Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(micefee @ 2013 04 30, 15:05)
Na man kai toks dalykas nereikalingas, tai aš prisiminiau, kad weledos buvau mačiusi. Žinoma, galima ir pačiai lengvai susimaišyti, bet kitos gal neturi laiko ir noro pirkti tiek įvairiausių aliejų kai galima nusipirkti jau sumaišytą. smile.gif

As naudojau nestuke.gif nestuke.gif metu Kneipp ir M. Gebhardt aliejus bei Logonos..Nebutinai nuo striju juk bet koks aliejus i kuri ieina alyvuogiu, saldziuju migdolu aliejai tinka striju prevencijai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 04 30, 19:33)
As naudojau  nestuke.gif  nestuke.gif  metu Kneipp ir M. Gebhardt aliejus bei Logonos..Nebutinai nuo striju juk bet koks aliejus i kuri ieina alyvuogiu, saldziuju migdolu aliejai tinka striju prevencijai blush2.gif

Tai vat kad prevencijai... verysad.gif o ką daryt kai prevencijai nebuvo naudojama ir dabar krutys strijomis isvagotos verysad.gif Siaip po gimdymo, kai bėda jau atsirado, sunaudojau visa weledos aliejaus nuo striju butelaiti, tai aišku apie nauda sunku ką ir sakyt, siaip lengvai susigerdavo, malonaus kvapo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 04 30, 18:56)
Tai vat kad prevencijai... verysad.gif o ką daryt kai prevencijai nebuvo naudojama ir dabar krutys strijomis isvagotos verysad.gif      Siaip po gimdymo, kai bėda jau atsirado, sunaudojau visa weledos aliejaus nuo striju butelaiti, tai aišku apie nauda sunku ką ir sakyt, siaip lengvai susigerdavo, malonaus kvapo smile.gif

Pas mane tas pats. Nestumu metu nieko nenaudojau, tai krutine liko baisiausia, striju nuvagota ir kai kurios labai gilios ir storos.. kai susigriebiau, jau niekas nepadeda.. bent jau su antruoju nestumu sakiau viska saziningai tepsiu, kad bent daugiau neatsirastu..
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 04 30, 14:49)
Hauschka turi specialų losjoną po saulės.

Aha, radau. Ale brangus, 100 mll 12 euru.
Kazi, pateisina jis save, padeda po saules odai?
Atsakyti
QUOTE(Intelektuale @ 2013 04 30, 20:23)
Pas mane tas pats. Nestumu metu nieko nenaudojau, tai krutine liko baisiausia, striju nuvagota ir kai kurios labai gilios ir storos.. kai susigriebiau, jau niekas nepadeda.. bent jau su antruoju nestumu sakiau viska saziningai tepsiu, kad bent daugiau neatsirastu..

As tai pati kalta, nes saziningai tepiausi tik auganti pilvuka - neatsirado nei vienos strijos, oda grazute liko, nors mano arbuziukas tikrai didelis buvo, o vat krutines netepiau, ko pasekoje - daug striju... doh.gif Bandau pradzioje aliejukus panaudoti, veliau gal kokia rimtesne procedura lazeriu... g.gif
As ir sau pazadejau, kad antro nestumo metu saziningai turbut visa kasdien tepliosiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 04 30, 20:30)
As tai pati kalta, nes saziningai tepiausi tik auganti pilvuka - neatsirado nei vienos strijos, oda grazute liko, nors mano arbuziukas tikrai didelis buvo, o vat krutines netepiau, ko pasekoje - daug striju... doh.gif Bandau pradzioje aliejukus panaudoti, veliau gal kokia rimtesne procedura lazeriu... g.gif
As ir sau pazadejau, kad antro nestumo metu saziningai turbut visa kasdien tepliosiuos lotuliukas.gif

Reikia ne kasdien, o po kelis kart per diena. blush2.gif blush2.gif As naudojau tiek kremus (Burts Bee) tiek aliejus, 3k. per diena striju neatsirado, pilvukas dabar jau lygus, grazus rolleyes.gif rolleyes.gif Ant papuliu yra senu striju kurios atsirado dar tada, kai nenaudojau alieju (pries mmm labai padidedavo krutine). Isnaikint strijas jau turbut pades tik lazeris g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 05 01, 12:26)
Reikia ne kasdien, o po kelis kart per diena. blush2.gif  blush2.gif  As naudojau tiek kremus (Burts Bee) tiek aliejus, 3k. per diena striju neatsirado, pilvukas dabar jau lygus, grazus rolleyes.gif  rolleyes.gif Ant papuliu yra senu striju kurios atsirado dar tada, kai nenaudojau alieju (pries mmm labai padidedavo krutine). Isnaikint strijas jau turbut pades tik lazeris g.gif  g.gif  g.gif

