QUOTE(piene_66 @ 2013 09 13, 17:43)
Sveiki
uzsisakiau roletus diena-naktis i svetaine-virtuve, kadangi nenorejau uzuolaidu, o gyvenam pirmame aukste, langus dengt butina, geresnio varianto nesugalvojau. Susimasciau dabar apie ju prieziura, gal pakomentuos kazkas is patirties. Reikia juos kazkaip valyt? Pas mane bus brangesnio audinio, silkiniai (mielai buciau dejus pigesnius, bet aukscio neuztenka kitu audiniu). Kur virtuves zona, juk ir garu buna, kazin neatrodys jie man po pusmecio baisiai? Dabar stovi zaliuzes horizontalios, tokios standartines ofisines, apdulkeje - baisu ziuret (senieji buto seimininkai buvo uzsideje).
Nezinau,Piene,kokiam cia mieste taip nusisnekejo,bet taip mulkinti zmones????kaip gali neuztekti aukscio,jei medziaga eina is rulono pagal dryzius..auksti galima daryti koki reikia..O plotis ,tai dazniausiai 2,60 ar 2,40..yra,aisku,po 2,15..bet tikrai nebutina uzsisakinet ten ale brangiausius..parasykit man matmenis AZ..
Papildyta:
QUOTE(*Wailletta* @ 2013 09 16, 09:12)
Tu pasidarai diena kad eitu tik permatomas audinys o nakti susikryzmina tamsus... Oj nezinau kaip paaiskinti

siaip gali ir prieblanda pasidaryti t.y. Maziuka tarpuka sviesiu zo geras reikalas, kainuoja, bet tikrai super, man tai labai patinka

o siaip tai gali apskritai jas pakelti kad atviras langas butu, arba nuleisti ir reguliuoji jau kokio patekimo tau sviesos reikia..
Diena negalima pasidaryti,kad audinys butu vien permatomas..bet kokiu geriausiu atveju bus dryzys audinio,dryzys permatomo...nakciai galima padaryti vien nepermatomus..diena taip pat galima visa roleta sukelti i virsu,bet cia ne visos firmos taip sugeba padaryt..ir dar-kam moketi didesnius pinigus uz toki roleta,o naudoti ji kaip paprasta-t.y.susukineti dienai..is tikro tie dryziai ne taip ir blogai..gal tik neiprasta pas mus dar..
Papildyta:
QUOTE(supertetis007 @ 2013 09 16, 18:17)
Sveikos, ieskau uzuolaidu siuvejos Siauliuose, gal ka galit pasiulyti
Zinau,kad Flakones idejos siuna uzuolaidas geras,bet gal brangiai?tikrai nezinau,paskaitykit nete.