Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 12 tema

QUOTE(Pukė @ 2013 09 16, 07:50)
ziurejau, kainos nera dideles, daugumoj apie 30-40lt uz metra, o kokybe tikrai gera. Pasirinkimas didelis. Taip pat ir Litenos ziurinejau, irgi verta demesio.

Bet as apie baldinius audinius rasau.

Baldinius irgi žiūrėjau, patiko. Sakau įdomu kaip užuolaidiniai g.gif Galvoju pasitarti su dizainere dėl užuolaidų tipo ir nuvykti audinių pas juos... g.gif internete tai gražiai atrodo, gal nenuvils ir realybėj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jova: 16 rugsėjo 2013 - 08:29
QUOTE(Pukė @ 2013 09 16, 06:55)
Gal kvailai paklausiu, bet... tie diena-naktis roletai tik dryzuotai gali atrodyti? Turiu galvoje, nepasislepia diena visa tamsi medziaga po sviesia, o nakti atvirksciai? Ar pasislepia?

Man tas dryzuotumas jose tai nepatinka... diena noretus visiskai skaidriu roletu, nakti - tamsiu. Ar tokie jie ir yra? blush2.gif Reklamose vien dryziai...

Supynes, sakyciau, nebrangu... as klausiau vienos firmos Kaune, tai man vientisas roletas paprastas ant lango 174plocio ir 191 ilgio 280lt kainuotu.

Tu pasidarai diena kad eitu tik permatomas audinys o nakti susikryzmina tamsus... Oj nezinau kaip paaiskinti lotuliukas.gif siaip gali ir prieblanda pasidaryti t.y. Maziuka tarpuka sviesiu zo geras reikalas, kainuoja, bet tikrai super, man tai labai patinka wink.gif o siaip tai gali apskritai jas pakelti kad atviras langas butu, arba nuleisti ir reguliuoji jau kokio patekimo tau sviesos reikia..
Atsakyti
Sveikos, ieskau uzuolaidu siuvejos Siauliuose, gal ka galit pasiulyti
Atsakyti
QUOTE(*Wailletta* @ 2013 09 16, 10:12)
Tu pasidarai diena kad eitu tik permatomas audinys o nakti susikryzmina tamsus... Oj nezinau kaip paaiskinti lotuliukas.gif siaip gali ir prieblanda pasidaryti t.y. Maziuka tarpuka sviesiu zo geras reikalas, kainuoja, bet tikrai super, man tai labai patinka wink.gif o siaip tai gali apskritai jas pakelti kad atviras langas butu, arba nuleisti ir reguliuoji jau kokio patekimo tau sviesos reikia..

aciu uz paaiskinima, tada patiktu man jie thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas patars, kur ieškoti pirkti pigiau romanečių mechanizmų? jysk jau nebera doh.gif
o kitur pigiausiai randu apie 65 lt uz metra, ar buna dar pigiau? g.gif
Atsakyti
gal ka teko girdeti apie "Baltoji drobule"? kazin kokios kainos. Nesinori veltui kviestis i namus...
Atsakyti
QUOTE(Etaila @ 2013 09 17, 09:56)
o kitur pigiausiai randu apie 65 lt uz metra, ar buna dar pigiau? g.gif

o kur yra uz 65 lt uz m? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2013 09 13, 17:43)
Sveiki 4u.gif

uzsisakiau roletus diena-naktis i svetaine-virtuve, kadangi nenorejau uzuolaidu, o gyvenam pirmame aukste, langus dengt butina, geresnio varianto nesugalvojau. Susimasciau dabar apie ju prieziura, gal pakomentuos kazkas is patirties. Reikia juos kazkaip valyt? Pas mane bus brangesnio audinio, silkiniai (mielai buciau dejus pigesnius, bet aukscio neuztenka kitu audiniu). Kur virtuves zona, juk ir garu buna, kazin neatrodys jie man po pusmecio baisiai? Dabar stovi zaliuzes horizontalios, tokios standartines ofisines, apdulkeje - baisu ziuret (senieji buto seimininkai buvo uzsideje).

