Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 07 17, 16:32)
Mergaites, jei dar reikia, priminkit kam zadejau JMO sampuno pabandyt parvezt - tingiu po tema ieskot, o vardo neprisimenu dabar 4u.gif

Man atrodo, kad Niduliai smile.gif

O griztant prie anksciau aptartos sampunu pH temos, as buvau ismatavus JMO Zinc & Sage shampoo with conditioner, JMO Lavender Rosemary ir Andalou Naturals Lavender & Biotin sampunams, tai visu triju juosteliu parodymai buvo 5-6. Tiksliau is ju numatyti neimanoma, bet atrodo, kad visai neblogi rezultatai.
Atsakyti
Įdomu būtų AO išmatuoti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 07 17, 18:32)
Mergaites, jei dar reikia, priminkit kam zadejau JMO sampuno pabandyt parvezt - tingiu po tema ieskot, o vardo neprisimenu dabar 4u.gif

aha, man smile.gif
Juk yra musu blogas su siuntimais is daug kur.
Zinokit, as labia supykau ant visu naturaliu sampunu, nes baigiu nusikasyti galva iki smegenu. Nepadeda nei obuoliu actas, nei arbatmedziu ir levandu ea, nei pantenolis, nei rozmarinai, nei alijosiaus geliai, sultys.Jie putoja gerai, reiskia PH aukstas. Nusipirkau kazkoki neutral sulabai zemu PH . Lyg ir taisosi padetis. Meginsiu vel po to savo naturaliuosius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 17 liepos 2013 - 23:27
QUOTE(Nidulia @ 2013 07 17, 22:23)
Zinokit, as labia supykau ant visu naturaliu sampunu, nes baigiu nusikasyti galva iki smegenu.

Kokosų aliejaus kaukė su rozm. ea man visada apramina.
Atsakyti
Per kiek laiko ateina www.biologisch24.com arba www.violey.com siuntinukai i LT?

QUOTE(Nidulia @ 2013 07 18, 16:02)
Taip, cia:) Reikia parasineti, pasukauti, klausti garsiai, ar niekas nesiruosia rinkti uzsakymo. Jei nesiruosia, galit jus paskelbti, kad renkate. Manau susirinks norinciu 20 kg sukrauti kasika:)

Pati neapsiimsiu rinkt - nelabai turiu laiko ax.gif O vat sukaliot irgi neina - kiek bandziau rasyt blogo temose seniau ir dabar, tai vis zinute gaunu, kad negalima komentuot is mano IP adreso sad.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 18 liepos 2013 - 17:28
QUOTE(micefee @ 2013 07 17, 20:36)
Įdomu būtų AO išmatuoti. biggrin.gif

Pavyko kai ka sugooglinti ax.gif

Aubrey Organics:
Camomile Luxurious Volumising Shampoo PH Level: 9.0 - 11.0
GPB Glycogen Protein Balancing Shampoo PH Level: 4.0 - 6.0
Green Tea Shampoo PH Level: 9.1 - 11.1
Honeysuckle Rose Moisturising Shampoo PH Level: 9.0 -10.0
Natural Baby Shampoo PH Level: 5.0 - 7.0
Primrose and Lavender Scalp-Soothing Shampoo PH Level: 9.0 - 11.0
Rosa Mosqueta Nourishing Shampoo PH Level: 9.0 - 11.0

As kelis sampunus is Aubrey esu bandziusi, tik jau nebeprisimenu kuriuos, tai plaukai po visu bandytu buvo baisus.

Laveros visu sampunu ph 5,0 – 5,5. Taip raso oficialiame ju puslapyje. Nemazai buvo isbandytu ir visi daugiau ar maziau man tiko.
Mano plaukai sakyciau normalus, tik galvos oda nuo dazno sampuno labai pleiskanoja ir tikrai idomu, kiek itakos tam turi sampuno ph.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gainsbourg: 18 liepos 2013 - 19:29
Viena mergina labia gerai buvo isaiskinusi apie sampunu pH poveiki odai. Aubrey ziauriai aukstas PH. Galvos odai turi buti zemas PH. 5.5-irgi per aukstas. Nepamenu tiksliai, bet turi buti 4.6 kazkur.
Atsakyti
Tai as asmeniskai bandau isitikinti, galvojau jau nebandysiu nauju sampunu, bet va eina i pabaiga ir vel kazka nauja ir gera atrasti norisi ax.gif
o ph 4,5 - 5,5 man atrodo pats tas g.gif (dauguma nenaturaliu sampunu, kurie vadinami subalansuotais turi ph 5-6) o i didesne ar mazesne puse rinktis, tai cia i plauku bukle ar tipa labiau reikia ziureti, kad jis tobulai tiktu.
Atsakyti
QUOTE(gainsbourg @ 2013 07 18, 19:27)

