Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(marimacho @ 2013 08 05, 22:31)
man mirtinai reik nusipirkt pudra, nes jau baigesi, pasidalinkit kokia naudojat? ax.gif  ir kas turit spuogeliu, kokias maskuojamas priemones naudojat?  ax.gif

As irgi uz Everyday Minerals pudras - ta pacia pudra pamaskuoju ka reikia, o tada jau visa veiduka dengiu. Man uztenka, nors turi EM ir maskuo0kliu atskirai.

QUOTE(ZBITKA @ 2013 08 06, 16:59)
turejau biriu mineraliniu pudru, nepatiko formatas. dazantis byra, tepa drabuzius. o ir i rankinuka neisidesi.

O kodel rankinej negali nesiotis? Na dazantis, tai kazkiek aplink padulka vistiek, bet ir kompaktine nuo sepetelio padulka. O del nesiojimosi, tai daug metu naudoju mineraline pudra ir nematau problemu ja nesiotis su savim - juk dangtelis yra, tai niekas niekur neisbyra.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2013 08 06, 11:58)
Merginos  , gal galite pasiulyti koki gerai drekinanti kremuka ?
Bandziau Wedos Irisu, bet nebenoriu jo, kazkaip jis man ne drekina o riebina veido oda  g.gif  Nebandzius esu Laveros kremu :
user posted image
arba ziuriu DR Hauschka turi :
user posted image

Arba kitu variantu gal kas pasiulysite  4u.gif
:

\negi nieks nebande tokiu kremuku ? blink.gif ar cia reik ilgeliau temoje pasedeti ,kad kas atsakytu ? biggrin.gif biggrin.gif

Kaip tepate molio kaukes ? is pradziu nusisveiciate oda sveitikliu o veliau tepate, ar svetiklis + kauke ?
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 08 06, 16:59)
turejau biriu mineraliniu pudru, nepatiko formatas. dazantis byra, tepa drabuzius. o ir i rankinuka neisidesi.

Kad nieko jos netepa, sepeteli krestelejus, tai ir nebyra. EM pudros ne uzsidaro o uzsisuka, net noredama neisbarstysi rankineje:)
Cherry_, kas vienam drekina, kitam gali riebinti ir nedrekinti, tad sunku patarti kas tiktu jums. Cia mes visos kruvas kremu isbandziusios kol savasias atradome:) Man patinka Dr.Gauskos lengvas roziu kremas, melisu kremas,man jie gerai drekina. Laveros roziu kauke, Hauskos drekinamoji kauke - drekina. Reikia stengis meginelius pirkti - bus pigiau ir lengviau atsirinkti sau tinkanti kremuka.
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2013 08 06, 15:35)
As vel kartojuosi su klausimu, taciau labai reikia patarimo... gal tada kokia zele ar kita formavimo priemone ekologiska patartumet blush2.gif  4u.gif
Gal kas bandete si, ar turite, reikia kazko man uzfiksuojancio styrancias antenas, issipasiusius plaukus kuomet susirisu juos... Gal ka esate atradusios ax.gif  blush2.gif

As turiu, bet ji stiprios fiksacijos, naudoju "pašiauštai" šukuosenai sukurti. "Antenom" gal reiketu lengvesnes konsistencijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 08 08, 20:04)
Kad nieko jos netepa, sepeteli krestelejus, tai ir nebyra. EM pudros ne uzsidaro o uzsisuka, net noredama neisbarstysi rankineje:)
Cherry_, kas vienam drekina, kitam gali riebinti ir nedrekinti, tad sunku patarti kas tiktu jums. Cia mes visos kruvas kremu isbandziusios kol savasias atradome:) Man patinka Dr.Gauskos lengvas roziu kremas, melisu kremas,man jie gerai drekina. Laveros roziu kauke, Hauskos drekinamoji kauke - drekina. Reikia stengis meginelius pirkti - bus pigiau ir lengviau atsirinkti sau tinkanti kremuka.

