Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(illuminated @ 2013 08 31, 22:18)
Gal kas parekomenduotų kokį prausiklį riebiai/mišriai odai, linkusiai "užsiteršti" ir kimštis? Norėčiau kažko, kas nupraustų veidą ir padėtų nors truputėlį valytis poroms, bet tuo pat metu ir neišsausintų veido labai.

Mano atradimas siuo metu yra Suki creamy foaming cleanser. Nesausina odos, gerai nuprausia. Jis brangokas, bet skalsus.
Atsakyti
QUOTE(Pink Martini @ 2013 08 31, 22:56)
O kaip naudojate? Su garinimais?
Šios smile.gif

o cia ne paakiu kremas??
Juk kalbejote apie kazkokia veido kauke, kuri kudikiska oda padaro:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 01, 01:19)
o cia ne paakiu kremas??
Juk kalbejote apie kazkokia veido kauke, kuri kudikiska oda padaro:)

Oi, ne tą nuorodą nukopinau doh.gif
Va šita http://www.violey.co...sk_p_11822.html
Atsakyti
Aciukas 4u.gif
O tas paakiu kremukas, geras?
Atsakyti
o lanolinas is avies vilnos isgaunamas? Neraso sudety, kad ekologiskas... Mane tas lanolinas atbaido. kad ir ekologiskas butu, vistiek atrodo veee doh.gif cia apie paakiu krema ir kauke... ax.gif
Bet taip, jauciu, prie kiekvienos naturalios kosmetikos priemones galima prisikabinti labai norint. biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2013 09 01, 01:49)
o lanolinas is avies vilnos isgaunamas? Neraso sudety, kad ekologiskas... Mane tas lanolinas atbaido. kad ir ekologiskas butu, vistiek atrodo veee doh.gif cia apie paakiu krema ir kauke... ax.gif
Bet taip, jauciu, prie kiekvienos naturalios kosmetikos priemones galima prisikabinti labai norint. biggrin.gif.

Aš lanolino veido priemonėse privengiu, nes jis linkęs kimšti poras. O čia jis sudėties pradžioje...
Atsakyti
Daugumos oda alergiska lanolinui tik ne visi tai zino. As net patalu vilnos negaliu naudoti, nes ten taip pat yra lanolinas. Dabar jau vilnos patalai skalbiami. Po kazkeliu kartu lanolinas issiskalbia is vilnos.
Atsakyti
illuminated, man labai patiko aubrey organic facial cleanser riebiai/mišriai odai 4u.gif pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2013 08 31, 22:59)
Mano atradimas siuo metu yra Suki creamy foaming cleanser. Nesausina odos, gerai nuprausia. Jis brangokas, bet skalsus.

Nu brangus rupūžė biggrin.gif Kažkaip galvojau, gal pavyks kažką truputį pigesnio sukrapštyt, bet jei ką, tai įsidėmėsiu ir šį.

QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 09 01, 07:37)
illuminated, man labai patiko aubrey organic facial cleanser riebiai/mišriai odai  4u.gif pabandykit  mirksiukas.gif

Čia kurioje pakuotėje? Man kažkaip panaudojus Aubrey veido kremą riebiai odai (sen.pak.), tai atbaido jau nuo jų veido priemonių naudojimo, nes kremas jau toooks niekalas buvo.

Tai nė viena nepakomentuos to mano Michael Todd Charcoal Detox prausiklio? Dar kaip tik 35% nuolaidos kodą jam radau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2013 08 31, 23:59)

Visiškai pritariu, jis irgi mano atradimas drinks_cheers.gif Nieko geresnio veidui prausti neatradau. Tiesa, dar labai neblogas 100% Pure štai šitas veido prausiklis - http://www.100pure.l...prausiklis.html . Poros jį naudojant man tikrai šiek tiek prasivalė, bet ir neišsausino odos jis. Minusas tas, kad neskalsus.
Atsakyti
aš iš jų travel set naudoju, bet sutinku, kremas nieko gero, o prausiklis man labai labai tinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2013 09 01, 10:19)
Visiškai pritariu, jis irgi mano atradimas drinks_cheers.gif Nieko geresnio veidui prausti neatradau.  Tiesa, dar labai neblogas 100% Pure štai šitas veido prausiklis - http://www.100pure.l...prausiklis.html . Poros jį naudojant man tikrai šiek tiek prasivalė, bet ir neišsausino odos jis. Minusas tas, kad neskalsus.

Gerai nuplauna makiažą?
Atsakyti