Nezinau,Piene,kokiam cia mieste taip nusisnekejo,bet taip mulkinti zmones????kaip gali neuztekti aukscio,jei medziaga eina is rulono pagal dryzius..auksti galima daryti koki reikia..O plotis ,tai dazniausiai 2,60 ar 2,40..yra,aisku,po 2,15..bet tikrai nebutina uzsisakinet ten ale brangiausius..parasykit man matmenis AZ..
Papildyta:
QUOTE(*Wailletta* @ 2013 09 16, 09:12)

Diena negalima pasidaryti,kad audinys butu vien permatomas..bet kokiu geriausiu atveju bus dryzys audinio,dryzys permatomo...nakciai galima padaryti vien nepermatomus..diena taip pat galima visa roleta sukelti i virsu,bet cia ne visos firmos taip sugeba padaryt..ir dar-kam moketi didesnius pinigus uz toki roleta,o naudoti ji kaip paprasta-t.y.susukineti dienai..is tikro tie dryziai ne taip ir blogai..gal tik neiprasta pas mus dar..
Papildyta:
QUOTE(supertetis007 @ 2013 09 16, 18:17)
Sveikos, ieskau uzuolaidu siuvejos Siauliuose, gal ka galit pasiulyti

Zinau,kad Flakones idejos siuna uzuolaidas geras,bet gal brangiai?tikrai nezinau,paskaitykit nete.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 09 18, 00:10)
o kur yra uz 65 lt uz m? 4u.gif

ziurejau per skelbiu.lt skelbimus smile.gif
Atsakyti
sveiki. o gal zinot, kur imontuojamu roletu yra pirkti? pas mus uzuolaidos, bet nakciai norim roletu, bet uzsakineti gal nesinori, jei imanoma pigiau 4u.gif gi tas montavimas ar toks sudetingas g.gif langai vitrininiai iki zemes, tai uz tai ir norisi sutaupyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Wailletta* @ 2013 09 15, 20:22)
Man tie diena/ naktis super, pas tevus yra sudeta nu fantastiskas reikalas, tai as galvoju i vaiku kambarius jas deti,nes nebus jokiu uzuolaidu..

Kokias parekomenduotumet firmas ruletus dedancias, kad ir kainos normalios butu ir siaip kad nebutu problemu su pristatymu terminais... Aciu wink.gif

Man padare labai greitai, antradieni praeita savaite uzsakiau, siandien pakabino jau. Galiu duo vaikinuko kontaktus per AZ.

QUOTE(vivilma @ 2013 09 19, 09:21)
Nezinau,Piene,kokiam cia mieste taip nusisnekejo,bet taip mulkinti zmones????kaip gali neuztekti aukscio,jei medziaga eina is rulono pagal dryzius..auksti galima daryti koki reikia..O plotis ,tai dazniausiai 2,60 ar 2,40..yra,aisku,po 2,15..bet tikrai nebutina uzsisakinet ten ale brangiausius..parasykit man matmenis AZ..
Papildyta:

Diena negalima pasidaryti,kad audinys butu vien permatomas..bet kokiu geriausiu atveju bus dryzys audinio,dryzys permatomo...nakciai galima padaryti vien nepermatomus..diena taip pat galima visa roleta sukelti i virsu,bet cia ne visos firmos taip sugeba padaryt..ir dar-kam moketi didesnius pinigus uz toki roleta,o naudoti ji kaip paprasta-t.y.susukineti dienai..is tikro tie dryziai ne taip ir blogai..gal tik neiprasta pas mus dar..
Papildyta:

Zinokit as pati naglai pasiziurejau i tas jo lenteles su matmenim...tai prie pigesniu audiniu maksimalus aukstis buvo apie 210, o man reikejo 230 vienam langui...visiem kitiem kaip ir uztektu, bet va tas vienas, nedarysi juk skirtingu. Parasysiu jum matmenis i AZ, net idomu. Bet visumoj esu patenkinta bigsmile.gif grazuuu ax.gif

Sale, kad yra dar tokie roletai, kur dedasi du audiniai, vienas ale dieninis, kitas naktinis, bet tie dar brangesni nei diena-naktis. Reiketu uzklaust konkreciai, miegamajam langas nera didelis, gal ir susigundyciau tokiu geriu.
Atsakyti
labukas, noriu patarimo, nuosavame name svetainė pirmame aukšte. Reikia užuolaidų... bet... ar dedamos svetainėje trumpos užuolaidos (romanečių nenoriu...), nesinori uždegti radiotorių... galite patarti?....
Atsakyti