Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 33 tema

Tai ka daryt, kad ji sumazinciau? Kad nebutu toks? doh.gif Ir dar blauzdos padidejo, kas irgi baisiai man nepatinka doh.gif
Atsakyti
Man iš tų įkeltų tai pirmoj eilėj antra,gal ir negraži, bet šiaip manau turi būti užpakaliukas pusiau platus ir pusiau apvalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 05 19, 21:11)
jezau mieloji, uzpakaliukas akivaizdziai matosi kad IDETAS ... lotuliukas.gif

Na jau, visai normaliai atrodo, tikrai galima tokį pasidaryti arba jau turėti dievo dovanotą. biggrin.gif

Man gražus ir pirmoj eilėj, ir tas kitas. Kuo riestesnis, tuo gražiau blush2.gif

QUOTE(Jugile @ 2013 05 19, 22:07)
Tai ka daryt, kad ji sumazinciau? Kad nebutu toks? doh.gif  Ir dar blauzdos padidejo, kas irgi baisiai man nepatinka doh.gif

Nedaryk pratimų užpakaliui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 05 19, 21:11)
O man iškilo klausimas, ar yra kokie pratimai, kaip padidint šikną? biggrin.gif  Nors mano yra 92, draugas sako nėra už ko paimti, tai nesuprantu, iš kur tas 92  biggrin.gif  O šiaip mano apimtys: 87/63/92  blush2.gif  Ūgis 172-173 cm, svoris 56-58kg
Kur būtų galima pamatyti, nelabai aš susigaudau  4u.gif

Kaip man, tai jau viską reiktų kažkiek padidinti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 19, 21:32)
Kaip man, tai jau viską reiktų kažkiek padidinti blush2.gif  ax.gif

padidinti ką? smile.gif
Atsakyti
Jazau jazau, vienos didina, kitos mažina, nėr to gyvenimo, kad viskas būtų gerai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 05 19, 22:37)
padidinti ką? smile.gif

Ir papus ir taliją pagal klubus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 19, 21:50)
Ir papus ir taliją pagal klubus blush2.gif

turite omenyje man? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 05 19, 18:46)
Sveikos, grįžtu pas jus.  4u.gif
Vakar buvau prie jūros, pasideginau, šiandien nusipirkom naujus riedučius vyrui, antradienį jei geras oras riedėsim jau abu:)
šiandien dariau BR pirmą treniruotę, na ir karšta, gyvenu 5 aukšte, kaip bus vasarą? kaip sportuoti?
Nusifotografavau, vyras nenorėjo fotkinti, sako, tu išvis pamišus lotuliukas.gif
Mano apimtys 86/68/91. Ūgis 170 cm, svoris 60 - 61 kg.
Įkėliau foto į albumą.

Riedučiai yra gėris, tokį kablį esu pagavusi dabar wub.gif Riedėsiu šiandien jeigu draugė galės.
Dėl treniruočių tai vakar didelis klausimas iškilo. Irgi į 5 aukštą parėjau gyventi, vakar atsidariau visus langus - nė vėjelio, nieko. Termometras kambary rodo 30 doh.gif Man prie 18 jau būdavo amen. Kaip sportuot? doh.gif g.gif
Just Me, ar gavai prisijungimus? Nebuvau prisijungusi, tai negalėjau pasidalinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 05 20, 08:41)
Labas rytas 4u.gif

Riedučiai yra gėris, tokį kablį esu pagavusi dabar wub.gif Riedėsiu šiandien jeigu draugė galės.
Dėl treniruočių tai vakar didelis klausimas iškilo. Irgi į 5 aukštą parėjau gyventi, vakar atsidariau visus langus - nė vėjelio, nieko. Termometras kambary rodo 30 doh.gif Man prie 18 jau būdavo amen. Kaip sportuot? doh.gif  g.gif
Just Me, ar gavai prisijungimus? Nebuvau prisijungusi, tai negalėjau pasidalinti blush2.gif

Nežinau nežinau kaip bus? Liepos mėn. išeinu atostogų, galėčiau anksti rytais sportuoti, bet tai kaip birželis, rugpjūtis. Vakarais gali nesinorėti sportuoti, nes būsiu pavargusi nuo jūros ir šiaip visų gamtų doh.gif

Aš dar dienos metu laikau uždariusi langus, kai kur užtraukiu užuolaidas ir atidarau tik vakarop,arba jei skersvėjo norisi.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

dėl karščio namie, tai panašiai darau, kaip Laukinė prerija, ir dar turim ventiliatorių - kai taip dušna vienintelis išsigelbėjimas 4u.gif
šią savaitę lieku su abiem dukrom viena namie, nes vyras išvažiuoja į komandiruotę, tai jaučiu bus sunku atrast laisvo laiko sportui doh.gif na bet bent tiek, kad judėjimo tikrai netruks cool.gif
man gan visos figūros savaip gražios, tik "lentos" tipo nelabai schmoll.gif , kai klubai beveik nesiskiria nuo liemes ax.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 05 17, 15:47)
dekui tam,kas isrado liemeneles su push upais biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 19, 22:50)
Jazau jazau, vienos didina, kitos mažina, nėr to gyvenimo, kad viskas būtų gerai.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Mano irgi riestas užpakaliukas, o kadangi klubai siauri, tai jei jis būtų plokščias, tai visai cm neliktų. biggrin.gif

QUOTE(vasara_ @ 2013 05 20, 08:41)

Dėl treniruočių tai vakar didelis klausimas iškilo. Irgi į 5 aukštą parėjau gyventi, vakar atsidariau visus langus - nė vėjelio, nieko. Termometras kambary rodo 30 doh.gif Man prie 18 jau būdavo amen. Kaip sportuot? doh.gif  g.gif

Sportuot lauke. 4u.gif
Pas mane namie tai dabar gerai 20.5. Man pats tas. 4u.gif
Atsakyti