Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 33 tema

Man super super desertas yra bananiniai ledai smile.gif Uzsisaldau kameroje banana, ji istraukusi susmulkinui mazesnius gabaliukus, idedu kakavos, sauksteli medaus ir sublenderiuoju. Gaunasi tokia patizusiu ledu konsistencija. Nu bet kaip skanu! Ir tiksliai zinau kiek ko dejau, ir sveika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jugile: 13 gegužės 2013 - 13:38
Aisku is dalies galiu kaltinti visokius hormonus nuo kuriu dar labiau norisi valgyti, bet negaliu jiems suversti visos kaltes del savo nesusivaldymo maistui ir neturejimo valios sportuoti schmoll.gif zodziu pykstuosi pati su savimi. Norisi buti graziai, bet tuo paciu tingisi/truksta valios prisiversti deti pastangas, kad buciau bent kiek grazesne doh.gif

ar vartoji KT? aš kai jas mečiau taip pat pamečiau 10 kg.
Atsakyti
Doviem, tikrai taip negrauzk saves. Tas svoris gal net labiau psichologinis dalykas..reikia pozityviau i viska ziureti ir tada net nepastebesi kaip tirps tie kg 4u.gif Beje turiu poros sav sudaryta valgiarasti. Jei nori, galiu pasidalinti. Nors man ten kai kurie dalykai nepatinka, bet bendrai paemus visai neblogas, o ir pavalgysi skaniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shypsenyte @ 2013 05 13, 14:41)
Doviem, tikrai taip negrauzk saves. Tas svoris gal net labiau psichologinis dalykas..reikia pozityviau i viska ziureti ir tada net nepastebesi kaip tirps tie kg 4u.gif Beje turiu poros sav sudaryta valgiarasti. Jei nori, galiu pasidalinti. Nors man ten kai kurie dalykai nepatinka, bet bendrai paemus visai neblogas, o ir pavalgysi skaniai smile.gif

gal galite plačiau pasidalinti? būtų įdomu pažiūrėti? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 05 13, 14:40)
ar vartoji KT? aš kai jas mečiau taip pat pamečiau 10 kg.

ne, kai vartojau KT kazkada tai kaip tik buvau numetus apie 7kg, bet paskui pradejau kitokius hormonus vartoti, kurie irgi su moteriskom susije. juos pradejus vartuoti per 1men priaugau apie 8-10kg ir praktiskai kiek metu juos geriu tiek laiko ir laikosi tas svoris, na 3kg maziau gal, bet siaip laikosi unsure.gif

QUOTE(shypsenyte @ 2013 05 13, 14:41)

stengsiuos pozityviai mastyti, bet nezinau kiek ilgai tai pavyks lotuliukas.gif o del to plano mitybos tai nezinau, siaip sveikos mitybos principus plius minus zinau, beda tik tame, kad man sunku ju laikytis. bandysiu kol kas pati, o jei kas tai kreipsiuos cia mirksiukas.gif

begu persirengti ir bandysiu ta JM Banish Fat Boost Metabolism. Idomu kiek istversiu po pertraukos ir as rytoj is lovos issiridensiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 05 13, 14:37)
vat bus jums cia prisiiauginti per didelius papulius, kai kitoms jie vos ne vos auga tik lotuliukas.gif o jei rimtai, tai odos perteklius tikiu, kad priblema didele, as bijau, kad pas mane ant pilvo irgi bus perteklius jei vis tik pavyks suliekneti tiek kiek as noriu verysad.gif

Tas odos perteklius irgi susutraukia, tik tam reikia tikrai daug daugiau laiko nei numest svorį.
Ant pilvuko 2k po 9mėnesius buvo stipriai oda ištempa. O kadangi pilvukas buvo gan nemažas, tai kol oda susitvarkė oi kiek laiko praėjo. Aišku nėr jis pas mane dabar toks koks buvo iki gimdymo, bet maudymuką galiu kokį noriu dėtis.

O kas dėl krūtinės, tai kai laukiaus buvo padidinta C, dabar A, bet kad išsitampius būtų tai ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovka: 13 gegužės 2013 - 13:52
vat bus jums cia prisiiauginti per didelius papulius, kai kitoms jie vos ne vos auga tik lotuliukas.gif o jei rimtai, tai odos perteklius tikiu, kad priblema didele, as bijau, kad pas mane ant pilvo irgi bus perteklius jei vis tik pavyks suliekneti tiek kiek as noriu verysad.gif

Pas mane iš prigimties buvo dideli, viena pirmųjų klasėj pradėjau liemenėlę nešioti ir paskui su dideliais vaikščiojau, nevertinau tada, ką turiu. verysad.gif biggrin.gif O ir ant pilvo yra pas mane (po 1 nestuke.gif doh.gif ), bet aš dar tikiuosi su sportu sutvarkyti, dar šiek tiek riebaliuko numesti, o tada stangrint stangrint....

