Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 33 tema

QUOTE(Jugile @ 2013 05 13, 15:37)
Man super super desertas yra bananiniai ledai smile.gif  Uzsisaldau kameroje banana, ji istraukusi susmulkinui mazesnius gabaliukus, idedu kakavos, sauksteli medaus ir sublenderiuoju. Gaunasi tokia patizusiu ledu konsistencija. Nu bet kaip skanu! Ir tiksliai zinau kiek ko dejau, ir sveika  smile.gif

jau isimeciau banana i saldikli-isbandysiu receptuka wub.gif niam... wub.gif
doviem,saunuole thumbup.gif sakyciau,ir taip daug istempei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 05 13, 16:34)
o gal vietoj šito pabandyk bėgioti? Man žymiai lengviau bėgioti nei namie daryti cardio.

manbegiojimas tai peilis po kaklu verysad.gif ziauriai jo nemegstu o ir nepabegciau as normaliai iskart pompa butu man ir paskui jau galetu nebent su nestuvais kas i namus parnesti. na gal pradziai reikia taip pasistiprinti, gal po menesio kito ir begiojima pabandysiu vel, nors man mieliau dviratis, o geriausia tai plaukimas biggrin.gif

Vijora gal ir neblogai istveriau, bet jau po pirmu 15min buvau slapia lotuliukas.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie jūsų 4u.gif Sportuodavau kartą-du į savaitę, dabar užmojai rimtesni ir daugiau laiko žadu tam skirti smile.gif
Atsakyti
ne i tema-uzkniso tos reklamos lendancios mad.gif
i tema...doviem,tai ir liuks,vadinasi,padirbejai is peties biggrin.gif
Just me,kaip tu,isbandei 7?As jau po thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Emixsit @ 2013 05 13, 21:09)
Jungiuosi prie jūsų  4u.gif  Sportuodavau kartą-du į savaitę, dabar užmojai rimtesni ir daugiau laiko žadu tam skirti  smile.gif

4u.gif
Atsakyti
Šįvakar prisiduodu po 5 km bėgimo, per 35 min, sudeginau 300 kcal.

Ryt laukia išeiginė, mat būsiu kursuose visą ilgą dieną, o trečiadienį imsiu ką nors iš Jillian vėl.

Sportuoju beveik du mėnesius, taigi norėjau paklausti, kaip dėl albumėlio? Kaip galima gauti priėjimą prie jo? Norėčiau gal ir savo foto įkelti. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(doviem @ 2013 05 13, 20:07)
manbegiojimas tai peilis po kaklu verysad.gif ziauriai jo nemegstu o ir nepabegciau as normaliai iskart pompa butu man ir paskui jau galetu nebent su nestuvais kas i namus parnesti. na gal pradziai reikia taip pasistiprinti, gal po menesio kito ir begiojima pabandysiu vel, nors man mieliau dviratis, o geriausia tai plaukimas biggrin.gif

Vijora gal ir neblogai istveriau, bet jau po pirmu 15min buvau slapia lotuliukas.gif

žinok, aš visą gyvenimą iki šiol turėjau atleidimą nuo k. kultūros pamokų, nei bėgdavau nei ką ir štai pamažu pamažu įsivažiuoju, pradėjau nuo 2 km mirksiukas.gif
Atsakyti
Sweikos,

Kol perskaičiau viską, ko buvau neskaičius.. doh.gif smile.gif
Pasiguosiu, mano berniukas pasigavo virusą žarnyno, tai ligoninėj buvom.. kokios 3dienos nesportuota ir dbr taip sunkiai progą ištaikau ir toks pyktis ima, kad noriu, o negaliu.. vaikas prastai miega, vienas nežaidžia, vis zyzia, nesisveikuoja.. vyras tolimųjų reisų vairuotojas.. ot gyvenimas..
bet jau vakar pradėjau 2lygi shredo, siandien tuoj lekiu vel daryti smile.gif
turiu pasakyti nepatinka man tie pratimai, vietos daugiau reikia,, lakstymai šokinėjimai.. blink.gif smile.gif nors turbut nepatinga greiciausiai dėl to, kad vel nevisus pajėgiu atlikti doh.gif jau pirmą lygį įsivažiavus, mandra jaučiausi lotuliukas.gif

pasiskaičiau apie jūsų apimčių sumažėjimą, taip užpavydėjau, kad varau nuo kompo greičiau prakaituot, kol vaikas miega smile.gif

