai. Jokiu nusiskundimu. smile.gif

Vadinasi, jums pasisekė labiau, nei mums.
Atsakyti
As manau, kad daug kas priklauso nuo to, kas montavo. vieni tep lep ir keicia darbus kaip pirstyines, o kiti dirba desimtmecius... isitikinau, cia jau toks emigracijos nuvargintos ir sleivu kreivu bei be atsakomybes meistru saleles sindromas.
Atsakyti
Kur butu didesnis siuliniu , is juosteliu uzuolaidu pasirinkimas?
Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimų apie http://www.dextera.lt/kontaktai.html ir http://www.sujazzu.lt/ ?
Ačiū labai.
Atsakyti
Oi doh.gif reikėjo man tik pakelt akis pora eilučių ir pamačiau atsiliepimų apie Dextera biggrin.gif
dėkui.
Atsakyti