as ant pilvo nei vienos strijos neturiu, labai grazus pilvas po gimdymo liko, nors jau ne vieni metai praejo.. tik krutine issivagojo.. cia dar manau plius ir genai viska duoda.. nes pilvas tikrai didelis mano buvo, labai daug svorio priaugau, bet kaip sakiau, jis liko kuo graziausias smile.gif o kazin kaip tas strijas lazeris panaikina, negi yra tokiu dar stebuklu? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 04 30, 19:12)
Aha, radau. Ale brangus, 100 mll 12 euru.
Kazi, pateisina jis save, padeda po saules odai?

Nežinau, nebandžiau. Bet planuoju vasarai įsigyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Intelektuale @ 2013 05 01, 13:31)
as ant pilvo nei vienos strijos neturiu, labai grazus pilvas po gimdymo liko, nors jau ne vieni metai praejo.. tik krutine issivagojo.. cia dar manau plius ir genai viska duoda.. nes pilvas tikrai didelis mano buvo, labai daug svorio priaugau, bet kaip sakiau, jis liko kuo graziausias smile.gif o kazin kaip tas strijas lazeris panaikina, negi yra tokiu dar stebuklu? biggrin.gif  blush2.gif

Yra ir tokiu dalyku, tik neaisku, ar stebuklu galima pavadinti biggrin.gif Na as manau, kad tik apmazina strijas, ne tokios matomos tampa, yra apie tai tema, pasiskaitykite, jei domina smile.gif

http://www.supermama...;#entry60868566
Papildyta:
QUOTE(ZBITKA @ 2013 05 01, 13:26)
Reikia ne kasdien, o po kelis kart per diena. blush2.gif  blush2.gif  As naudojau tiek kremus (Burts Bee) tiek aliejus, 3k. per diena striju neatsirado, pilvukas dabar jau lygus, grazus rolleyes.gif  rolleyes.gif Ant papuliu yra senu striju kurios atsirado dar tada, kai nenaudojau alieju (pries mmm labai padidedavo krutine). Isnaikint strijas jau turbut pades tik lazeris g.gif  g.gif  g.gif

Burts Bees ir as galiu pagirti, nors jau ne karta gyriau smile.gif Pilvukui Mama Bees sviestas tikrai patiko smile.gif

Zbitka, ar ne jus pirkote Cattier seruma krutinei stangrinti? Gal jau naudojate, patinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 05 01, 13:25)
Yra ir tokiu dalyku, tik neaisku, ar stebuklu galima pavadinti biggrin.gif  Na as manau, kad tik apmazina strijas, ne tokios matomos tampa, yra apie tai tema, pasiskaitykite, jei domina smile.gif

Burts Bees ir as galiu pagirti, nors jau ne karta gyriau smile.gif  Pilvukui Mama Bees sviestas tikrai patiko  smile.gif

aciu, pasiskaitysiu bigsmile.gif reikes ateiciai butinai bigsmile.gif

kuris cia toks burts bees, gal galite nuoroda 4u.gif as dabar martina gebhardt nusipirkau nuo striju, ziuresiu kaip patiks
martina
Atsakyti
Kazkada kai man striju gydymas buvo aktualu, tai buvo issakyta nuomone kad jas pasalina tik plastine operacija. Kiek as ko nedariau kol laukiausi, bet pilvas suplyso ziauriai doh.gif verysad.gif ir dabar po dvieju gimdymu turiu pusmetri atliekamos odos, daug visko bandziau kad visa tai sutrauktu, bet niekas nepadejo, o ir apie tas pacias plastines prigazdino.... na zodziu nebetikiu kad kada gyvenime kas pasikeistu unsure.gif

O dar turiu klausima - as veidui naudoju serumus, bet vien ji naudot gaila ir neekonomiska, taigi prasau parekomenduot koki nors labai drekinanti, nebrangu kremuka, geli ar losjona. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Intelektuale @ 2013 05 01, 16:47)
aciu, pasiskaitysiu bigsmile.gif reikes ateiciai butinai bigsmile.gif

kuris cia toks burts bees, gal galite nuoroda 4u.gif as dabar martina gebhardt nusipirkau nuo striju, ziuresiu kaip patiks
martina

Aš telefonu narsau, tai neišeina įkelti nuorodos, pavadinimas sviesto - Burt's Bees Mama Bee Belly Butter smile.gif bet nemanau, kad jis apmazins esamas strijas, cia priemone prevencijai nėštumo metu, bent jau man tepant pilvą neatsirado nei vienos strijos smile.gif
Atsakyti