QUOTE(given444 @ 2013 05 17, 18:40)
vajei, VV< nu ir tobula viskas pas tave....o sakei neleidi sau sverti maziau nei 57kg ar neklystu, ar 55? hm...kad man lb smulki esi....
Kai mečiau mėsas valgyti, tai 55 dabar, kartais pakyla puskilį. Nesu smulki žinok, tikrai ne. Kur tau, būna tokių gi šakaliukių, kad regis perlūš. Tai tokioms aš stora tūrbūt
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 17, 19:27)
Gal ir 91, bet proporcijos kokios, per liemenį gal 55-60 ir šiaip ji mažytė ir smulki, tai ir atrodo, kad baisiai dideli

O ir ar nebuvo ji paskui išsiėmus/susimažinus tų papų?
Į sporto k. tik pradėjau, tai viršutinei daliai buvo labai skauda po pirmos tren., o po šios jau ne tiek, truputį tik jaučiasi. O kojoms nieko, pripratę.

Mano (.)(.) kažkada buvo 100 ir daugiau , et kad tuos laikus dabar....

Nors galvoju, kad jau geriau pasilikčiau išraiškingus klubus ir mažesniu papukus negu būt visai be klubų, kažkaip negražu man

Reiks ir man jau dairytis.
Kažką ir aš girdėjus buvau, kad išsiėmė. Bet nesenas laidas porą žiūrėjau kaip šoko su žvaigžde, tai vėl su dideliais
Nu man sunku paaiškinti, bet man daug figūrų gražu. Aš negaliu pasakyti, kad man tos šiknuotos latino negražu ar pan. Joms tinka. Bet taip pat man gražu moterys terminatoriai

Gražu man tie pečiai. Nu žodžiu, gražu viskas, jei tinka tam tikram žmogui. Prie pečių ir veidas kitoks turi būti tada, ne caca lialios
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2013 05 17, 22:57)
nu stebuklai netikiu....

bvuo 100 virs, o db jau reikia push-up liemeneles...dieve sventas, kaip nekesdavau savo dideliu papu

paaugle buvau, tai liemenukus net po DU maudavaus, kad begant nesikratytu tie maisai, o ir koju nesimatydavo atsistojus tiesiai, o ir repliku visokiu laisves aleja eini ir susilauki: cia tikri? ant mieliu augini ir tt. vyrai eidavo su panom, ir praeidami isisurbdavo i mano papus...
su papais jausdavaus isvis negracinga, nes begi, tai kalatojasi, ir apskritai, buvau berniokiska, tai rengdavaus laisvais rubais, del krutines ir atrodydavo tuomet visas liemuo stambesnis, ypac SONU einant. nuo papu kaba golfas, laisvai krisdamas aplink liemeni, toks laisvas, tarsi buciau amzinai 5-6men nescia....
stebuklas - po pirmo ir antro gimdymo eme mazet krutine , valio valio aciu dievui (kuris dave ir drebtelejo

)... taigi is DD ir E dydzio, krutine patapo C-D. na dabar vel D, bet ir tai jau nieko. zodziu, pusantro dydzio sumazejo. wow, kaip smagu.
is pazistamu gerbeju, kas mane tuomet pasikeitusia pamate,tarstelejo: vargse, isdziuvai.
nu bet sau as kaip gazele tada jauciausi su D dydziu ir jauciuos dabar
man asmeniskai A-B krutines dydis toks gracingas, sportiskas, tokie papai nenukara rodos niekad, moteris liekniau atrodo, ypac kai bega, nesikrato visas priekis...nu man tai super
aisku, buciau pati vyras, noreciau C-D matyt
Dėl šito tu teisi. Ypač, jei ūgis ne 180, tai jei yra papai, reikia kūdumo, nes tada visi galvoja, kad tu stora

Tai ta BR Lisa Marie gal todėl ir taip džiovinosi, o po to balionus dėjosi, kad niekas nesakytų, jog ji stora
Gal tik pliaže matyti, kad nestora, o papai geri, bet šiaip, jei moterys prilaiko kiek riebaliuko ir žiemą su megztiniais ir dar tie papai, tai pritariu, vizualiai storina. Bet šiaip aš iš tų žmonių, kur man dzin kas kitiems gražu, man svarbu, kad man gražu, tai aš nekreipiu dėmesio. Gyvenu tai sau.
Papildyta:
QUOTE(Jugile @ 2013 05 17, 23:32)
Tai cia po sporto, nes pries tris menesius, kai tik pradejau sportuoti buvo 93-85-99
Nuo krutines siek tiek nukrito, nuo klubu nieko(platus kaulai tiesiog, riebalu nelabai ten yra), o nuo liemens ir nuo pilvo tai labiausiai ir pasijuto, nes ir nuo pilvo 6cm dingo
Viskas įmanoma. Mano draugė ilgą laiką, labai ilgą... irgi manė, kad ji niekada nesumažins klubų ir jie iš kaulų. Mažiukai dabar

Tik aišku, reikia palaipsniui, sveikai ir nedrastiškai.