QUOTE(jovka @ 2013 05 13, 14:50)
Tas odos perteklius irgi susutraukia, tik tam  reikia tikrai daug daugiau laiko nei numest svorį.
Ant pilvuko 2k po 9mėnesius buvo stipriai oda ištempa. O kadangi pilvukas buvo gan nemažas, tai kol oda susitvarkė oi kiek laiko praėjo. Aišku nėr jis pas mane dabar toks koks buvo iki gimdymo, bet maudymuką galiu kokį noriu dėtis.

O kas dėl krūtinės, tai kai laukiaus buvo padidinta C, dabar A, bet kad išsitampius būtų tai ne.

Tai tau pasisekė. smile.gif Gal ir genai dar čia suveikia, kitos plečiasi, traukiasi, o oda visad graži lieka.
Per kiek laiko pilvukas susitvarkė? Pas mane jau turbūt niekad nesusitvarkys, nebent po skalpeliu. biggrin.gif
Atsakyti
Vici, esu as apsivalgele is tikro. Dar mokyklos laikais vietoj normaliu pietu kasdien rydavau vien visokius cipsus, ledus, bandeles, sokoladus ir t.t. jau mokykloje storeti pradejau, o ir namie pastoviai budavo saldumynu ar siaip kokio riebesnio maisto, kaip picos, spageciai ir t.t. Ka jau kalbeti, kad neretai vazinedavom i kavines tai cepelinu, tai picos ir kartais mcdonaldo maisto valgydavom. Aisku is dalies galiu kaltinti visokius hormonus nuo kuriu dar labiau norisi valgyti, bet negaliu jiems suversti visos kaltes del savo nesusivaldymo maistui ir neturejimo valios sportuoti schmoll.gif zodziu pykstuosi pati su savimi. Norisi buti graziai, bet tuo paciu tingisi/truksta valios prisiversti deti pastangas, kad buciau bent kiek grazesne doh.gif

Gali. Man buvo mokykloje tas pats ir vėliau dar. Apskritai, žmonės kartais mane vos ne gėdydavo, kad jiems maisto neliko (jei kartu su grupe) ar pan., ar kad iš karto virš kilo vynuogių suvalgydavau ar virtinukų visą pokelį... Tik, kad pas mane nuo to nebuvo antsvorio, nebent ant papų bigsmile.gif biggrin.gif bet hormonai tai juodai šėliojo. Kol jų nesutvarkiau, tol valgiau nenormaliai ir baisiai. Po to pradėjau tuo domėtis, labai žiūrėtis ir galvoti ką ir kam valgau, nes jei taip ir toliau būčiau rijus, tai jau būčiau stora ir grabas pašviesti galėtų virš 40 metų jau, ko gi ne. Ne vienam taip būna, yra yra ir nebėr... Organizmas sudėtingas ir tik švarus bei išvalytas sugeba daryti mus laimingus ir gražius. Tik gaila, kad vieniems lengviau, kitiems sunkiau. Man balansuotis padėjo paprasti papildai, kitiems to maža, bėdos slypi giliau ir reikia didžiulių pastangų.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 13, 15:06)
Pas mane iš prigimties buvo dideli, viena pirmųjų klasėj pradėjau liemenėlę nešioti ir paskui su dideliais vaikščiojau, nevertinau tada, ką turiu.  verysad.gif  biggrin.gif

Aš ir nevertinau, ot tai durna. Nors... tokiame amžiuje tiek turėti nelinksma. Seilėjasi suaugę diedai, o tai pavojinga, bernai per daug dėmesį kreipia, o tai irgi pavojinga, nes lengva jiems papulti ant kelio, gali kažin ką sugalvoti, o net ir vienas gali vaiką įtaisyti per ankstį ir sužlugdyti gyvenimą, kai protelis skystas dar jauname amžiuje, nekalbant jau net, kad tiotkos visokios ir tos aptarinėja biggrin.gif O dabar vat pats tas būtų vaikščioti su hormoniniais papais, bet deja... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 13, 15:06)

Per kiek laiko pilvukas susitvarkė? Pas mane jau turbūt niekad nesusitvarkys, nebent po skalpeliu. biggrin.gif

Na per kiek laiko tiksliai nepasakysiu, betkokių 2m tikrai.
Atsakyti
vici, aciu uz palaikyma 4u.gif stengsimes tvarkytis rolleyes.gif

neistveriau pilnos JM Banish Fat Boost Metabolism schmoll.gif paskutiniu 10min cardio jau niekaip nebesgebejau istempti tai prasukau ir tempimus padariau. Ir taip jau mastau, kaip reikes ryt is lovos issiridenti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 05 13, 15:45)
vici, aciu uz palaikyma 4u.gif stengsimes tvarkytis rolleyes.gif

neistveriau pilnos JM Banish Fat Boost Metabolism schmoll.gif paskutiniu 10min cardio jau niekaip nebesgebejau istempti tai prasukau ir tempimus padariau. Ir taip jau mastau, kaip reikes ryt is lovos issiridenti doh.gif

o gal vietoj šito pabandyk bėgioti? Man žymiai lengviau bėgioti nei namie daryti cardio.
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 05 13, 15:30)
Na per kiek laiko tiksliai nepasakysiu, betkokių 2m tikrai.

Ai, tai jau seniai pavėlavau į tą traukinį. biggrin.gif
Atsakyti