QUOTE(doviem @ 2013 05 13, 14:37)
Vici, esu as apsivalgele is tikro. Dar mokyklos laikais vietoj normaliu pietu kasdien rydavau vien visokius cipsus, ledus, bandeles, sokoladus ir t.t. jau mokykloje storeti pradejau, o ir namie pastoviai budavo saldumynu ar siaip kokio riebesnio maisto, kaip picos, spageciai ir t.t. Ka jau kalbeti, kad neretai vazinedavom i kavines tai cepelinu, tai picos ir kartais mcdonaldo maisto valgydavom. Aisku is dalies galiu kaltinti visokius hormonus nuo kuriu dar labiau norisi valgyti, bet negaliu jiems suversti visos kaltes del savo nesusivaldymo maistui ir neturejimo valios sportuoti

zodziu pykstuosi pati su savimi. Norisi buti graziai, bet tuo paciu tingisi/truksta valios prisiversti deti pastangas, kad buciau bent kiek grazesne
vat bus jums cia prisiiauginti per didelius papulius, kai kitoms jie vos ne vos auga tik

o jei rimtai, tai odos perteklius tikiu, kad priblema didele, as bijau, kad pas mane ant pilvo irgi bus perteklius jei vis tik pavyks suliekneti tiek kiek as noriu
Gali. Man buvo mokykloje tas pats ir vėliau dar. Apskritai, žmonės kartais mane vos ne gėdydavo, kad jiems maisto neliko (jei kartu su grupe) ar pan., ar kad iš karto virš kilo vynuogių suvalgydavau ar virtinukų visą pokelį... Tik, kad pas mane nuo to nebuvo antsvorio, nebent ant papų

bet hormonai tai juodai šėliojo. Kol jų nesutvarkiau, tol valgiau nenormaliai ir baisiai. Po to pradėjau tuo domėtis, labai žiūrėtis ir galvoti ką ir kam valgau, nes jei taip ir toliau būčiau rijus, tai jau būčiau stora ir grabas pašviesti galėtų virš 40 metų jau, ko gi ne. Ne vienam taip būna, yra yra ir nebėr... Organizmas sudėtingas ir tik švarus bei išvalytas sugeba daryti mus laimingus ir gražius. Tik gaila, kad vieniems lengviau, kitiems sunkiau. Man balansuotis padėjo paprasti papildai, kitiems to maža, bėdos slypi giliau ir reikia didžiulių pastangų.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 13, 15:06)
Pas mane iš prigimties buvo dideli, viena pirmųjų klasėj pradėjau liemenėlę nešioti ir paskui su dideliais vaikščiojau, nevertinau tada, ką turiu.
Aš ir nevertinau, ot tai durna. Nors... tokiame amžiuje tiek turėti nelinksma. Seilėjasi suaugę diedai, o tai pavojinga, bernai per daug dėmesį kreipia, o tai irgi pavojinga, nes lengva jiems papulti ant kelio, gali kažin ką sugalvoti, o net ir vienas gali vaiką įtaisyti per ankstį ir sužlugdyti gyvenimą, kai protelis skystas dar jauname amžiuje, nekalbant jau net, kad tiotkos visokios ir tos aptarinėja

O dabar vat pats tas būtų vaikščioti su hormoniniais papais, bet deja...