Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(marimacho @ 2013 08 05, 22:31)
man mirtinai reik nusipirkt pudra, nes jau baigesi, pasidalinkit kokia naudojat? ax.gif  ir kas turit spuogeliu, kokias maskuojamas priemones naudojat?  ax.gif

Naudoju Dr. Hauschkos kompaktinę pudrą, priekaištų jai neturiu - gerai dengiasi, sulygina veido spalvą, o dėl maskavimo, tai palyginti su kitomis ekologiškomis pudromis, kurias esu išbandžiusi, šita maskuoja geriausiai. O visokius spuogelius ir kitokius paraudimus dar papildomai kartais pamaskuoju Lily Lolo maskuokliu "Blush away", kuris tikrai labai neblogas.
Atsakyti

user posted image

gal yra bandziusiuju si fluida ? g.gif Ar labai jisai lengvas, ar pakaktu drekinimo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2013 08 06, 12:03)

gal yra bandziusiuju si fluida ?  g.gif  Ar labai jisai lengvas, ar pakaktu drekinimo ?  g.gif

Laveros temoje kaip tik yra atsiliepimas apie jį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2013 08 06, 12:07)
Laveros temoje kaip tik yra atsiliepimas apie jį 4u.gif

Aciu uz nuoroda 4u.gif Kaip suprantu jis atkrenta sad.gif ieskom toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2013 08 06, 08:31)
o cia skysta ar sausa pudra?
as seniau naudojau mineraline, aisku ne naturaliu gamintoju, bet man labai patiko, nes su skystom as nemokedavau pasidazyti  blush2.gif

Jei pratusi prie biriu, tai pirkite Everyday Minerals birias pudrytes. Man jos patinka, graziai pamaskuoja, lygiai pasidengia spec sepeteliu. Ju yra lekiu formuliu: mate. semi mate ir perle/. Galit issirinkti pagal savo norus, Maniske - semi mate (pusiau matine) As dar turiu Bella Piere, si tamsesne ir perle, tai turi zvilgesio, vasarai nelabai norisi zvilgeti smile.gif
O ko ten nemoketi su skystom? Juk dar paprasciau nei biria. Ismozoji purstukais veida, pripudruoji biria, is psio:) Yra BB kremu naturaliu - vasarai super, nes ir maskuoja ir SPF turi ir pries rauksleles kovoja.
Kiek meginau skystas naturalias pudras, man neitiko nei viena. Visu imanomu naturaliu neismeginau, bet ka turejau - neitiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 06 rugpjūčio 2013 - 11:30
QUOTE(Palomina @ 2013 07 22, 15:16)
Ar yra bandziusiu Terre d'Oc tokia pudra? Kokiam odos tipui labiausiai tinka ir kokie pojuciai su ja pasidazius? Kaip maskuoja/nemaskuoja?

Esu turejusi, siaip tai labai patiko, bet...labai greitai pradedavo veidas blizgeti, mano ir taip veido oda riebi, tai gal po poros valandu jau visas blizgedavo. O siaip pati pudra tai patiko-geros konsistencijos, labai graziai, lygiai atrodydavo veidukas ja pasitepus, maskuodavo irgi neblogai, buciau toliau naudojus, jei ne taip greitai islendantis veido blizgesys smile.gif

QUOTE(illuminated @ 2013 08 05, 15:17)
Bet toms, kurios dažosi, tie popieriukai ar servetėlės nelabai gali ir tepadėti. Priklauso čia nuo produktų, kuriuos naudoja žmogus, bet tos servetėlės dažnai "išjudina" makiažą ar net pavalo jį, net jei ir čiut teprispaudi ta servetėle. O tepliot tom kompaktinėm ar biriom pudrom kas porą valandų irgi... Čia jau kaip kam patinka. Man pavyzdžiui nelabai, lieka nemalonus jausmas, jei dažnai užtvirtinu. O ir nebegražiai atrodyti ima.

As dazausi, vasara daznai tenka panaudoti tas servetes ir nieko, viskas gerai, normaliai man tas makiazas po serveteles panaudojimo laikosi, tik as, aisku, nebraukau su servetele veido, o tik prispaudziu, tai viskas gerai issilaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 08 06, 11:27)
Jei pratusi prie biriu, tai pirkite Everyday Minerals birias pudrytes. Man jos patinka, graziai pamaskuoja, lygiai pasidengia spec sepeteliu. Ju yra lekiu formuliu: mate. semi mate ir perle/.  Galit issirinkti pagal savo norus, Maniske - semi mate (pusiau matine) As dar turiu Bella Piere, si tamsesne ir perle, tai turi zvilgesio, vasarai nelabai norisi zvilgeti smile.gif
O ko ten nemoketi su skystom? Juk dar paprasciau nei biria. Ismozoji purstukais veida, pripudruoji biria, is psio:) Yra BB kremu naturaliu - vasarai super, nes ir maskuoja ir SPF  turi ir pries rauksleles kovoja.
Kiek meginau skystas naturalias pudras, man neitiko nei viena. Visu imanomu naturaliu neismeginau, bet ka turejau - neitiko.

na, as esu labai labai sviesios odos, tai tas skystas sunku atitaikyti atspalvi, ir uztepti graziai prie antakiu, lupu, ausu, na, nemoku, paskui ir matosi nupiestas veidas, kazkaip isbandziau tas mineralines ir man taip liuks, atrodydavau kaip nepasidazius smile.gif man nepatinka, kai matosi, pudra uztepta smile.gif jei noredavau ryskiau, pvz koki vakara kur iseinant, tai biski bronzantu pasipudrindavau smile.gif
Atsakyti
Tada pirkit EM biria. Ji naturali, mineraline smile.gif Skystu pudru ir bb kremu, tikrai yra sviesiu atspalviu, bet jei nemegstat, ciupkit naturalia mineraline smile.gif Nepamenu, lyg ir bare minerals - naturali.
Man ir seseliai, ir skaistalai EM labai patinka ir itinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 06 rugpjūčio 2013 - 12:31
tai jau prisikroviau i krepseli - isbandysiu thumbup.gif
ziurejau ziurejau i tuos ten makiazo pavyzdzius, tai manyciau, kad turetu tikti man Light Neutral - Semi Matte ir multi tasking maskuoklis g.gif tikiuos neprasausiu rolleyes.gif
Atsakyti
As vel kartojuosi su klausimu, taciau labai reikia patarimo... gal tada kokia zele ar kita formavimo priemone ekologiska patartumet blush2.gif 4u.gif
Gal kas bandete si, ar turite, reikia kazko man uzfiksuojancio styrancias antenas, issipasiusius plaukus kuomet susirisu juos... Gal ka esate atradusios ax.gif blush2.gif

user posted image

Atsakyti
turejau biriu mineraliniu pudru, nepatiko formatas. dazantis byra, tepa drabuzius. o ir i rankinuka neisidesi.
Atsakyti
Merginos, SOS, kur Lietuvoje galima nusipirkti Da Vinci kosmetikos? 4u.gif
Atsakyti