Jau išbandžiau Desert Essence Apple & Ginger šampūną ir kondicionierių

Kol kas pirmi įspūdžiai - puikūs. Kvapas gan intensyvus, kai kuriem gali ir nepatikt, bet man labai maloniai ir gaiviai kvepia, primena kažkokius saldainius, nepamenu kokius. Labai neblogai putoja, nereik didelio kiekio. O išplovus galvą - tikrai visai gražiai atrodo plaukai atsižvelgiant į gan nekokią jų būklę apskritai

Plaukai tokie švarūs, kvepiantys, gražiai krenta ir neapsunkinti. Reiks žiūrėt dar ar greit susiriebaluos šaknys, nes jei viskas ok - tai turbūt kurį laiką nekartosiu Aubrey Egyptian Henna šampūno, bent jau kol nenusibos.
Kaip tik su gautu siuntiniu baigės ir mano Biodermos Sebium vanduo, tai išbandžiau ir Thayers Cucumber Witch Hazel toniką/vandenį veidui.

....Kvapas. Pauosčius čiut nuo kėdės nenukritau, rimtai. Na, niekad nesibaidžiau agurkų kvapo, bet kad šitas tai net ne agurkais, o išvis kažkokia žuvim kvepia

Nebent man jau visai su uosle negerai, nors daviau ir kitam žmogui pauostyt, tai irgi žuvį priminė.

Tai nežinau, kaip pavyks susidraugaut su kvapu, gal persilaušiu vėliau, nes kaip produktas tai kol kas visai nieko. Atgaivina veidą, nuvalo riebalų perteklių, padrėkina, bet nesuriebina odos. Sakyčiau itin karštom dienom galima šituo veidą padrėkint ir visai veido netept bent jau man. Kaip suprantu visi Thayers tonikai yra daugmaž vienodi ir skiriasi daugiausia kvapais, tai jei vis dėlto nepamilsiu šito, bandysiu bent jau kitą kvapą