Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Gal žinot kur galima Lakshmi produkcijos užsisakyt internetu?
Atsakyti
Žinau tik lietuvišką tinklalapį achileja.lt ax.gif Dar yra feminabona24.lt
Papildyta:
QUOTE(mdute @ 2013 08 14, 11:45)
Gal kas esate girdėję ar bandę šampūnus iš Philip Martin's?

Toj pačioj achileja.lt irgi prekiaujama. Šiaip yra nemažai merginų jų priemones išbandę.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 08 14, 21:41)
Žinau tik lietuvišką tinklalapį achileja.lt  ax.gif Dar yra feminabona24.lt
Papildyta:
Toj pačioj achileja.lt irgi prekiaujama. Šiaip yra nemažai merginų jų priemones išbandę.

Internetines parduotuves achileja.lt nebera.
Atsakyti
Merginos ar visi JMO sampunai prastai putoja ? Isbandziau John Masters Evening Primrose Shampoo , tai taip prastai putojo, suprantu, kad cia naturalus, bet as ne viena esu isbandzius , bet kad taip butu schmoll.gif
Gal kas zinote koks skirtumas tarp kondicionieriaus ir detangler ? g.gif
Atsakyti
Cherry_, dziaukites, kad prastai putoja. Kuo prasciau putoja, tuo maziau ideta putoklio (norsj jis ir naturalus, bet didelis jo kiekis padidina sampuno PH, o tai - blogai galvos odaim man niezti ziauriai galva nuo didelio sampuno PH). Kuo maziau putoklio - tuo zemesnis sampuno PH, o tai yra gerai galvos odai. Juk isplauna plaukus svariai sampunas jums??
kondicionieriaus ir detangler
kondicionieriaus - isplovus galva pamozoti kondiske slapius plaukus, palaikyti pora minuciu ir ja isskalauti is plauku.
detangler - 1. arba naudoti kaip kauke po galvos plovimo,
2.arba kaip nenuplaunama priemone - plauku glotninimui, drekinimui. Isplovus plaukus juos nusausinti siek tiek ranksluosciu. Paskirstyti tarp delnu nedideli kieki detangerio (kokio jums reikia kiekio, issiaiskinsite meginimu budu) ir apgraibyti , apglostyti detangeriuotomis rankomis dregnus plaukus. Nuplauti nebereikia. Issidziovinti plaukucius jums iprastu budu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2013 08 15, 13:46)
  Gal kas zinote koks skirtumas tarp kondicionieriaus ir detanglerg.gif

Is esmes jokio - bet reiketu skaityt instrukcija. Pvz JMO 'citrus & neroli' detangler'i galima tiek kaip nuplaunama priemone, tiek kaip nenuplaunama naudot. Esu naudojsu ir taip, ir taip, tai man kaip nenuplaunama smagiau - nors naudojau ir kaip nuplaunama, tai tuomet vietoj kondicionieriaus ji dedavau.

QUOTE(Nidulia @ 2013 08 15, 15:28)
kondicionieriaus ir detangler
kondicionieriaus - isplovus galva pamozoti kondiske slapius plaukus, palaikyti pora minuciu  ir ja isskalauti is plauku.
detangler - 1. arba naudoti kaip kauke po galvos plovimo,
2.arba kaip nenuplaunama priemone  - plauku glotninimui, drekinimui. Isplovus plaukus juos nusausinti siek tiek ranksluosciu. Paskirstyti tarp delnu nedideli kieki detangerio (kokio jums reikia kiekio, issiaiskinsite meginimu budu) ir apgraibyti , apglostyti detangeriuotomis rankomis dregnus plaukus. Nuplauti nebereikia. Issidziovinti plaukucius jums iprastu budu smile.gif

Tai juk ir detangler'i, ir kondicionieriu (jei nuplaunami) tepi ant dregnu plauku, palaikai pora minuciu ir nuplauni. Jei nenuplaunamos priemones, tai velgi tiek kondicionieriu, tiek detangler'i tepi ant dregnu isplautu plauku ir palieki. Nebent instrukcija kitaip liepia naudot, bet kad detangler'is kaip kauke naudojamas, tai tikrai ne.

