QUOTE(Cherry_ @ 2013 05 04, 18:27)
O kurie cia butu ?
Jei parasysiu ka nors ne is visisku eko, tai prasom pomidorais neuzmetyt - dalinuosi savo paciais paciausiais.

Dabar naudoju
Madre Labs 'pomegranate...' (pries tai turejau
'strawberry...', tie '...', nes nepamenu tiksliai pavadinimo) - abu labai labai patiko. Dar vonioje stovi
Desert Essence 'apple & ginger' - irgi man labai super. Is kitu patikusiu ir butinai ateityje kartojamu yra
Lavera 'mango' (rugiageliu ir migdolu nepatiko, bet noriu dar kitus isbandyt). Patiko
Andalou Naturals sampunai (berods argano ir citrus - vienas orandzine, kitas geltona etikete), tikrai kartociau juos.
Acure Organics (su arganu, orandzine etikete) turiu samdeliuke - teke tik bandyt praeita vasara, tai labai suzavejo, nusipirkau isbandyt pilna pakuote. Is
Giovanni savo laiku patiko
'root 66', 'smooth as silk' ir '50/50' (po kelis sunaudojus), bet senokai naudojau, tai gali nuomone dabar kita but.
QUOTE(illuminated @ 2013 05 04, 18:41)
Naudoju Aubrey Egyptian Henna šampūną, GPB kondicionierių

Tei bene blogai jie? Nes pvz. mano riebioms šaknims šampūnas tinka, bet va dabar pabijojau, kad neišsausintų plaukų, nes nors šaknys riebios, bet pats plaukas yra linkęs sausėti.
Man tai kazkaip sunku patiket ta teorija - na nezinau, gal ir tiesa, gal ir ne.... Ant saves to nepastebejau. O AO sampunai ir kondicionieriai, tai man ziauriai riebina plaukus, neisivaizduoju kaip galetu issausint...