Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(micefee @ 2013 05 04, 00:18)
O kur jūs radot tokią info? Aš jaučiu, kad man itin aukšto ph šampūnai netinka, nes iš karto pleiskanų atsiranda. Mano galvos oda labai jautri... Tad AO šampūnai man visai netinka. Šiaip man visai tiko JMO šampūnas su cinku ir bekvapis, tai manau ties tais ir apsistosiu. Bet kitą kartą galvoju pabandyti dar kažką iš šitų, nes vis tiek plaukų dažus iš čia perku: http://www.indien-pr...ertificate.html Prie šitų šampūnų rašo ph. Jautriai galvos odai skirto ("sensitive") ph tik 4.0, o pažeistiems plaukams tik 3.5.

Neklauskit, perskaičiau n straipsnių pradedant angliškų blogerių ir baigiant moksliniais straipsniais, kol atėjo toks nušvitimas biggrin.gif Aišku, tiksliai įvardinti negaliu kiekvieno pH, bet pagal tai, kaip veikė mano plaukų struktūros pasikeitimus, tai akivaizdu, kad visi jie buvo labiau šarminiai, tai įtakojo, kad mano plaukai pradėjus naudot eko darėsi vis puresnis ir net garbanoti. blink.gif Tik pavienių, savo naudojamų šampūnų, radau tikslų pH ir jis manęs nenudžiugino, o toliau tiesiog galvoju reikės nusipirkt juosteles pH matavimui ir atlikti tyrimą biggrin.gif Jūsų įmesto šampūno gaila nerandu Lietuvos rinkos platybėse g.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2013 05 04, 17:09)
o toliau tiesiog galvoju reikės nusipirkt juosteles pH matavimui ir atlikti tyrimą biggrin.gif

Cia gera ideja bigsmile.gif Juosteliu turiu, tai bandysiu ziuret kokius sampunus naudoju. Nors man su eko kaip tik isgrazeje plaukai (aisku atsirinkus kelis labiausiai patinkancius ir tinkancius).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 05 04, 17:17)
Cia gera ideja  bigsmile.gif Juosteliu turiu, tai bandysiu ziuret kokius sampunus naudoju. Nors man su eko kaip tik isgrazeje plaukai (aisku atsirinkus kelis labiausiai patinkancius ir tinkancius).

O kurie cia butu ? 4u.gif

Kavau Laveris savaimini thumbup.gif tai pirmi Ispudziai, neea slykstaus kvapo budingo daugumai savaiminiu thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju Aubrey Egyptian Henna šampūną, GPB kondicionierių mellow.gif Tei bene blogai jie? Nes pvz. mano riebioms šaknims šampūnas tinka, bet va dabar pabijojau, kad neišsausintų plaukų, nes nors šaknys riebios, bet pats plaukas yra linkęs sausėti.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2013 05 04, 18:27)
O kurie cia butu ? 4u.gif

Jei parasysiu ka nors ne is visisku eko, tai prasom pomidorais neuzmetyt - dalinuosi savo paciais paciausiais. 4u.gif Dabar naudoju Madre Labs 'pomegranate...' (pries tai turejau 'strawberry...', tie '...', nes nepamenu tiksliai pavadinimo) - abu labai labai patiko. Dar vonioje stovi Desert Essence 'apple & ginger' - irgi man labai super. Is kitu patikusiu ir butinai ateityje kartojamu yra Lavera 'mango' (rugiageliu ir migdolu nepatiko, bet noriu dar kitus isbandyt). Patiko Andalou Naturals sampunai (berods argano ir citrus - vienas orandzine, kitas geltona etikete), tikrai kartociau juos. Acure Organics (su arganu, orandzine etikete) turiu samdeliuke - teke tik bandyt praeita vasara, tai labai suzavejo, nusipirkau isbandyt pilna pakuote. Is Giovanni savo laiku patiko 'root 66', 'smooth as silk' ir '50/50' (po kelis sunaudojus), bet senokai naudojau, tai gali nuomone dabar kita but.

QUOTE(illuminated @ 2013 05 04, 18:41)
Naudoju Aubrey Egyptian Henna šampūną, GPB kondicionierių  mellow.gif Tei bene blogai jie? Nes pvz. mano riebioms šaknims šampūnas tinka, bet va dabar pabijojau, kad neišsausintų plaukų, nes nors šaknys riebios, bet pats plaukas yra linkęs sausėti.