Siuo metu turiu JMO 'peppermint' nuplaunama detangler'i, tai ant jo bei kitu turimu kondicionieiriu raso ta pati.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 08 15, 18:09)

Siuo metu turiu JMO 'peppermint' nuplaunama detangler'i, tai ant jo bei kitu turimu kondicionieiriu raso ta pati.

O kaip jums tas peppermint ? as dabar bandziau ta citrusini, tia lbaia patiko, bet kazkaip neperskaiciau iki galo ir naudojau kaip kondicionieriu. Pirkau sample , bet pirksiu dabar full size, nes labai smagiai jauciais ant plauku. Kaina sakyciau labai adekvati, nes jis labai skalsus. Bet tada nesuprantu kam ji nuplauti , jei galima ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2013 08 14, 19:47)
Internetines parduotuves achileja.lt nebera.

O, net nežinojau... Seniai bepirkau.

QUOTE(Cherry_ @ 2013 08 15, 11:46)
Merginos ar visi JMO sampunai prastai putoja ? Isbandziau John Masters Evening Primrose Shampoo , tai taip prastai putojo, suprantu, kad cia naturalus, bet as ne viena esu isbandzius , bet kad taip butu  schmoll.gif

Kad aš kiek turėjau, man JMO visi labai gerai putojo. Vieni geriausiai putojančių šampūnų...
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2013 08 15, 20:41)
O kaip jums tas peppermint ? as dabar bandziau ta citrusini, tia lbaia patiko, bet kazkaip neperskaiciau iki galo ir naudojau kaip kondicionieriu. Pirkau sample , bet pirksiu dabar full size, nes labai smagiai jauciais ant plauku. Kaina sakyciau labai adekvati, nes jis labai skalsus. Bet tada nesuprantu kam ji nuplauti , jei galima ne  g.gif

Kolkas tik karta bandziua, tai labai patiko.

O nuplaut ar ne, pasirinkimo reikalas - vienoms turbut vienaip labiau patinka, o kitoms kitaip. As pvz kondicionieriu tik ant plauku galu dedu, o po plovimo vistiek galus dar kokiu aliejuku perbraukiu ar purskiu Giovanni priemone, arba JMO detangler'i tepu. Tai tas citrus butent taip ir naudojosi man - nereikejo sukt galvos kuo cia po plovimo papurskus. Nors siandien peppermint isploviau, tai dregnu niekuo nepurskiau, o isdziuvusius be vargo issukavau, bet paskui vistiek dar sausus papurskaliojau - turbut ir is iprocio, o is kitos puses mano galiukai sausesni nei visas plaukas, tai norisi priziuret.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 08 15, 22:39)
O nuplaut ar ne, pasirinkimo reikalas - vienoms turbut vienaip labiau patinka, o kitoms kitaip.

drinks_cheers.gif

aš dabar kaip tik baigiu peppermint visą pakuotę, naudoju kaip nenuplaunamą, nes kaip nuplaunamas man tiesiog nepakankamai drėkina plauką. prieš tai sunaudojau du butelius JMO bare (kaip nenuplaunamą), dabar po peppermint greičiausiai vėl jį pirksiu. citrus, man asmeniškai, kažkodėl itin nepatinka kvapas, tai tik mėginuką turėjau, todėl pakomentuot nieko negaliu smile.gif
beje, periodiškai detanglerius naudoju kaip kaukes, t.y. tepu per visą plaukų ilgį (ir šaknis), palaikau 20-60min, išplaunu plaukus šampūnu ir tada uždedu nedidelį kiekį kaip nenuplaunamą kondicionierių ant galų - labai patinka plaukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2013 08 15, 23:59)
aš dabar kaip tik baigiu peppermint visą pakuotę, naudoju kaip nenuplaunamą, nes kaip nuplaunamas man tiesiog

Bet jo aprasyme tik kaip nuplaunama siulo g.gif nors turbut koks skirtunas, jei tinka kaip nenuplaunamas...
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 08 16, 15:02)
Bet jo aprasyme tik kaip nuplaunama siulo  g.gif nors turbut koks skirtunas, jei tinka kaip nenuplaunamas...

aha, jo aprašyme nerašo, bet iš patirties galiu pasakyt, kad poveikis kaip leave-in toks pat, kaip ir kitų JMO detanglerių (tik bare iš jų trijų man atrodo riebiausias/labiausiai drėkinantis) smile.gif
Atsakyti