Kaip aš noriu būti tokia sportiška, stangri, jomajo.. lotuliukas.gif

sekmės visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 05 13, 19:14)
jau isimeciau banana i saldikli-isbandysiu receptuka wub.gif niam... wub.gif
doviem,saunuole thumbup.gif sakyciau,ir taip daug istempei bigsmile.gif

Parasyk atsiliepimus ar patiko, lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2013 05 14, 00:00)
Parasyk atsiliepimus ar patiko, lauksiu 4u.gif

jau paskanavau blush2.gif Nedejau medaus,bet ir be jo patiko ax.gif Kazkas naujo thumbup.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 05 14, 00:20)
jau paskanavau blush2.gif Nedejau medaus,bet ir be jo patiko ax.gif Kazkas naujo thumbup.gif  Aciu 4u.gif

Su medums jie gaunasi tiesiog saldesni smile.gif Tik padauginti nereikia, puse arba max saukstelio uztenka, nes pats bananas yra saldus
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 13, 16:51)
Ai, tai jau seniai pavėlavau į tą traukinį. biggrin.gif

Kodėl pavėlavai? Planuoji antrą? Ar nori pilvuką sustvarkyti per mėnesį?
Visai nesvarbu kada pradėsi jį stangrinti, ir per kiek laiko pasieksi rezultatą, bet tai tikrai įmanoma, tik reikia daug kantrybės.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif as kas davet laukinei prerijai prisijungimus? g.gif

turiu pasakyti, kad vakar vis tik laiku as sustojau kai nepabaigiau treniruotes iki galo, nes siandien bent jau nereikia kesti dideliu skausmu blush2.gif va truputi paskauda rankas, presa, blauzdas ir sedimaja, taciau tas skausmas toks visai kitoks, toks nestiprus, kad net nereikia suraukti veido sedant ar stojant lotuliukas.gif mastau kokia cia treniruote siandien reiks daryti g.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 05 13, 20:54)
žinok, aš visą gyvenimą iki šiol turėjau atleidimą nuo k. kultūros pamokų, nei bėgdavau nei ką ir štai pamažu pamažu įsivažiuoju, pradėjau nuo 2 km  mirksiukas.gif

Na as fizini darydavau, bet su begimu man niekad nesiseke, man net is tikro neurologai del nugaros nelabai leidzia begioti, suoliuoti ir t.t. pirmiausia liepe nugaros raumenis sustiprinti, o geriausiai sake baseinas, gimnastikos ir t.t. neva kur daugiau tempimas blush2.gif

QUOTE(Femme85 @ 2013 05 13, 21:48)
Pasiguosiu,

Sveikit 4u.gif

Atsakyti

vijora, vakar likau be sportu blush2.gif siandien reikes atsigriebti uz dvi dienas biggrin.gif

Vakar ivyko stebuklas bigsmile.gif ziurinejau FB sportuojanciu zmoniu nuotraukas, nu ten tie visi puslapiai, buk sveikas, sportuok, grazus kunas ir t.t.. Ziurejom kartu su mb.. tai nezinau ar ten ji tie grazus moteriski sikniukai taip suzavejo hihihi.gif ar vyru Abs...sako, o jei as pradeciau i sale vaikscioti? bigsmile.gif Jis neturi nei gramo virsvosio, bet ir nera sudziuves kaip dviratis schmoll.gif sako noreciau padailinti kuna, labai apsileidau....jis savo laiku sprinteris buvo, o ir siaip sporta megsta, krepsini zaidzia, dviraciai, bet va kad rimciau, tai niekada nerode jokio susidomejimo..o vakar labai maloniai nustebino thumbup.gif tai ketvirtadieni uzregistravau bandomajai treniruotei bigsmile.gif

Beje, po vakaryksciu komentaru ziurint nuotraukas: MB tikrai ne suo- ir jam kaulai nepatinka lotuliukas.gif ir per daug raumeningos moterys ..Taip kad susidziovinti jis man tikrai neleis schmoll.gif

Doviem, kaip sekasi lazybos? tongue.gif gal dar kokiu gudrybiu prigalvojai? hihihi.gif
Atsakyti