Aubrey Organics:

As kelis sampunus is Aubrey esu bandziusi, tik jau nebeprisimenu kuriuos, tai plaukai po visu bandytu buvo baisus.

Aš Aubrey tik du šampūnus bandžius (GPB ir Egyptian Henna), tai po abiejų plaukai atrodė normaliai (na, tiek normaliai, kiek mano būklės plaukai gali atrodyt biggrin.gif).

Ai, beje prisiminiau dėl tų visų matavimų pH. Čia "Sveikų produktų" FB puslapy kažkada buvo rašyta:
"Natūralios ir ekologiškos kosmetikos gamintojai paprastai nenaudoja ph kaip kriterijaus kosmetikos gerumui matuoti (iš esmės dėl to, kad jis yra stabilus tik kol kosmetika yra pakuotėje, o ne ant mūsų kūno, taigi nieko realaus neparodo). Šis kriterijus "ateina" iš cheminės kosmetikos tradicijos."

Kaip manot čia tiesa? Nes jei taip, tai tokiu atveju tas pH matavimas daugiau ar mažiau beprasmis, kadangi sureagavus su mūsų oda viskas vistiek pakinta.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 07 18, 17:24)
Per kiek laiko ateina www.biologisch24.com arba www.violey.com siuntinukai i LT?

iš violey, kiek užsakinėjau, tai vidutiniškai 7 darbo dienas veža su DHL smile.gif
vieną kartą esu ir po 5 darbo dienų sulaukusi.
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 07 17, 23:23)
Zinokit, as labia supykau ant visu naturaliu sampunu, nes baigiu nusikasyti galva iki smegenu.

Nidulia, palygink visų šampūnų, nuo kurių niežti galvą, sudėtis ir paskui bandyk įsigyti tokius, kurie tų ingredientų neturi. gal kažkuri sudedamoji dalis dirgina galvos odą? smile.gif man taip su veido kremais buvo pačioje pradžioje, kiek kankinausi ir pinigų išmečiau, kol pagaliau radau "kaltininką" smile.gif
Atsakyti
Honey, gi buvau jau atsirinkusi. Man tiko Laveros mangu ir roziu sampunai, viskas gerai buvo kelis metus. Ir kas dabar pasidare? Itarinejau Sante brilliant kondiske, nes as ja naudojau kaip kauke, todel nori nenori, patenka ir ant galvos odos. Nutraukiau toki Sante naudojima. Vistiek niezti iki pasiutimo tuos pacius plotelius. Siandien ploviau galva ilasinusi I sampuna arbatmedziu aliejaus. Kol kas lyg ir geriau. Neaisku ar ilgam. Alijosius nepadeda. Gal koki pantenolio purskala susimakaluoti, jis turetu niezuli apraminti.
Atsakyti
QUOTE(gainsbourg @ 2013 07 18, 18:27)

Aubrey Organics:

Oba, geras. bigsmile.gif Mano galvos odai iš AO kaip tik GPB labiausiai ir tiko. bigsmile.gif Plaukai šiaip plius minus po visų gerai atrodė, bet šis vienintelis mažiausiai galvą dirgino. Esu dar bandžiusi "Primrose and Lavender", "Green Tea", tai nuo šių pleiskanų net luobai susidarydavo.

QUOTE(Nidulia @ 2013 07 18, 22:44)
Siandien ploviau galva ilasinusi I sampuna arbatmedziu aliejaus. Kol kas lyg ir geriau. Neaisku ar ilgam. Alijosius nepadeda. Gal koki pantenolio purskala susimakaluoti, jis turetu niezuli apraminti.

Nidulia, sakau gi KO-KO-SAI! biggrin.gif Pabandyk. wink.gif Palik nakčiai kaukę...
Atsakyti