tiksliai megineliai bigsmile.gif bandysiu siandiens rasti/uzsisakyti. Bet atsimenu pries kelis menesius ieskojau Laveros drekinamosios kaukes meginuka, visur isparduota g.gif
Paemiau kelis Hauschkos kremukus is naturissimo , aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 08 rugpjūčio 2013 - 20:20
QUOTE(Cherry_ @ 2013 08 08, 21:02)
tiksliai megineliai  bigsmile.gif  bandysiu siandiens rasti/uzsisakyti. Bet atsimenu pries kelis menesius ieskojau Laveros drekinamosios kaukes meginuka, visur isparduota  g.gif
Paemiau kelis Hauschkos kremukus is naturissimo , aciu  4u.gif

Laveros roziu kauke turit galvoje ar kita? Jei Laveros roziu, tai ji tik paketeliuose ir yra.
cereza, jums kokiu lengvu putu reikia, nes zele buna pakankamai stiprios fiksacijos.
Atsakyti
Jei jau kalbat apie EM, tai įsiterpsiu. Ilgą laikä norėjau išbandyt jų produkciją, bet niekaip neina atsirinkt. Jojoba base automatiškai atkrenta, nes turiu mišrią/riebią, bet šiurkščią (nežinau, kaip čia išsireikšt) odą. Semi matte nebandžius, IT - irgi, o matte turiu mėginėlį. Su matte apsiriebaluoja T zona gan "neblogai" (gal prisideda ir taip, kad vasara, nežinau), maskavimas man irgi patinka - sakyčiau paslepia poras, aplygina veido spalvą ir paslepia raudonį. Bet itin išryškina tą "šiurkštumą", kiekvieną sausulį. Nors stengiuosi gražiai padengti, ne šiaip lep tep biggrin.gif Ir pačią odą prižiūriu tikrai, bet matyt čia tokia jau kaip ir "tekstūra" mano odos. Ypač ant kaktos. Realiai gal ir normaliai atrodo, bet besisukant į šešėlį pasimato visi "grožiai".. Jei jau matte taip paryškina, tai apie IT matyt net nėra ką kalbėt, net jei ir riebaluojasi T zona. Semi matte gal gražiau atrodytų, bet matyt ir riebaluotųsi greičiau ir labiau.. Taip ir sėdžiu neišsirinkusi biggrin.gif
Atsakyti
O veido oda pilinguojate?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 08 09, 10:43)
O veido oda pilinguojate?

Tai žinoma. Bent porą kartų per savaitę, tačiau juk nešveisi žmogus odos kasdien biggrin.gif
Atsakyti
Ne, kasdien negalima, karta I savaite. O Huskos CC kremuko nenaudojat? Ji galima kasdien ryte ir vakare.. Bet jei pas jus pasausejimai, tai pilingai tik nuims vizualiai serpetas o problema liks. Gal jums reikia kremoko su slapalu (urea), kuris gerai drekina ir gydo issausejimus.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 08 09, 15:00)
Ne, kasdien negalima, karta I savaite. O Huskos CC kremuko nenaudojat? Ji galima kasdien ryte ir vakare.. Bet jei pas jus pasausejimai, tai pilingai tik nuims vizualiai serpetas o problema liks. Gal jums reikia kremoko su slapalu (urea), kuris gerai drekina ir gydo issausejimus.

LT brangus tas cc kremas, tai kol nesugalvojau kaip jo pigiau gaut (nieks nerenka užsakymų, o pačiai vienai kol kas neapsimoka), nusipirkau tą mažytę pakuotę. Vakar pirmą kartą išbandžiau, įdomiai naudot jį reikia, girdisi kaip "sproginėja" tie rutulėliai biggrin.gif Kremų labai sunkių naudot ir nesinori, nes nors ir šiurkšti kakta labai, bet ir riebaluojasi labai tuo pačiu.
Atsakyti
Merginos, gal patartumėt dezodorantų klausimu 4u.gif Sportuoju, todėl, manau, reiktų gana stipraus ir veiksmingo. Gal patarsit ką?
Atsakyti