Man tai kazkaip sunku patiket ta teorija - na nezinau, gal ir tiesa, gal ir ne.... Ant saves to nepastebejau. O AO sampunai ir kondicionieriai, tai man ziauriai riebina plaukus, neisivaizduoju kaip galetu issausint...
Atsakyti
Blondines, kokius antakiu piestukus naudojat? 4u.gif Berods temoj Logona buvo rekomenduotas, bet ar man tik atrodo, ar sviesiausia spalva gana tamsi? g.gif Gal dar kazkas yra gero?
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2013 05 04, 15:09)
Jūsų įmesto šampūno gaila nerandu Lietuvos rinkos platybėse g.gif

Nėra jo nei Lietuvoj, nei Norvegijoj pirkti, bet jie iš to puslapio siunčia ir ten, ir ten. ax.gif O su tom ph juostelėm gera idėja. thumbup.gif Pasidalinkit po to atradimais jei bandysit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 04 gegužės 2013 - 23:10
shopingas, apie si sampuna kalbate?
"Acure Organics (su arganu, orandzine etikete) turiu samdeliuke - teke tik bandyt praeita vasara, tai labai suzavejo, nusipirkau isbandyt pilna pakuote."

http://www.drugstore...-cell/qxp387238

O kokie jusu plaukai?? Sis sampunas gal kreminis, kaip Laveros mangu??
Ziuriu, kad nusipirkau Laveros migdolu, bet galva draskausi kaip isprotejusi. Nuo Laveros mangu ir roziu taip nebuvo. Nusipirkau Logonos energy su kofeinu-nepatiko. Ir taip plaukai siuo metu kosmariski, sausi, veliasi, puciasi. Issiplovus Logonos kofeininiu, tik pradejus dziovinti supratau, kad ant galvos kaltunas-veltinis. Kisau galva atgal I vandeni ir pritepusi mangu kauke per pus su Sande brilliant care kondicionieriumi, vaiksciojau kokia valanda.

Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 04, 22:10)
"Acure Organics (su arganu, orandzine etikete) turiu samdeliuke - teke tik bandyt praeita vasara, tai labai suzavejo, nusipirkau isbandyt pilna pakuote."

Apie šitą, turiu tokį, pirkau iherb'e. Man nieko įspūdingo jis. ax.gif O shopingo išgirti Madre Labs man išvis tragiški... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 04 gegužės 2013 - 23:12
QUOTE(shopingas @ 2013 05 04, 21:45)
Blondines, kokius antakiu piestukus naudojat?  4u.gif Berods temoj Logona buvo rekomenduotas, bet ar man tik atrodo, ar sviesiausia spalva gana tamsi?  g.gif Gal dar kazkas yra gero?

Dr.Hauskos rudas-tamsokas. O seseliais antakiams, nedazote. Tiktu svelni ruda, pilka, smeline:)

micefee, o kokie sampunai jusu favoritai?smile.gif As kiek meginusi, tai tik Laveros mangu, roziu tinka. Kazkada tiko Logonos kreminis sampunas su bambukais ir Laveros obuolinis. Kazkodel nekartojau ju.

shopingas, minejote, kad pradejus eko sampunus, daugumos PH buvo aukstas-sarminiai. O ka, sintetiniu sampunu yra nesarminiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 04 gegužės 2013 - 23:24
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 05, 00:10)

http://www.drugstore...-cell/qxp387238

O kokie jusu plaukai?? Sis sampunas gal kreminis, kaip Laveros mangu??

Aha, apie sita. Koks tiksliai jau nepasakysiu - per seniai buvo, kad tiksliai prisiminciau. O plaukai mano sviesinti, i sausesne puse.

QUOTE(micefee @ 2013 05 05, 00:11)
Apie šitą, turiu tokį, pirkau iherb'e. Man nieko įspūdingo jis.  ax.gif O shopingo išgirti Madre Labs man išvis tragiški...  blush2.gif

Kiekvienam savo drinks_cheers.gif As tuos Madre Labs per akcija po $3 pirkau, nieko nesitikejau, nes buvau purskiama kondicionieriu ir ranku krema bandzius ir abu nepatiko, bet sie nustebino.

QUOTE(Nidulia @ 2013 05 05, 00:13)
Dr.Hauskos rudas-tamsokas. O seseliais antakiams, nedazote. Tiktu svelni ruda, pilka, smeline:)

shopingas, minejote, kad pradejus eko sampunus, daugumos PH buvo aukstas-sarminiai. O ka, sintetiniu sampunu yra nesarminiu?

Turiu 100% Pure antakiu priemone (lyg zele skaitosi, bet nelabai zelinis, t.y. nesulipina) - patinka, bet noreciau ir piestuko, kad butu pasikeitimui ir kada kai nesinori su sepeteliu vargt.

Maisot mane su kita nare - ne as apie sampunu ph pradejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 05 04, 17:41)
Naudoju Aubrey Egyptian Henna šampūną, GPB kondicionierių  mellow.gif Tei bene blogai jie? Nes pvz. mano riebioms šaknims šampūnas tinka, bet va dabar pabijojau, kad neišsausintų plaukų, nes nors šaknys riebios, bet pats plaukas yra linkęs sausėti.

Man irgi tiko AO su Henna ir zaliaja arbata. Kaip tik mano riebiems plaukams blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2013 05 04, 20:45)
Blondines, kokius antakiu piestukus naudojat?  4u.gif Berods temoj Logona buvo rekomenduotas, bet ar man tik atrodo, ar sviesiausia spalva gana tamsi?  g.gif Gal dar kazkas yra gero?

As naudoju Benecos sviesiai ruda mirksiukas.gif
Atsakyti